Billiga Matkassar

Matlådor – jämförpriser här – Få mat levererad till din dörr

Hellofresh se
5
Personer
2 - 4
Middagar
2 - 5 dagar
Pris från
Pris från 340 kr
Spara på dina 5 första kassar!
Färska råvaror.
Erbjudande: Spara Upp till 1 359 kr på 5 kassar. Detta är en annonslänk.
Betterfeast
https://billigtzonen.se/goto/betterfeast
4.9
Personer
2 - 5
Middagar
2 - 5 dagar
Pris från
Pris från 599 kr
Betterfeast gör det lättare att äta hälsosamt
Snabblagad mat
25% rabatt på första måltidskassen - Detta är en annonslänk.

 

 

Billiga Matkassar Levererade Till Din Dörr

Upptäck bekvämligheten och den oslagbara värdet med billiga matkassar levererade direkt till din dörr. I dagens snabbt rörliga samhälle, där tiden är en värdefull resurs och budgeten är av yttersta vikt, erbjuder denna tjänst en perfekt symbios av ekonomisk effektivitet och gastronomisk njutning.

Med en myriad av skräddarsydda alternativ som är anpassade för att möta diverse kostpreferenser och livsstilar, representerar billiga matkassar en revolutionerande lösning för att förenkla din vardag samtidigt som du upprätthåller en balanserad och hälsosam kost.

 

Ekonomisk Effektivitet

Genom att välja billiga matkassar som levereras till din dörr, investerar du inte bara i din hälsa utan också i din ekonomi. Denna tjänst eliminerar behovet av tidskrävande butiksbesök och impulsköp, vilket optimerar din budget genom att reducera onödiga utgifter. Utnyttja kraften i kostnadseffektiva lösningar för att njuta av varierade och näringsrika måltider utan att kompromissa med kvaliteten.

 

Tidssparande Fördelar

Tid är pengar, och med billiga matkassar frigör du värdefulla timmar varje vecka. Genom att minimera tiden du spenderar på planering, shopping och förberedelse, kan du återinvestera dessa ögonblick i det som betyder mest för dig, vare sig det är familj, fritidsaktiviteter eller personlig utveckling. Omfamna effektiviteten och ge dig själv gåvan av tid.

 

Anpassade och Flexibla Val

Dagens matkassetjänster är utformade för att vara flexibla och anpassningsbara, med alternativ som sträcker sig från vegetariska och veganska till lågkolhydrat och familjevänliga matkassar. Denna mångsidighet garanterar att varje måltid inte bara är en smakupplevelse utan också ett steg mot en mer balanserad och hälsosam livsstil.

 

Bekvämligheten av Hemleverans

I en värld där bekvämlighet regerar, sätter hemleverans av matkassar en ny standard för matinköp. Slipp stressen och tidspressen som kommer med att navigera i matbutiker. Istället, välkomna en värld där färska, högkvalitativa ingredienser och välplanerade recept anländer direkt till din dörrsteg, redo att förvandlas till läckra måltider.

 

Hållbarhetsbonusen

Utöver de ekonomiska och tidsbesparande fördelarna, bidrar val av billiga matkassar även till en mer hållbar konsumtion. Genom att minska matsvinn och optimera portioner, spelar du en aktiv roll i kampen för en mer hållbar framtid. Välj en tjänst som inte bara gynnar dig utan också vår planet.

Att välja billiga matkassar levererade till din dörr är mycket mer än en bekväm lösning; det är en smart investering i din hälsa, din tid och din plånbok. Med skräddarsydda måltidslösningar och enastående flexibilitet, ger denna tjänst dig friheten att njuta av livet till fullo, med vetskapen om att du gör ett ekonomiskt och hållbart val. Gör om din måltidsplanering idag och upplev skillnaden som en billig matkasse kan göra i ditt liv.

 

Billiga Matkassar Levererade Till Din Dörr

 

Jämför Matkassar

Matkassar är en populär lösning för många människor som vill ha en enklare vardag. Med en matkasse levereras färdiga recept och råvaror till ditt hem, så att du slipper planera middagar och handla matvaror.

