re:member Flex är ett smart betal- och kreditkort för dig som vill ha mer.

Remember flex 2024
5
Max kredit
120.000 kr
Effektiv ränta
9,74% - 28,24%
Åldersgräns
18 år
Årsavgift
0 kr
Upp till 56 dagar räntefri kredit
Min. krav på inkomst är 150.000 kr
Effektiv ränta 21,55 % vid utnyttjad kredit på 30 000 kr återbetalt under 1 år (2024-01-01). Detta är en annonslänk.

 

Flexibelt kreditkort med 2 betalningsfria månader per år!

  • Ingen årsavgift
  • Möjlighet till två betalningsfria månader per år
  • Upp till 56 dagar räntefri kredit
  • Betala säkert på internet

 

Alternativt räntexempel:
Effektiv ränta 16,01 % vid utnyttjad kredit på 30 000 kr återbetalt under 1 år (2023-01-01).

 

re:member Flex Entercard

 

Om re:member card

re:member handlar om dig och dina behov. Att du ska få tillgång till innovativa betal- och finansieringslösningar som ger dig valfrihet och kontroll. Och gör din vardag enklare. Sedan starten har vi erbjudit moderna betallösningar för ett aktivt liv.

Och det fortsätter vi med, re:member utvecklas ständigt för att alltid vara ett självklart val i din vardagsekonomi. Du bestämmer själv vilken lösning som passar dig bäst, hur du vill betala och vad du tycker är viktigt.

 

Entercard

EnterCard står bakom varumärket re:member. EnterCard är ett samarbete mellan Swedbank och den brittiska banken Barclays Bank. Barclays bank är Europas största kreditkortsföretag, med ett stort kunnande om kreditkortsmarknaden och olika kreditkortstjänster.

 

Re:member Flex enkelt och smidigt kreditkort

re:member är ett smart och flexibelt betal- och kreditkort med ett förmånligt försäkringsskydd – där du själv väljer vad som är viktigt för dig.

re:member flex är ett flexibelt betal- och kreditkort helt utan årsavgift och med möjlighet till ränta från 9,74 %. re:member flex är ett enkelt och smidigt kreditkort som du själv väljer hur du vill använda.

Ett smart sätt att betala tryggt på internet såväl som ute i världen; en möjlighet att dela upp oförutsedda utgifter eller semesterresan. Komplettera kortet med försäkringar som passar in i din livsstil.

 

Att ansöka om ett Remember kreditkort är en steg-för-steg process

Att ansöka om ett Remember kreditkort är en steg-för-steg process som kräver noggrann uppmärksamhet till detaljer och uppfyllande av specifika kriterier.

För att kvalificera dig för detta prestigefyllda kort, är det nödvändigt att du möter vissa grundläggande krav, vilket säkerställer att du står i en god ekonomisk position för att hantera kreditansvaret.

Här är en guide till ansökningsprocessen som framhäver den ekonomiska skickligheten och strategiska planeringen som krävs för att säkra ett Remember kreditkort.

Kvalifikationskrav

Innan du ens överväger att ansöka, notera att du bör vara över 20 år, utan några betalningsanmärkningar, inte vara arbetslös och ha en årlig inkomst på minst 100 000 kronor före skatt. Dessa kriterier fungerar som en säkerhetsmarginal, vilket garanterar att låntagare har en stabil ekonomisk grund.

Ansökningsproceduren

Processen att ansöka om ett Remember kreditkort är enkel och användarvänlig, designad för att ge dig en smidig övergång till finansiell frihet och belöningar.

  1. Besök Hemsidan: Starta din ansökan genom att navigera till re:members officiella webbplats och till ansökningsformuläret.
  2. Uppgifter: Ange dina personliga och finansiella detaljer med noggrannhet – ditt namn, personnummer, e-postadress, anställningsform och månadsinkomst.
  3. Ansökan: Efter att ha fyllt i nödvändig information, klicka på ”Ansök”. Kom ihåg att en kreditupplysning alltid genomförs i samband med ansökan om att säkerställa din kreditvärdighet.
  4. Kreditprövning: re:member utför sedan en grundlig kreditprövning för att bestämma din kreditgräns och individuella ränta baserat på din ekonomiska profil.
  5. Godkännande och Leverans: Om din ansökan godkänns, kommer ditt Remember kreditkort att skickas till din angivna adress inom 3 till 5 arbetsdagar, redo för dig att börja njuta av dess fördelar.

