Halebop Mobils tjänster: allt du behöver för din mobiltelefon

Allt du behöver veta om Halebop Mobils abonnemang och priser

Vimla
4.7
Data
3 GB
Samtal
Fria
Bindingstid
0 mån
Pris mån.
11 kr
Noll bindningstid
Rabatt när du tipsar
Telenors nät
Beställ
11 kr/mån i 3 månader därefter 110 kr/mån - Fria mess/samtal. Detta är en annonslänk.
comviq
4.9
Data
2 GB
Samtal
Fria
Bindingstid
0 mån
Pris mån.
115 kr
Ingen bindningstid
Grym täckning
Fria samtal & SMS
Beställ
Just nu! Skaffa 100 GB och få 100 kr rabatt varje månad i 6 mån. Detta är en annonslänk.
Chili mobil
4.7
Data
Fria
Samtal
Fria
Bindingstid
0 mån
Pris mån.
129 kr
Sänk din mobilräkning
Köp till extra data SIM till din Laptop eller iPad
Beställ
Upp till 1 Mbit/s - Fria samtal, sms och mms. 8 GB EU - Upp till 1Mbit/s - Detta är en annonslänk.
tellus mobil se
4.6
Data
5 GB
Samtal
Fria
Bindingstid
0 mån
Pris mån.
25 kr
Surfa som hemma i EU
Fria samtal, sms, mms
Behåll nummer
Beställ
25 kr första månaden, därefter 145 kr/mån - Ingen uppsägningstid - Ingen bindningstid. Detta är en annonslänk.

 

Halebop Mobil | En av svenskarnas favoritoperatörer

Mobiloperatören Halebop är du säkerligen bekant med – eller så har du i alla fall hört talas om dem. De är mycket kända landet över, och enligt SKI har Halebop de mest nöjda mobilkunderna flera år på raken: närmare bestämt alla år mellan 2008 och 2017. Det är sannerligen värt att skryta om. Mobilabonnemang finns det även många av, och de erbjuder till och med rabatterade priser till studenter.

Med detta sagt, vad är det egentligen mer specifikt som Halebop Mobil kan erbjuda och vilka Halebop abonnemang kan du förvänta dig att stöta på? Nedan kommer vi att göra lite av en djupdykning där vi går in på allt och lite till som har att göra med Halebop Mobil.

De olika abonnemangen

Hos Halebop Mobil finns det ett antal olika abonnemang som du har att välja mellan. För det mesta beror ditt val på hur mycket surf du är ute efter, och du har fem olika alternativ: 2 GB, 6 GB, 20 GB, 50 GB och 100 GB. Det ingår alltid fria samtal samt meddelanden, och som kronan på verket kommer oanvänd surf att sparas till den kommande månaden. Även om du inte använder upp all din surf har den därför inte gått förlorad.

Tänk dock på att det inte ingår 5G när du väljer antingen abonnemanget med 2 GB eller 6 GB. För att få tillgång till 5G får du istället välja någon av de större paketen. Oavsett vilket paket du väljer slipper du att oroa dig för bindningstid. Det billigaste abonnemanget med 2 GB ligger på 129 kronor i månaden medan det dyraste abonnemanget med 100 GB ligger på 429 kronor. Du får alltså ett ypperligt erbjudande oavsett vilket paket du vänder dig till hos Halebop Mobil!

Abonnemang för studenter

Pluggar du för närvarande? Då är du en riktig lyckost! Du får nämligen tillgång till billigare studenterbjudanden som Halebop Mobil har tillgängliga. Här väljer du antingen 20 GB surf, 50 GB surf eller 100 GB surf. I alla paket ingår 5G, fria samtal samt både fria SMS och MMS till hela världen.

