Vi vill inte att du ska betala för mycket på dina lån. Sänk månadskostnaden för dina lån och krediter genom enklare.
Om du samlar dina lån och krediter till ett enda lån kan du sänka din månadskostnad.

Testa själv vilken ränta du kan få

 

enklare
4.6
Lånebelopp
5.000 - 600.000 kr
Ränta
3,01% - 29,99%
Åldersgräns
20 år
Avbetalningsperiod
12 - 240 mån.
Svar direkt
Gratis ansökan
Räkneexempel lån: 350 000 kr i 12 år. Totalt att återbetala 509 759 kr på 144 avbetalningar = 3 538 kr/mån. Nom. rörlig ränta 6,51 %. Eff. ränta 6,90% (aviavgift 29 kr, uppl. avgift 350 kr). Detta är en annonslänk.

 

Enklare

Enklare Ekonomi grundades 2014 och har idag över 150 anställda i Stockholm och Göteborg. Bolaget grundades med ambitionen att det ska vara enkelt för alla, oavsett kunskap, att få de bästa lånevillkoren på marknaden. Enklare jämför 39 banker och långivare för att vara trygga i att hitta det bästa möjliga erbjudandet till sina kunder.

Efter att kunden har skickat in sin låneansökan görs endast en kreditupplysning. Därefter får kunden erbjudanden från flera långivare och hjälp av en personlig rådgivare som kostnadsfritt hjälper till att göra rätt val utifrån kundens situation.

 

Enklares kunderbjudande:

 • Helt kostnadsfri process
 • Erbjudanden från flera långivare
 • Personlig rådgivare som hjälper till att välja rätt lån
 • Endast en kreditupplysning

 

Grundkrav och kreditupplysning

För att utnyttja Enklares tjänster krävs det att låntagaren är minst 18 och högst 70 år gammal, har en inkomst före skatt motsvarande minst 120 000 kr per år, dvs 10 000 kr per månad, och är bosatt i Sverige. Enklare gör kreditupplysning för varje ansökan för att säkerställa att grundkraven är uppfyllda.

Enklare samarbetar med över 30 långivare för att hitta marknadens bästa ränta.

Att jämföra lån via Enklare-se går på några minuter. Därefter får du svar från upp till 30 långivare och kan välja det bästa lånet.
I det fallet du inte hittar någon bra ränta är det bara att avsluta ansökan.

 

Lägre månadskostnad och räntekostnader.

Allt går att göra på några minuter och kan leda till en förbättrad ekonomi med lägre månadskostnad och räntekostnader.
Pengar som du kan göra roligare saker för!

 • Fyll i dina uppgifter på 1 minut
 • Låt enklare jämföra räntor hos 30 långivare
 • Få svar inom några minuter och ta ställning till ditt erbjudande – utan att du binder dig till något!

Räkneexempel: Annuitetslån 10 år, belopp 225 000:-, rörlig ränta 5.95%, uppläggskostnad 0:-, aviavgift 0:-, ger en effektiv ränta på 6.12 %. Totalt belopp att återbetala 299 078:-. 120 avbetalningar. Räntekostnad 74 078:-. Individuell ränta varierar från 2.95 – 39.0%. Återbetalningstid 1-20 år.

 

Att låna pengar via Enklare

Att låna pengar via Enklare erbjuder en rad fördelar som kan göra din finansiella situation både enklare och mer förmånlig. Med en djupgående förståelse för ekonomiska terminologier och ett starkt fokus på konsumentens behov, erbjuder Enklare en transparent och tillgänglig tjänst för de som önskar låna pengar. Här är sex kritiska aspekter som utmärker tjänsten:

 1. Ekonomisk flexibilitet: Möjligheten att låna upp till 600 000 kronor ger en anmärkningsvärd finansiell flexibilitet för allt från oväntade utgifter till större investeringar eller konsolidering av befintliga skulder.
 2. Effektivitet i beslutsprocessen: Med ett löfte om snabbt svar inom 24 timmar accelererar Enklare låneprocessen, vilket möjliggör en effektiv finansiell planering och omgående tillgång till nödvändiga medel.
 3. Icke-bindande ansökningar: Möjligheten att ansöka om lån utan bindande åtaganden minskar risken och trycket för låntagare, vilket ger dem friheten att utforska alternativ utan att förpliktas.
 4. Enkel kreditupplysning: Genom att endast utföra en kreditupplysning via UC minimeras risken för negativ påverkan på kreditvärdigheten, samtidigt som det håller processen transparent och förmånlig.
 5. Optimerad räntejakt: Enklare faciliterar processen att hitta den långivare som erbjuder lägsta möjliga ränta, vilket säkerställer att låntagare kan maximera sin ekonomiska effektivitet.
 6. Trygghet och säkerhet: Att låna pengar genom Enklare är inte bara bekvämt, utan också tryggt och säkert, med garantier som skyddar konsumentens intressen och finansiella integritet.