Det finns många olika matkasseleverantörer att välja mellan, och det kan vara svårt att veta vilken som passar just dina behov bäst. Här är några saker att tänka på när du jämför olika matkassar:

Matkassar är ett populärt sätt att få hem matvaror på ett bekvämt sätt utan att behöva lägga tid på att gå till affären. Det finns många olika företag som erbjuder matkassar med olika innehåll och priser, och det kan vara svårt att veta vilken man ska välja. Här kommer en jämförelse av några av de mest populära matkassarna på marknaden.

Ica Maxi erbjuder en matkasse med ett brett utbud av livsmedel, inklusive frukt, grönsaker, kött, fisk och mejeriprodukter. Kassen innehåller även recept med tillagningstider och mängder för att enkelt laga maten hemma. Priset för Ica Maxis matkasse är cirka 400 kronor per vecka.

Coop har också en matkasse med ett stort utbud av livsmedel, inklusive ekologiska alternativ. Kassen innehåller även recept och möjlighet att anpassa innehållet efter personliga preferenser. Priset för Coops matkasse är cirka 350 kronor per vecka.

 

Vill du ha en speciell typ av kost

Att jämföra matkassar kan vara en utmaning eftersom det finns så många olika alternativ att välja mellan. Först och främst bör du tänka på vad du är intresserad av att få i din matkasse. Vill du ha en speciell typ av kost, till exempel vegetarisk eller vegansk? Eller kanske en kombination av olika saker?

Det finns också olika företag som erbjuder matkassar, så det kan vara bra att undersöka vilka som finns i ditt område och vad de har att erbjuda. Många företag erbjuder prova-på-erbjudanden, så det kan vara en bra idé att testa några olika kassar innan du bestämmer dig.

När du har bestämt dig för vad du vill ha i din matkasse och vilket företag du vill beställa från, kan det vara bra att jämföra priser och leveransvillkor. Många företag erbjuder rabatter eller specialerbjudanden för att locka kunder, så det kan löna sig att ta en titt på deras hemsidor eller kontakta dem direkt för att se vad de kan erbjuda.

 

Måltidslådor

Måltidslådor är en populär matlösning som har blivit alltmer vanligt de senaste åren. Med en måltidslåda kan du enkelt få hem färdiga, nyttiga måltider direkt till din dörr.

En måltidslåda innehåller vanligtvis en veckomeny med recept och alla råvaror du behöver för att laga maten.

Du behöver bara laga maten enligt receptet och njuta av en hälsosam och smakrik middag. Många måltidslådor erbjuder också måltider som är anpassade efter olika kostråd eller allergier, så det finns något för alla.

Måltidslådor är en bekväm och smidig lösning för att få varierad och näringsrik mat på bordet. De består av färdiga recept och de ingredienser som behövs för att tillaga middagen, levererade direkt till din dörr.

Detta kan vara ett bra alternativ för den som har lite tid över för att laga mat, eller för den som vill prova nya recept och samtidigt få alla nödvändiga råvaror hemlevererade. Många måltidslådleverantörer erbjuder dessutom en mängd olika alternativ, såsom vegetariska eller veganska måltider, för att passa olika typer av kosthållningar.

Att använda sig av måltidslådor kan också vara en bra lösning för att minska matsvinnet, eftersom ingredienserna levereras i rätt mängd för att tillaga aktuella recept. Det kan också hjälpa till att förbättra kosten, eftersom recepten är utformade för att vara näringsrika och balanserade.

 

Köpa en matkasse

En matkasse är ett praktiskt sätt att få hem färska och nyttiga matvaror direkt till din dörr. Det finns många fördelar med att köpa en matkasse, såsom att du får varierad och balanserad kost, sparar tid på att handla och planera mat, samt kan prova på nya recept och råvaror.

Det finns olika typer av matkassar att välja mellan, beroende på dina behov och önskemål. Vissa matkassar innehåller färdiga recept och exakta mängder av alla råvaror du behöver för att laga maten, medan andra bara innehåller en mix av färska grönsaker, frukt och kött. Du kan också välja att köpa en vegansk eller laktosfri matkasse, eller en med speciella måltider för barn.

För att köpa en matkasse behöver du först välja vilken leverantör du vill använda. Det finns många olika matkasseleverantörer att välja mellan, så det kan vara bra att jämföra priser och innehåll innan du bestämmer dig. När du har valt en leverantör kan du enkelt beställa din matkasse online eller via telefon.