Efter Godkännandet

Med ditt nya Remember kreditkort i handen öppnas en värld av möjligheter – från rabatter i hundratals nätbutiker till bensinrabatter och reseskydd. Det är viktigt att hantera ditt kreditkort ansvarsfullt, medveten om de finansiella fördelarna samt ditt åtagande att upprätthålla en god kreditvärdighet.

Att ansöka om ett Remember kreditkort är mer än bara ett steg mot ekonomisk flexibilitet; det är en investering i din finansiella framtid. Genom att följa dessa steg noggrant och säkerställa att du uppfyller alla krav, tar du ett viktigt steg mot att låsa upp en värld av ekonomiska möjligheter och belöningar.

 

Remember flex kreditkort

Remember flex kreditkort framstår som en optimal lösning för den moderna konsumenten, som värdesätter flexibilitet och ekonomiska fördelar i sitt dagliga liv.

Med dess mångsidiga förmåner och belöningar erbjuder detta Mastercard en unik möjlighet att maximera dina besparingar och berika din shoppingupplevelse, både online och offline.

Enastående Shoppingfördelar

Med Remember flex kreditkort i handen öppnas dörren till en värld av exklusiva rabatter och erbjudanden. Kortet erbjuder upp till 25% reward-rabatter i fler än 300 nätbutiker, vilket placerar det i toppskiktet bland kreditkort för nätshopping.

Den diversifierade rewards-shoppen täcker ett brett spektrum av kategorier, från mode och teknik till heminredning och fritidsprodukter, vilket säkerställer att du kan spara pengar på nästan allt du kan tänkas behöva.

 

Remember flex kreditkort

 

Förmåner Vid Tankning

För bilägaren blir Remember flex ett än mer attraktivt alternativ tack vare den förmånliga bensinrabatten på 15 öre per liter hos Preem.

Detta gör kortet till en idealisk ersättare för traditionella bensinkort, med den extra fördelen av dess mångsidighet och andra rabatter.

 

Resefördelar

För den äventyrlige erbjuder Remember flex inte bara ekonomiska fördelar vid shopping. Den kompletterande reseförsäkringen ger ett extra lager av trygghet när du bokar din nästa resa, med ett skydd som överträffar många andra kreditkorts reseskydd.

Detta gör kortet till en pålitlig följeslagare på alla dina resor, vare sig du utforskar världen eller besöker familj och vänner närmare hemmet.

 

Ekonomisk Effektivitet

Med ingen årsavgift och en räntefri period på 56 dagar är Remember flex inte bara förmånligt, utan också ekonomiskt effektivt. Den högsta krediten på upp till 120 000 kr ger dig ytterligare flexibilitet att hantera oväntade utgifter eller göra större investeringar med trygghet.

Remember flex kreditkort är således optimalt för den prismedvetne konsumenten som söker maximala fördelar och flexibilitet från sitt kreditkort. Oavsett om det handlar om att maximera besparingar vid onlineköp, njuta av förmåner vid tankning eller säkra resan med ett omfattande skydd, erbjuder Remember flex en lösning som passar en mängd olika livsstilar och behov.

 

Trustpilot recensioner

Trustpilot recensioner 4.8/5

 

Adress – Kundtjänst

Ansvarig kortutgivare: Entercard Group AB

Adress: Klarabergsgatan 60, 111 21, Stockholm

Besök webbplatsen

Telefon: 0771-15 00 15

E-post: Via mina sidor

Organisationsnummer: 556673-0585

 

Alla Kreditkort

 

 

re:member Trustpilot recensioner