re:member more är ett smart betal- och kreditkort för dig som vill ha mer. Med bonus på alla inköp och ett omfattande reseskydd, är det ett exklusivt kort med många förmåner – som ger dig mer ju mer du använder det. Och visst, du får prova första året utan årsavgift (värde 295 kr).

re:member Flex

Max kredit
100.000 kr

Ränta

9,74 % –24,74 %

Åldersgräns

20 år

Årsavgift

0 kr

Räntefri kredit: 56 dagar - Möjlighet till två betalningsfria månader per år


Effektiv ränta 14,67% vid en utnyttjad kredit på 20 000 SEK (2022-01-01)

Flexibelt kreditkort med 2 betalningsfria månader per år!

  • Ingen årsavgift
  • Individuell ränta, 9,74 %–24,74 %
  • Möjlighet till två betalningsfria månader per år
  • Upp till 8 veckor räntefri kredit
  • Betala säkert på internet

 

Alternativt räntexempel:
Effektivränta 14,67 % (med e-faktura) vid utnyttjad kredit på 20 000 kr. Det sammanlagda belopp som ska betalas är 21 506 kr. Det är uträknat utifrån ett exempel där krediten är återbetald på 12 månader (avbetalningsbelopp i snitt 1 792 kr), årsräntan är 17,24 % och att räntefria dagar utnyttjas samt att krediten nyttjas utan avgift för kontantuttag. (2022-01-01).

 

Om re:member card

re:member handlar om dig och dina behov. Att du ska få tillgång till innovativa betal- och finansieringslösningar som ger dig valfrihet och kontroll. Och gör din vardag enklare. Sedan starten har vi erbjudit moderna betallösningar för ett aktivt liv.

Och det fortsätter vi med, re:member utvecklas ständigt för att alltid vara ett självklart val i din vardagsekonomi. Du bestämmer själv vilken lösning som passar dig bäst, hur du vill betala och vad du tycker är viktigt.

 

Entercard

EnterCard står bakom varumärket re:member. EnterCard är ett samarbete mellan Swedbank och den brittiska banken Barclays Bank. Barclays bank är Europas största kreditkortsföretag, med ett stort kunnande om kreditkortsmarknaden och olika kreditkortstjänster.

 

Re:member Flex enkelt och smidigt kreditkort

re:member är ett smart och flexibelt betal- och kreditkort med ett förmånligt försäkringsskydd – där du själv väljer vad som är viktigt för dig.

re:member flex är ett flexibelt betal- och kreditkort helt utan årsavgift och med möjlighet till ränta från 9,74 %. re:member flex är ett enkelt och smidigt kreditkort som du själv väljer hur du vill använda.

Ett smart sätt att betala tryggt på internet såväl som ute i världen; en möjlighet att dela upp oförutsedda utgifter eller semesterresan. Komplettera kortet med försäkringar som passar in i din livsstil.

 

Trustpilot recensioner

Trustpilot recensioner 4.3/5

 

Adress – Kundtjänst

Ansvarig kortutgivare: Entercard Group AB

Adress: Klarabergsgatan 60, 111 21, Stockholm

Besök webbplatsen

Telefon: 0771-15 00 15

E-post: Via mina sidor

Organisationsnummer: 556673-0585

 

Alla Kreditkort

 

 

re:member flex entercard