 

Olika typer av matkassar

Matkassar har blivit alltmer populära de senaste åren, och det finns många olika typer att välja mellan. Här är några exempel:

 1. Klassisk matkasse: Denna typ av matkasse innehåller en mängd olika råvaror och recept för att laga en veckas worth av middagar. Innehållet varierar, men oftast finns det grönsaker, kött, fisk och eventuellt lite bakverk.
 2. Vegetarisk matkasse: Denna typ av matkasse innehåller enbart vegetariska råvaror och recept. Det kan vara en bra lösning för den som är vegetarian eller vill äta mindre kött.
 3. Specialkost matkasse: För den som har en speciell kost, till exempel gluten- eller laktosintolerans, finns det matkassar som är anpassade efter dessa behov.
 4. Ekologisk matkasse: Dessa matkassar innehåller enbart ekologiska råvaror, vilket kan vara bra för den som vill minimera sin miljöpåverkan och äta hälsosammare.

Oavsett vilken typ av matkasse man väljer, är det en praktisk lösning för att få hem varierad och nyttig mat. Det kan också vara en bra inspirationskälla för att laga nya och spännande rätter.

 

Så fungerar det att prenumerera på en matkasse.

En prenumeration på en matkasse är ett bekvämt sätt att få färdiga och portionerade måltider levererade direkt till din dörr. Det finns ett stort utbud av olika matkassar att välja mellan, med olika teman som vegetarisk, vegansk, lågkolhydrat eller glutenfri.

För att prenumerera på en matkasse går du in på en matkasseleverantörs hemsida och väljer den matkasse som passar dina behov och preferenser. Du kan sedan välja hur ofta du vill få matkassen levererad, till exempel varje vecka eller varannan vecka. Du kan också välja hur många portioner du vill ha och om du vill ha tillbehör som sallad eller dryck tillagade.

När du har gjort dina val betalar du för din prenumeration med kreditkort eller direktbetalning. Matkassen levereras sedan till din dörr enligt den överenskomna leveransplanen. I matkassen hittar du alla de råvaror och recept som behövs för att laga de olika måltiderna.

 

Välj en matkasseleverantör

Att prenumerera på en matkasse är en enkel och bekväm metod för att få färdiga och utvalda recept med tillhörande råvaror levererade direkt till din dörr. Här är hur det fungerar:

 1. Välj en matkasseleverantör och gå in på deras hemsida. De flesta erbjuder olika typer av matkassar med olika teman, till exempel vegansk, familj, eller klimatsmart.
 2. Bläddra bland recepten och välj de matkassar som passar dina preferenser och behov. Du kan även välja hur ofta du vill få din matkasse levererad – varje vecka, varannan vecka, eller en gång i månaden.
 3. Skapa ett konto och lägg in dina kontakt- och leveransuppgifter. När du har gjort det kan du välja betalningsmetod och slutföra din beställning.
 4. När det är dags för din matkasse att levereras, får du en bekräftelse via e-post eller sms. Matkassen kommer att levereras i en kylväska så att råvarorna håller sig färska under transporten.

 

Lägg beställningen hos leverantören

En matkasse är en prenumerationstjänst där kunden får en leverans av färdiga matlådor med recept och tillagningstider till sin dörr. Genom att lägga sin beställning hos leverantören kan man enkelt och bekvämt få in varierande och nyttig mat i sin vardag.

Att lägga en beställning hos en matkasseleverantör är enkelt och smidigt. Många leverantörer erbjuder en onlineplattform där man kan välja vilken typ av matkasse man önskar, välja veckomeny och anpassa den efter sina personliga behov och önskemål. Leverantören sköter sedan all planering och inköp av råvaror, så att kunden slipper bekymra sig om vad som ska handlas inför veckans middagar.

En fördel med att lägga sin beställning hos en matkasseleverantör är att man kan få in en större variation i sin kost och utmana sig själv med nya recept och smaker. Det kan också underlätta för den som har en hektisk vardag och inte har tid att planera och handla mat varje vecka.

Att beställa en matkasse från en leverantör kan vara en bekväm och smidig lösning för att få hem färska och varierade råvaror till sina middagar. Genom att lägga en beställning hos leverantören kan man välja mellan olika typer av matkassar med olika innehåll och storlekar, beroende på sina preferenser och behov.

Det finns många fördelar med att välja en matkasse från en leverantör. För det första kan man få hem råvaror som man kanske annars inte skulle ha köpt, och därmed få inspiration till nya och spännande recept. Dessutom är det en bra lösning för att undvika matavfall, eftersom man får precis den mängd mat som man behöver och ingen mat går till spillo.