 

Process för ansökan

 • Personlig finansiell analys: Fyll i önskat lånebelopp och återbetalningstid för att skräddarsy ditt lån enligt dina unika behov och förutsättningar.
 • Bredden av valmöjligheter: Din ansökan vidarebefordras till ett omfattande nätverk av samarbetspartners, vilket öppnar dörren till ett brett spektrum av lånealternativ.
 • Jämförelse och val: Jämför låneerbjudanden i lugn och ro, med tydliga villkor och räntor, för att säkerställa att du väljer det mest förmånliga alternativet.

 

Ekonomiska betraktelser

 • Räntesatsens betydelse: Att ha insikt i den effektiva räntan är avgörande för att förstå den totala kostnaden för lånet. Enklare hjälper dig att navigera genom räntor och avgifter för att hitta den optimala finansiella lösningen.
 • Återbetalningstidens påverkan: Välj en återbetalningstid som balanserar mellan överkomliga månadskostnader och total lånekostnad, för att optimera din låneupplevelse.

Med Enklare kan du ta kontroll över din finansiella framtid med ett välgrundat och ekonomiskt fördelaktigt beslut. Utforska möjligheterna och ta steget mot en ljusare ekonomisk horisont med Enklare – din guide i lånevärlden.

 

Strategisk Finansiell Planering

En djupgående finansiell analys är avgörande för att identifiera de bästa vägarna framåt när du vill låna med ett lågt kreditvärde. Det innebär att utforska en diversifierad portfölj av långivare och kreditinstitut som specialiserar sig på att erbjuda lån till kunder med varierande kreditvärdighet.

Flexibla Lånealternativ

Marknaden erbjuder flera flexibla lånealternativ som är skräddarsydda för de med ett lågt kreditvärde. Det kan inkludera allt från mikrolån och kreditkonton till specialiserade låneprodukter där andra faktorer än den traditionella kreditbedömningen vägs in. Det är viktigt att noggrant utvärdera villkoren och räntesatserna för dessa alternativ för att säkerställa att de matchar din ekonomiska situation.

Förhandling och Jämförelse

Kunskap är makt, särskilt när det gäller att förhandla lånevillkor. Genom att utnyttja konkurrensen på marknaden kan du potentiellt förhandla fram förmånligare villkor, även med ett lågt kreditvärde. Använd jämförelsetjänster för att systematiskt jämföra olika låneerbjudanden, vilket stärker din position och möjliggör välgrundade beslut.

 

Förbättring av Kreditvärdighet

På lång sikt är det klokt att arbeta för att förbättra ditt kreditvärde. Detta kan innebära att du betalar av befintliga skulder i tid, minskar din skuldgrad och undviker nya kreditförfrågningar. En starkare ekonomisk profil öppnar upp för bättre lånevillkor och lägre räntor i framtiden.

Finansiell Rådgivning

Att söka professionell finansiell rådgivning kan vara ett kraftfullt steg mot att förstå och navigera i din ekonomiska situation. Rådgivare kan erbjuda insikter och strategier för att hantera skulder, förbättra kreditvärdighet och identifiera lämpliga lånemöjligheter.

Kraftfulla Beslut

Att låna med ett lågt kreditvärde kräver en balanserad och strategisk ansats, men med rätt verktyg och resurser kan du hitta lösningar som möjliggör ekonomisk flexibilitet och tillväxt. Genom att vara proaktiv och informerad kan du navigera i finansvärlden på ett sätt som stödjer dina långsiktiga ekonomiska mål.

 

Enklare Trustpilot recensioner

Trustpilot recensioner 4.7/5

 

Adress – Kundtjänst

Enklare Ekonomi Sverige AB

Adress: Skeppargatan 26, 114 52 Stockholm

Besök webbplatsen

Telefon: 0770 – 33 07 77

E-post: kontakt@enklare.se

Organisationsnummer: 556975-4814

 

enklare

 

Låna Pengar