Wellobe – Ett personligt viktminskningsprogram skapat utifrån dina förutsättningar och mål.

Som medlem hos oss får du loggbok, träningsprogram och kaloriberäknade recept samt många lärorika artiklar från våra experter inom kost, träning och motivation.

 

Kom i form med oss! Bli medlem idag

Missa inte att du kan betala med ditt friskvårdsbidrag

Wellobe

Besök här

 

Wellobe – Det här får du som medlem:

• Personligt program utifrån ditt rekommenderade kaloriintag

• En loggbok och mobilapp som hjälper dig att hålla koll på vad du äter

• Tusentals kaloriberäknade recept

• Dina framsteg i grafer och tabeller

• Tips, råd och stöd av våra experter inom kost, träning och motivation

• Ett välbesökt medlemsforum med andra likasinnade

• Tillgång till alla våra träningsprogram

 

Wellobe Kom i form till sommaren!

Med Wellobe är det enklare än någonsin att komma i form till sommaren! Oavsett om ditt mål är att gå ner i vikt, bygga muskler eller helt enkelt bli hälsosammare, har Wellobe verktygen för att hjälpa dig på din resa. Vårt omfattande paket inkluderar en kaloriräknare, ett personligt kostschema och ett skräddarsytt träningsprogram – allt anpassat efter just dina behov och mål.

JUST NU erbjuder vi 50% rabatt på vårt omfattande hälsopaket. Detta är din chans att ta kontroll över din hälsa och kropp med professionella verktyg som är lätta att använda. Våra experter har utformat kost- och träningsplaner baserade på vetenskapliga principer för att maximera dina resultat på ett säkert och effektivt sätt.

Kaloriräknare

Vår kaloriräknare hjälper dig att hålla koll på ditt dagliga kaloriintag på ett enkelt sätt. Genom att följa ditt intag kan du göra medvetna val som stödjer dina hälsomål.

Personligt kostschema

Få ett kostschema som är skräddarsytt för just dig. Oavsett om du föredrar lågkolhydratkost, vegetarisk kost eller något helt annat, anpassar vi ditt kostschema så att det passar dina preferenser och mål.

Träningsprogram

Våra anpassade träningsprogram är designade för att passa alla, från nybörjare till avancerade. Oavsett din träningsnivå kan du hitta övningar som utmanar dig på rätt sätt och hjälper dig att nå dina mål.

Ingen prenumeration är för liten eller för stor för oss på Wellobe – vi är här för att stödja dig genom varje steg på din resa mot en hälsosammare livsstil. Passa på att utnyttja vårt erbjudande och starta din förvandling idag. Med Wellobe vid din sida är din drömkropp inför sommaren inom räckhåll!

 

Få sundare vanor med Wellobe!

Vill du skapa bättre kost- och motionsvanor för att bli starkare, friskare och gladare? Wellobe hjälper dig komma i form med ett personligt viktminskningsprogram skapat utifrån dina förutsättningar och mål. Som medlem får du tillgång till en loggbok som hjälper dig hålla koll på vad du äter, träningsprogram och pepp från våra experter samt tusentals kaloriberäknade recept. Utöver det erbjuder vi frågestunder med vår dietist och träningsexpert, lärorika artiklar och ett community där du kan höras med andra medlemmar.

 

Wellobe

 

Så funkar det

Wellobe erbjuder en unik lösning för dig som vill uppnå en hälsosammare livsstil och känna dig bättre i din kropp. Vårt program är skräddarsytt för att passa dina individuella förutsättningar och mål, vilket gör att du kan uppleva en personlig och anpassad väg till bättre hälsa. Hos Wellobe står god och hälsosam mat i centrum – du äter vanlig, fräsch och näringsrik mat som stödjer ditt välbefinnande.

Personligt Kostschema och Tusentals Recept

Med Wellobe får du tillgång till ett personligt kostschema baserat på din personliga plan och preferenser. Utforska tusentals näringsberäknade recept eller lägg in dina egna favoritrecept. Vår loggbok hjälper dig att hålla koll på kalorierna så att du kan hålla dig inom din dagliga kalorinivå samtidigt som du lär dig mer om matens näringsinnehåll.

Enkel Loggning och Smarta Rekommendationer

Vår användarvänliga app gör det enkelt att logga mat och dryck, och funktionen att scanna matvaror förenklar processen ytterligare. Appen sparar dina favoriter och rekommenderar mat baserat på dina tidigare val för att göra din hälsorese så smidig som möjligt.

Följ Dina Framsteg och Fira Dina Framgångar

Sätt upp mål och följ din utveckling med en personlig plan som speglar dina framsteg vecka för vecka. Vi stöttar dig genom att hjälpa dig sätta upp delmål som gör din resa mot en hälsosammare livsstil lättare att navigera. Fira dina framgångar och njut av varje steg framåt.

Sedan starten 2003, i samarbete med Karolinska Institutet, har Wellobe hjälpt över 500 000 medlemmar att gå ner i vikt och uppnå en hälsosammare livsstil. Vår långvariga erfarenhet och expertis inom området säkerställer att du får den bästa möjliga stödet på din väg mot bättre hälsa. Bli en del av Wellobe idag och ta de första stegen mot ett liv där du känner dig starkare, hälsosammare och lyckligare.

 

Trustpilot recensioner

Trustpilot recensioner 2.2/5

 

Adress – Kundtjänst

Aftonbladet Hierta AB

Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, 11164 Stockholm

Besök webbplatsen

E-post: support@wellobe.se

Organisationsnummer: 556100-1123

Telefon: (Community)
Mån –  fre: 08.00–17.00

 

Wellobe

 

Hälsoöversikt