 

Vilka olika typer utav matkassar finns det?

Det finns många olika typer av matkassar att välja mellan, beroende på dina personliga preferenser och behov. Här är några exempel på vanliga typer av matkassar:

 1. Vegetariska matkassar: Dessa innehåller enbart vegetariska råvaror och är lämpliga för den som vill undvika kött och fisk.
 2. Veganska matkassar: Dessa innehåller enbart veganvänliga råvaror och är lämpliga för den som vill undvika alla animaliska produkter.
 3. Helgmatkassar: Dessa innehåller råvaror och recept för att laga en lyxig middag under helgen.
 4. Snabbmatkassar: Dessa innehåller råvaror och recept för att laga enkel och snabb mat.
 5. Hälsomatkassar: Dessa innehåller råvaror och recept för att laga nyttig mat med fokus på hälsa och viktminskning.
 6. Säsongsmatkassar: Dessa innehåller råvaror som är säsongsbetonade och lokalt odlade för att få en hållbar och smakrik matupplevelse.

 

Fördelar med matkassar

Matkassar har blivit alltmer populära de senaste åren, och det finns många fördelar med att använda dem. För det första sparar det tid att få maten levererad hem till dörren, så att man slipper gå till affären och handla. Dessutom kan man ofta få råvaror som är svåra att hitta i vanliga matbutiker, så som exotiska grönsaker eller ekologiska produkter.

En annan stor fördel med matkassar är att det kan hjälpa till att minska matsvinnet. Eftersom man får precis rätt mängd av varje råvara, slipper man slänga mat som har gått ut på datum. Dessutom får man oftast med recept på hur man kan använda alla råvaror, så att man kan variera sin matlagning och undvika att bli uttråkad.

Matkassar kan också vara bra för hälsan, eftersom man kan få med en mångsidig och näringsrik kost. Många matkasseleverantörer erbjuder olika typer av kassar, som exempelvis vegetariska, veganska eller glutenfria, så att man kan välja en kasse som passar just ens egna behov och preferenser.

 

Nackdelar med matkassar

Matkassar kan vara en bekväm lösning för många människor som har svårt att hitta tid att handla och planera middagar. Men det finns också en del nackdelar med att använda sig av matkassar.

En av de största nackdelarna med matkassar är att de kan bli dyrt i längden. Många matkasseleverantörer erbjuder bekväma prenumerationsalternativ, men det kan lätt bli dyrt att betala för en matkasse varje vecka. Dessutom är det svårt att veta exakt vad man kommer att få i sin matkasse, och det kan resultera i att man köper saker som man kanske inte hade köpt annars.

En annan nackdel med matkassar är att de ofta innehåller en viss mängd matsvinn. Eftersom matkassarna planeras och packas i förväg är det svårt att veta exakt hur mycket mat man behöver, och det kan resultera i att vissa råvaror går till spillo. Detta är både dåligt för miljön och för plånboken.

 

Vilken matkasse passar bäst för barn?

Att välja rätt matkasse för barn kan vara en utmaning eftersom barn har olika matvanor och behov. En matkasse som passar bra för ett barn kan kanske inte passa lika bra för ett annat barn.

Det finns många faktorer att ta hänsyn till när man väljer matkasse för barn. En viktig faktor är barnets ålder och storlek. Äldre barn har oftast större behov av näring än yngre barn, så en matkasse som riktar sig mot äldre barn kanske inte är lämplig för en mindre barn.

Det är också viktigt att tänka på barnets personliga preferenser när man väljer matkasse. Barn kan vara kräsna när det gäller mat, så det är bäst att välja en matkasse med en mångsidig meny som innehåller en mix av barnens favoriträtter och nya saker att prova.

Ett annat viktigt faktum att beakta är barnets allergier och kostbehov. Om barnet har en allergi eller behöver följa en speciell diet på grund av hälsoskäl, är det viktigt att välja en matkasse som erbjuder alternativ för barn med speciella behov.

 

Mathem

 

MatHem – din matbutik på nätet

Fyll kylen med mobilen

Med Mathem blir vardagen lite enklare och skönare. Ja till och med godare! Välj och vraka bland mat, blommor, pyssel, apoteksvaror, bröd från ditt lokala bageri och användbara saker från Clas Ohlson. Dessutom kan du hämta ut recept från Kronans Apotek. Känn friheten i att handla var och när du vill. Och få hem det snabbt till dörren, kanske redan samma dag.

