Billiga Matkassar

Matlådor – jämförpriser här – Få mat levererad till din dörr

Hellofresh

5/5

 Personer

 2 - 4 

Middagar
2 - 5 dagar

Familjekasse

Pris från 364 kr

Erbjudande: Spara upp till 989 kr på de fyra första boxarna (30% på första och andra boxen och 20% på tredje och fjärde boxen) Rabattkod: HELLOAFF989

BetterFeast

4.5/5

 Personer

 2 - 5 

Middagar
2 - 5 dagar

Familjelådan

Pris från 599 kr

50% rabatt på första måltidskassen - Snabblagad matMåltidslådor

Nu kan du få matlådor levererade till din dörr av praktiskt taget alla som erbjuder denna typ av matlådor till din dörr.

Många av oss lever ett hektiskt liv där det kan vara svårt att få tid att handla och planera måltider. Måltidslådor är en stor hjälp här, eftersom du inte behöver planera inköp, handla eller komma på nya och spännande recept.

Det sparar svenskarna mycket tid i vardagen, samtidigt som de får god, färdiglagad mat hem till dörren. Denna kombination har tagit svenskarna med storm.

 

 

 

Mathem

MatHem – din matbutik på nätet

Fyll kylen med mobilen

Med Mathem blir vardagen lite enklare och skönare. Ja till och med godare! Välj och vraka bland mat, blommor, pyssel, apoteksvaror, bröd från ditt lokala bageri och användbara saker från Clas Ohlson. Dessutom kan du hämta ut recept från Kronans Apotek. Känn friheten i att handla var och när du vill. Och få hem det snabbt till dörren, kanske redan samma dag.

Ny här? Du får 200 kr rabatt med koden NY200KR i kassan.

Våra bilar rullar i alla storstadsregioner och många närliggande orter mellan Trelleborg och Uppsala. Dessutom växer leveransområdet under sommaren.

Läs mer

 

 

Chokladogram

Chokladogram

Chokladogram erbjuder ett premiumval av smakfulla och prisvärda gåvor online​. Vi levererar välsmakande produkter med ett bra ursprung och en fin hantverkskvalitet, och har allt ifrån exklusiva praliner, ekologisk och vegansk choklad, lyxigt godis till blommor och choklad. Chokladogram skickas med snabb leverans över hela Sverige.

Skicka choklad med Chokladogram®

Med Chokladogram kan du överraska nära och kära med det som många skulle säga är den godaste gåvan – choklad! Chokladogram levereras via PostNord direkt till brevlådan eller närmaste ombud, beställer du vardagar innan klockan 14.00 postas varan redan samma dag.

Varför Chokladogram?

 • Snabb leverans.
 • Leverans över hela Sverige
 • Noga utvalda produkter
 • Enkel beställning online
 • Personligt hälsningskort ingår i beställningen

 

Choklad, present och upplevelse i ett. Välj bland chokladkakor, godis, praliner och presentboxar i vårt goda och utvalda sortiment och skriv en personlig hälsning. Chokladogram är ett enkelt sätt att uppvakta och överraska den du tycker om!

Chokladogram – Överraska med lyxig choklad

 

 

Matlådor – jämförpriser här – Få mat levererad till din dörr

Allt fler svenskar väljer matlådor
Den stora efterfrågan på matpaket har lett till många nya och spännande alternativ. Fler och fler företag vill ta del av den här marknaden, och det finns nu flera alternativ för att välja just den måltidslåda som passar dina behov och din smak.

Detta är naturligtvis mycket positivt för oss konsumenter, men det har också inneburit att det kan vara svårt att hålla reda på alla alternativ.

Här kan du välja det rätta alternativet för dig, oavsett om du gillar ekologiskt, fisk, medelhavsrätter eller något helt annat. Du kan också se en prisjämförelse och var de olika företagen levererar till.

Vi kräver mer av vår mat

Under de senaste åren har Sverige genomgått en stor gastronomisk resa, vilket innebär att vi generellt sett har högre förväntningar på vår mat. Vi vill ha god mat och det måste regelbundet komma nya recept som vi inte har provat tidigare.

Glädjen över god och spännande mat har verkligen slagit an hos svenskarna, och matlådor passar perfekt in. De många spännande recepten har noga valts ut och utvecklats av begåvade kockar som ständigt hittar på nya och spännande rätter.

Det innebär att du får en stor variation och nya smaker på bordet, samtidigt som måltidslådorna fokuserar på goda och hälsosamma ingredienser. Det är därför ett koncept som passar perfekt in i många svenskars vardag.