Med detta sagt, hur mycket sparar du egentligen? Jo, vanligtvis kostar 20 GB surf 319 kronor per månad, men tack vare studentrabatten är det istället 249 kronor som gäller. Om du väljer 100 GB surf kommer det att kosta 359 kronor i månaden istället för det vanliga 429 kronor per månad. Här kan du sannerligen spara in mycket!

halebop Mobil

Stabilt nät

När det gäller täckningen kan Halebop Mobil alltid imponera. Oavsett var du bor här i vårt avlånga land kan du förvänta dig ett stabilt nät – mer specifikt använder sig Halebop av Telias nät, vilket förser dig med en uppskattad upplevelse i princip var som helst här i Sverige. Efter tester av mobilnät som utfördes av P3 Connect lyckades Halebop Mobil att vinna tre år på raken. Ett bättre nät får du därför leta efter länge.

Halebop mobilapplikation

Visst kommer du åt Halebop Mobil via din dator, men visste du att det också finns en mobilapplikation som du kan ladda ner på antingen Apple Play eller Appstore? Detta kan göra det mycket enkelt och smidigt för dig att hålla koll på ditt mobilabonnemang och allt annat som har att göra med Halebop Mobil. Dra exempelvis nytta av appen för att kontrollera hur mycket av din surf som du har kvar. Om du sedan bestämmer dig för att köpa mer surf går detta snabbt att göra via appen.

Det kostar ingenting att ladda ner mobilapplikationen, och väl inne använder du BankID för att logga in. Kika på betalda fakturor, kommande fakturor, dina betalningsuppgifter, få tillgång till supporten och så mycket mer därtill. Om du har tecknat ett mobilabonnemang hos Halebop Mobil kan det därför varmt rekommenderas att även ha gratisappen så att du har full koll över allt som har att göra med ditt abonnemang.

Att köpa en telefon hos Halebop Mobil

Hos Halebop Mobil kan du inte bara teckna ett abonnemang, utan du kan också införskaffa dig en mobil tillsammans med ditt abonnemang. Du väljer själv huruvida du är på jakt efter en sprillans ny eller begagnad mobil, och det är alltid fri frakt som gäller. Allt som allt får du en bättre deal när du köper en mobil och ett abonnemang samtidigt.

Du kan därtill ge din gamla mobil till Halebop för att i gengäld få en lägre månadskostnad eller mer surf än tidigare. Bestäm själv hur du vill betala: det finns möjligheten att exempelvis delbetala mobilen i ett, två eller tre år utan att du behöver stå ut med några extra kostnader.

När det kommer till märken slipper du att känna dig begränsad. Bland sortimentet hos Halebop Mobil finner du både Doro, Sony, Samsung, Apple, Xiaomi och fler därtill. Överväg om du föredrar att enbart teckna ett abonnemang eller att byta ut din mobil och samtidigt teckna ett abonnemang för att få en bättre deal.

Halebop kundtjänst

Är du intresserad av att ta kontakt med Halebop Mobil för att fråga mer om deras erbjudanden? Eller vill du bara försäkra dig om att Halebop kontakt är enkelt att nå för framtida referens? Oavsett vad kan vi rapportera att det lyckligtvis nog är mycket enkelt att komma i kontakt med kundtjänsten hos Halebop Mobil. De har en mejladress om du föredrar att skicka iväg ett mejl, men du kan också vända dig till livechatten. Den här chatten är öppen dygnet runt, så hjälp är aldrig långt borta.

Glöm inte att du också kan läsa dig till svar. Halebop Mobil har en ”Vanliga Frågor” flik där du kan kika på frågor som ofta dyker upp och dessutom få svar på dem. Kanske har just din fråga redan besvarats under den här fliken, så det skadar inte att göra ett försök innan du tar kontakt med kundtjänsten.

halebop

FAQ – Frågor och svar.

Vad är Halebop mobil?

Halebop mobil är en svensk mobiloperatör som erbjuder mobilabonnemang och enkla abonnemang.

Hur fungerar Halebop mobil?

Halebop mobil fungerar genom att du väljer ett mobilabonnemang och sedan använder din mobiltelefon för att ringa, skicka textmeddelanden och använda data.

Vad ingår i Halebop mobils tjänster?

Halebop mobils tjänster inkluderar tillgång till mobiltelefoni, textmeddelanden och data, samt olika förmåner och tjänster som frihetspaket, extra surf, personlig rådgivning och försäkringar.

 

Hitta billiga mobilabonnemang