Ny här? Du får 200 kr rabatt med koden NY200KR i kassan.

Våra bilar rullar i alla storstadsregioner och många närliggande orter mellan Trelleborg och Uppsala. Dessutom växer leveransområdet under sommaren.

Läs mer

 

 

Chokladogram

Chokladogram

Chokladogram erbjuder ett premiumval av smakfulla och prisvärda gåvor online​. Vi levererar välsmakande produkter med ett bra ursprung och en fin hantverkskvalitet, och har allt ifrån exklusiva praliner, ekologisk och vegansk choklad, lyxigt godis till blommor och choklad. Chokladogram skickas med snabb leverans över hela Sverige.

Skicka choklad med Chokladogram®

Med Chokladogram kan du överraska nära och kära med det som många skulle säga är den godaste gåvan – choklad! Chokladogram levereras via PostNord direkt till brevlådan eller närmaste ombud, beställer du vardagar innan klockan 14.00 postas varan redan samma dag.

Varför Chokladogram?

 • Snabb leverans.
 • Leverans över hela Sverige
 • Noga utvalda produkter
 • Enkel beställning online
 • Personligt hälsningskort ingår i beställningen

 

Choklad, present och upplevelse i ett. Välj bland chokladkakor, godis, praliner och presentboxar i vårt goda och utvalda sortiment och skriv en personlig hälsning. Chokladogram är ett enkelt sätt att uppvakta och överraska den du tycker om!

Chokladogram – Överraska med lyxig choklad

 

 

Matlådor – jämförpriser här – Få mat levererad till din dörr

Allt fler svenskar väljer matlådor
Den stora efterfrågan på matpaket har lett till många nya och spännande alternativ. Fler och fler företag vill ta del av den här marknaden, och det finns nu flera alternativ för att välja just den måltidslåda som passar dina behov och din smak.

Detta är naturligtvis mycket positivt för oss konsumenter, men det har också inneburit att det kan vara svårt att hålla reda på alla alternativ.

Här kan du välja det rätta alternativet för dig, oavsett om du gillar ekologiskt, fisk, medelhavsrätter eller något helt annat. Du kan också se en prisjämförelse och var de olika företagen levererar till.

 

Vi kräver mer av vår mat

Under de senaste åren har Sverige genomgått en stor gastronomisk resa, vilket innebär att vi generellt sett har högre förväntningar på vår mat. Vi vill ha god mat och det måste regelbundet komma nya recept som vi inte har provat tidigare.

Glädjen över god och spännande mat har verkligen slagit an hos svenskarna, och matlådor passar perfekt in. De många spännande recepten har noga valts ut och utvecklats av begåvade kockar som ständigt hittar på nya och spännande rätter.

Det innebär att du får en stor variation och nya smaker på bordet, samtidigt som måltidslådorna fokuserar på goda och hälsosamma ingredienser. Det är därför ett koncept som passar perfekt in i många svenskars vardag.

 

Billiga Matkassar

 

Vegan måltidskit

Om du vill ha en måltidslåda där allt innehåll är 100 procent vegan finns det nu lyckligtvis många alternativ för dig som vegan att vara på samma villkor som konsumenter av animaliska produkter när det gäller lösningen att beställa måltidslådor på nätet.

Vegan måltidskit innehåller produkter som är fyllda med växtbaserade proteiner, färska grönsaker och frukter. Dessutom innehåller lådorna läckra och spännande kryddor, så du kan lägga till många underbara smaker.

När du beställer en vegan måltidslåda hjälper du också till att bli mer klimatmedveten. Du undviker matsvinn eftersom alla dina hälsosamma veganprodukter vägs i exakt den mängd som du behöver för maträtten. Dessutom är många av leverantörerna noga med att inkludera så många ekologiska produkter som möjligt i sina måltidslådor, så hälsan står högst upp på deras lista.

 

Hälsosam måltidslåda – ekologisk och hälsosam

Många av matlådorna är helt eller delvis ekologiska, eftersom vi i allt högre grad vill ha hälsosam mat med bra ekologiska ingredienser. Och ekologiska produkter är numera bara något dyrare än andra ingredienser, eftersom allt fler jordbrukare har gått över till ekologisk produktion.