 

Billiga Matkassar

 

Vegan måltidskit

Om du vill ha en måltidslåda där allt innehåll är 100 procent vegan finns det nu lyckligtvis många alternativ för dig som vegan att vara på samma villkor som konsumenter av animaliska produkter när det gäller lösningen att beställa måltidslådor på nätet.

Vegan måltidskit innehåller produkter som är fyllda med växtbaserade proteiner, färska grönsaker och frukter. Dessutom innehåller lådorna läckra och spännande kryddor, så du kan lägga till många underbara smaker.

När du beställer en vegan måltidslåda hjälper du också till att bli mer klimatmedveten. Du undviker matsvinn eftersom alla dina hälsosamma veganprodukter vägs i exakt den mängd som du behöver för maträtten. Dessutom är många av leverantörerna noga med att inkludera så många ekologiska produkter som möjligt i sina måltidslådor, så hälsan står högst upp på deras lista.

Hälsosam måltidslåda – ekologisk och hälsosam

Många av matlådorna är helt eller delvis ekologiska, eftersom vi i allt högre grad vill ha hälsosam mat med bra ekologiska ingredienser. Och ekologiska produkter är numera bara något dyrare än andra ingredienser, eftersom allt fler jordbrukare har gått över till ekologisk produktion.

Dessutom satsar företagen på svenska råvaror, vilket innebär att den stora majoriteten av innehållet i lådorna produceras i Sverige. Detta bidrar också till att göra produkterna fräschare och minskar koldioxidutsläppen eftersom varorna inte behöver transporteras så långt.

Många av användarna av matlådorna är både hälso- och miljömedvetna, så konceptet passar perfekt.

Fisklådor är heta

Flera av företagen har speciella fisklådor som innehåller fisk på en eller flera dagar. Och det är utsökt, färsk fisk, som väljs ut efter säsong och som är nyfångad. Denna typ av fisk är därför av mycket god kvalitet och det är svårt att hitta fisk av samma kvalitet i stormarknader.

På senare år har man dessutom fokuserat på alla de nyttiga näringsämnen som vi får från fisk. Med ett fiskmåltidskit kan du få utsökt fisk med läckra recept, vilket många uppskattar.

Och när det gäller fisk är bra ingredienser och goda recept allt för att få ett gott resultat. Fisklådorna är ofta lite dyrare än de andra matlådorna, men många är villiga att betala lite extra för goda fiskrätter.

Måltidskassarna är spännande

 

 

 

Betterfeast

Betterfeast

Vill du att maten ska stå klar på bordet när du kommer hem? Är du trött på att handla på vägen hem från jobbet?

Vi på Betterfeast har själva velat ha en enklare vardag och känt behovet av mer tid med familjen, därför skapade vi ett koncept där maten kommer helt färdig till dig och är hälsosammare än de flesta alternativen.

Vi fokuserar på användningen av fiberrika spannmålsprodukter, rotgrönsaker, kål, bladsallader och köttet har vanligtvis låg fetthalt.

Läs mer

 

 

 

Hellofresh se

HelloFresh

HelloFresh är en av världens flexiblaste matkassar. Med HelloFresh kan du sätta ihop din veckomeny precis som du vill – och byta recept när som helst. Välj fritt mellan 15 nya recept varje vecka och blanda svenska klassiker med internationella godbitar från världens kök. Varje vecka levererar HelloFresh tre, fyra eller fem måltider för två eller fyra personer till dörren. Välj vilka recept själv och skräddarsy kassen så att den passar dig.

HelloFresh har matkassar som passar alla

 • Klassisk – Blanda våra versioner av klassiska svenska rätter med spännande recept från hela världen. Kombinera kött och fisk med vegetariska måltider och sätt ihop din egen varierade veckomeny – precis som du vill ha den.
 • Vegetarisk – HelloFreshs vegetariska kasse är fullproppad med färska grönsaker och naturliga proteiner från växtrikets gröna åkrar. Passar både nya och erfarna vegetarianer som är sugna på att vidga sina kulinariska vyer.
 • Familjevänlig – Få enkla och snabblagade recept som gör middagen till en barnlek – för hela familjen. Klassiska rätter med en barnvänlig touch utan starka kryddor lagade på färska, naturliga ingredienser.Snabb och enkel – God mat behöver inte vara komplicerad.Med vår snabbkasse lagar du delikata middagar av hög kvalitet på bara 15-30 minuter.Enkla och snabba recept som passar när du har lite mindre tid.

Läs mer

 

 

 

Ej aktiva erbjudanden.

