SF Anytime | Tillgång till filmer och serier utan abonnemang

SF Anytime grundades år 2002 och kan beskrivas som en video on demand-tjänst. De driver verksamhet i både Sverige, Danmark, Finland, Norge samt Baltikum – men just i Sverige har de tagit vårt avlånga land med storm. SF Anytime erbjuder Nordens bredaste köp- samt hyrutbud med filmer och TV-serier för både barn och vuxna. Oavsett om du föredrar mindre kända filmer eller det senaste från Hollywood has SF Anytime mycket att bjuda på.

Tjänsten består inte av något abonnemang eller några månadsavgifter, utan istället hyr och köper du innehållet som intresserar dig. Vill du ta reda på mer om hur SF Anytime fungerar? Fortsätt då att läsa! Nedan kommer vi att ta en närmare titt på vilka tjänster om erbjuds, vilka enheter som ger dig tillgång till SF Anytime samt mycket mer därtill.

Tjänsterna som erbjuds hos SF Anytime

SF Anytime skiljer sig från streamingtjänster på så vis att du inte tecknar något abonnemang. Istället hyr eller köper du innehåll digitalt. Det kan vara tal om antingen filmer eller serier, och just SF Anytime har Nordens bredaste urval. När du köper en film har du tillgång till den digitalt under obegränsad tid, och om du föredrar är det fullt möjligt att ladda ner filmen till din mobila enhet. Om du å andra sidan satsar på SF Anytime hyrfilm kommer du att kunna titta på innehållet under 48 timmar.

Innehållsurvalet hos SF Anytime är som sagt utomordentligt imponerande, och detsamma kan sägas för de olika kategorierna. Det finns filmer och serier som är lämpliga för alla åldrar, så oavsett om du eftersöker en film till femåringen eller det vuxna sällskapet har du mycket att välja mellan. Att hyra en film är billigare, men när du köper en film får du tillgång till den föralltid, så välj det alternativet som känns bäst för dig.

SF anytime se

Att köpa presentkort

Underskatta inte filmer och serier som en spännande gåva. Vare sig det är en födelsedagspresent, julklapp, alla hjärtans dagsgåva eller mors dagpresent kan SF Anytime göra susen. Köp ett presentkort på antingen köpfilm eller hyrfilm och välj själv det exakta värdet. Därefter väljer du leveransmetod: antingen skickas presentkortet via mejl, SMS eller post. Svårare än så är det inte, och resultatet blir att dina nära och kära får en uppskattad gåva av dig!

De olika filmpaketen

En mycket unik och intressant tjänst som SF Anytime erbjuder är de så kallade filmpaketen. Vad det här går ut på är att du kan bygga upp din egen filmsamling på dina villkor. Varje paket består av en film tillsammans med dess uppföljare, så du kan med andra ord se på hela filmserien. Detta är smidigare än att köpa originalfilmen samt alla uppföljare separat, och du kan dessutom förvänta dig paketpriser som gör hela kalaset billigare. Välj att antingen köpa eller att hyra de olika filmpaketen beroende på vad du föredrar.

Filmkoder för företag

Vill du se till så att dina medarbetare eller kunder får en härlig gåva som sent ska glömmas? Då kan du införskaffa dig filmkoder hos SF Anytime. Det är hur enkelt som helst att beställa, och filmkoder är dessutom en perfekt sista minuten-gåva då du får tillgång till koden utan långa väntetider.

När du köper en filmkod mottas den i en Excel-fil och förblir sedan giltig i upp till ett halvår. Med ett utbud som både innehåller välkända samt mer obskyra serier och filmer kan du säkerligen hitta passande underhållning för tillfället. Gör dina medarbetare eller kunder lite extra glada genom att ge dem en gåva som de sannerligen ska tycka om.

SF anytime se

SF Anytime på dina mobila enheter

Du får inte bara tillgång till SF Anytime på din TV, utan du kan njuta av deras film- samt serieutbud på flera andra enheter. Logga in på ditt konto antingen via din TV, dator, mobil eller surfplatta och se på ditt favoritinnehåll på dina villkor. Allt som krävs är du laddar ner en SF Anytime app, och inom någon minut kan du bläddra genom det breda urvalet av filmer och serier för alla åldrar.

Glöm inte att det är fullt möjligt att ladda ner filmer och serier som du har köpt till exempelvis din mobil. Då kan du även se på film offline när och var du vill. Självfallet är det dock dessutom inga problem att streama dina filmer och serier via SF Anytime. Bläddra bland det extensiva sortimentet och lägg vantarna på innehåll som du älskar!

 

Jämför streamingtjänster