Dessutom satsar företagen på svenska råvaror, vilket innebär att den stora majoriteten av innehållet i lådorna produceras i Sverige. Detta bidrar också till att göra produkterna fräschare och minskar koldioxidutsläppen eftersom varorna inte behöver transporteras så långt.

Många av användarna av matlådorna är både hälso- och miljömedvetna, så konceptet passar perfekt.

 

Fisklådor är heta

Flera av företagen har speciella fisklådor som innehåller fisk på en eller flera dagar. Och det är utsökt, färsk fisk, som väljs ut efter säsong och som är nyfångad. Denna typ av fisk är därför av mycket god kvalitet och det är svårt att hitta fisk av samma kvalitet i stormarknader.

På senare år har man dessutom fokuserat på alla de nyttiga näringsämnen som vi får från fisk. Med ett fiskmåltidskit kan du få utsökt fisk med läckra recept, vilket många uppskattar.

Och när det gäller fisk är bra ingredienser och goda recept allt för att få ett gott resultat. Fisklådorna är ofta lite dyrare än de andra matlådorna, men många är villiga att betala lite extra för goda fiskrätter.

Måltidskassarna är spännande

 

Betterfeast

 

Betterfeast

Vill du att maten ska stå klar på bordet när du kommer hem? Är du trött på att handla på vägen hem från jobbet?

Vi på Betterfeast har själva velat ha en enklare vardag och känt behovet av mer tid med familjen, därför skapade vi ett koncept där maten kommer helt färdig till dig och är hälsosammare än de flesta alternativen.

Vi fokuserar på användningen av fiberrika spannmålsprodukter, rotgrönsaker, kål, bladsallader och köttet har vanligtvis låg fetthalt.

Läs mer

 

 

 

Hellofresh se

HelloFresh

HelloFresh är en av världens flexiblaste matkassar. Med HelloFresh kan du sätta ihop din veckomeny precis som du vill – och byta recept när som helst. Välj fritt mellan 15 nya recept varje vecka och blanda svenska klassiker med internationella godbitar från världens kök. Varje vecka levererar HelloFresh tre, fyra eller fem måltider för två eller fyra personer till dörren. Välj vilka recept själv och skräddarsy kassen så att den passar dig.

HelloFresh har matkassar som passar alla

 • Klassisk – Blanda våra versioner av klassiska svenska rätter med spännande recept från hela världen. Kombinera kött och fisk med vegetariska måltider och sätt ihop din egen varierade veckomeny – precis som du vill ha den.
 • Vegetarisk – HelloFreshs vegetariska kasse är fullproppad med färska grönsaker och naturliga proteiner från växtrikets gröna åkrar. Passar både nya och erfarna vegetarianer som är sugna på att vidga sina kulinariska vyer.
 • Familjevänlig – Få enkla och snabblagade recept som gör middagen till en barnlek – för hela familjen. Klassiska rätter med en barnvänlig touch utan starka kryddor lagade på färska, naturliga ingredienser.Snabb och enkel – God mat behöver inte vara komplicerad.Med vår snabbkasse lagar du delikata middagar av hög kvalitet på bara 15-30 minuter.Enkla och snabba recept som passar när du har lite mindre tid.

Läs mer

 

Ej aktiva erbjudanden.

Marley Spoon

Marley Spoon

Välj mellan 30 recept och få färska råvaror levererade hem till dörren

Utsökt mat har aldrig varit lättare att göra!

Marley Spoon levererar läckra recept och färska ingredienser direkt till din dörr, som kan göras på mindre än 30 minuter!. Rätterna är utvecklade av Marley Spoons skickliga interna kockar och nutritionister, som skapar en veckomeny fullspäckad med hälsosamma, inspirerande recept! Varje vecka kan du välja mellan så många som 30 recept på läckra vardagsrätter, som kan innehålla rätter med kött och fisk, men även vegetariska eller lågkolhydraträtter och mer exotiska kreationer, för att träffa även den mest förnämsta smaken.

 

Fokus på hållbarhet

Hos Marley Spoon används återvinningsbara kylelement gjorda av 85 % sockerrör som håller din mat fräsch och sval medan den är på väg hem. Förpackningen är gjord av 100% återvunnet material. Väljer du att laga mat med Marley Spoon minimerar du matavfall, då de bara skickar dig exakt den mängd ingredienser som du behöver till de olika rätterna. Dessutom används endast råvaror och ingredienser av högsta kvalitet och Marley Spoon samarbetar uteslutande med pålitliga leverantörer.