Marley Spoon

Marley Spoon

Välj mellan 30 recept och få färska råvaror levererade hem till dörren

Utsökt mat har aldrig varit lättare att göra!

Marley Spoon levererar läckra recept och färska ingredienser direkt till din dörr, som kan göras på mindre än 30 minuter!. Rätterna är utvecklade av Marley Spoons skickliga interna kockar och nutritionister, som skapar en veckomeny fullspäckad med hälsosamma, inspirerande recept! Varje vecka kan du välja mellan så många som 30 recept på läckra vardagsrätter, som kan innehålla rätter med kött och fisk, men även vegetariska eller lågkolhydraträtter och mer exotiska kreationer, för att träffa även den mest förnämsta smaken.

Fokus på hållbarhet

Hos Marley Spoon används återvinningsbara kylelement gjorda av 85 % sockerrör som håller din mat fräsch och sval medan den är på väg hem. Förpackningen är gjord av 100% återvunnet material. Väljer du att laga mat med Marley Spoon minimerar du matavfall, då de bara skickar dig exakt den mängd ingredienser som du behöver till de olika rätterna. Dessutom används endast råvaror och ingredienser av högsta kvalitet och Marley Spoon samarbetar uteslutande med pålitliga leverantörer.

 

 

 Linas Matkasse

Linas Matkasse – hemkörning av matkassar

Med Linas Matkasse sätter du guldkant på vardagen genom att laga goda, varierande och inspirationsrika middagar som passar just dig och ditt hushåll.

Skräddarsy din matkasse efter eget tycke och smak genom att välja bland över 30 olika rätter – varje vecka! Dessutom planerar vi våra recept så att alla råvaror går åt och köper bara in det våra kunder beställer, på så sätt minimerar vi matsvinnet.

 

Matkomfort – Matkassen med de goda såserna

Upptäck matkassen som sätter guldkant på vardagen. Till skillnad från andra matkassar så förbereder Matkomforts kockar alla tidskrävande moment som såser, soppor och grytbaser. Lagade från grunden efter konstens alla regler – alltid på noggrant utvalda premiumråvaror. Du färdigställer och serverar. Resultatet blir mindre tid för dig i köket. Och ännu godare middagar!

 

Hemköp

Handla maten du älskar på Hemköp

Det finns många ställen att e-handla på, men bara ett för matälskare. Förutom ett stort
sortiment av riktigt god och bra mat, erbjuder vi hemleverans och möjlighet att hämta
dina färdigpackade kassar i butik.
Gör det enkelt för dig och handla för hela veckan på Hemköp.se. Ta del av våra köpklara
recept och gör din egen veckomeny, nyttja erbjudanden och samla bonus på alla dina
köp.

Följande orter erbjuder hemleverans:

– Stockholm
– Uppsala
– Göteborg
– Malmö
– Helsingborg
– Kalmar
– Linköping
– Örebro

Utvalda butiker erbjuder Hämta i butik:

 

 

Middagsfrid

Matkassar från Middagsfrid

Vi vet att vardagen är full av måsten. Någon måste lämna, någon måste hämta, någon måste vabba och någon måste jobba. Livet är vad livet är. Och det är just därför vi finns. Att hinna med alla måsten helt själv känns ofta som en omöjlighet. Vi på Middagsfrid brinner för mat som är hållbar och bra för dig, djuren och naturen. Så låt oss göra jobbet, få hem matkassar fulla med klimatsmarta recept och goda råvaror. Så passa på och njuta av lite mer Middagsfrid, för det är du värd.

Visste du att Middagsfrid är världens första matkasse? Sedan starten 2007 har vi levererat hem färdigplanerade matkassar hem till tusentals familjer i Sverige.

Middagsfrid är matkassen för de som vill äta enkla, goda och inspirerande middagar fyllda med massa grönsaker och klimatsmarta menyer. Hos oss kan man vara säker på att man får hem recept och råvaror skapade och utvalda med riktig kärlek för mat. Och såklart med omtanke för djuren, naturen och vår hälsa.

Vi ger dig Middagsfrid med våra färdigplanerade matkassar!

Leveransintervaller
Söndagar 10-22
Söndagar 16-22
Måndagar 14-22
Måndagar 16-22
De som får måndagar 14-22 men också kan byta till söndagar 10-22.
Varför ska man välja just Middagsfrid? 

 • Snabbt och enkelt
 • Genomgående klimattänk i hela tjänsten
 • Inga flygtransporterade råvaror
 • Bara svenskt kött
 • Stor mängd säsongsbaserade grönsaker
 • Varierade recept
 • Minimalt matsvinn
 • Bra mat för människan och miljön