 

 

 Linas Matkasse

 

Linas Matkasse – hemkörning av matkassar

Med Linas Matkasse sätter du guldkant på vardagen genom att laga goda, varierande och inspirationsrika middagar som passar just dig och ditt hushåll.

Skräddarsy din matkasse efter eget tycke och smak genom att välja bland över 30 olika rätter – varje vecka! Dessutom planerar vi våra recept så att alla råvaror går åt och köper bara in det våra kunder beställer, på så sätt minimerar vi matsvinnet.

 

Matkomfort – Matkassen med de goda såserna

Upptäck matkassen som sätter guldkant på vardagen. Till skillnad från andra matkassar så förbereder Matkomforts kockar alla tidskrävande moment som såser, soppor och grytbaser. Lagade från grunden efter konstens alla regler – alltid på noggrant utvalda premiumråvaror. Du färdigställer och serverar. Resultatet blir mindre tid för dig i köket. Och ännu godare middagar!

 

Hemköp

Handla maten du älskar på Hemköp

Det finns många ställen att e-handla på, men bara ett för matälskare. Förutom ett stort
sortiment av riktigt god och bra mat, erbjuder vi hemleverans och möjlighet att hämta
dina färdigpackade kassar i butik.
Gör det enkelt för dig och handla för hela veckan på Hemköp.se. Ta del av våra köpklara
recept och gör din egen veckomeny, nyttja erbjudanden och samla bonus på alla dina
köp.

Följande orter erbjuder hemleverans:

– Stockholm
– Uppsala
– Göteborg
– Malmö
– Helsingborg
– Kalmar
– Linköping
– Örebro

Utvalda butiker erbjuder Hämta i butik:

 

 

Middagsfrid

Matkassar från Middagsfrid

Vi vet att vardagen är full av måsten. Någon måste lämna, någon måste hämta, någon måste vabba och någon måste jobba. Livet är vad livet är. Och det är just därför vi finns. Att hinna med alla måsten helt själv känns ofta som en omöjlighet. Vi på Middagsfrid brinner för mat som är hållbar och bra för dig, djuren och naturen. Så låt oss göra jobbet, få hem matkassar fulla med klimatsmarta recept och goda råvaror. Så passa på och njuta av lite mer Middagsfrid, för det är du värd.

Visste du att Middagsfrid är världens första matkasse? Sedan starten 2007 har vi levererat hem färdigplanerade matkassar hem till tusentals familjer i Sverige.

Middagsfrid är matkassen för de som vill äta enkla, goda och inspirerande middagar fyllda med massa grönsaker och klimatsmarta menyer. Hos oss kan man vara säker på att man får hem recept och råvaror skapade och utvalda med riktig kärlek för mat. Och såklart med omtanke för djuren, naturen och vår hälsa.

Vi ger dig Middagsfrid med våra färdigplanerade matkassar!

Leveransintervaller
Söndagar 10-22
Söndagar 16-22
Måndagar 14-22
Måndagar 16-22
De som får måndagar 14-22 men också kan byta till söndagar 10-22.
Varför ska man välja just Middagsfrid? 

 • Snabbt och enkelt
 • Genomgående klimattänk i hela tjänsten
 • Inga flygtransporterade råvaror
 • Bara svenskt kött
 • Stor mängd säsongsbaserade grönsaker
 • Varierade recept
 • Minimalt matsvinn
 • Bra mat för människan och miljön

 

FAQ – Frågor och svar.

Var kan jag hitta billiga matkassar?

Du kan hitta billiga matkassar på många ställen, till exempel på livsmedelsbutiker eller online.

Hur kan jag spara pengar på mina matkassar?

Ett sätt att spara pengar på matkassar är att jämföra priser och välja de som är mest prisvärda. Du kan också försöka undvika att köpa förpackade och bearbetade livsmedel och istället välja färska och oskalade råvaror.

Hur ofta bör jag handla matkassar?

Hur ofta du bör handla matkassar beror på dina personliga behov och preferenser. Vissa människor handlar varje dag, medan andra handlar en gång i veckan eller mer sällan. Det viktigaste är att du planerar dina inköp och undviker att slösa mat.