Bästa dejtingsidor i Sverige (2024)

Dating tips till kvinnor och män

c-date logo
5
Gratis version
Ja
Premium
3 mån: 649 kr / mån
Medlemmar
225.000
Målgrup
18+
C-Date. Mer än bara en dejt
Chat: Ja - Mobil app: Ja - Matchmaking: Ja. Detta är en annonslänk.
Elitsinglar
4.7
Gratis version
Ja
Premium
3 mån: 499 kr / mån
Medlemmar
280.000
Målgrup
Välutbildade
54% kvinnor / 46% män
Chat: Ja - Mobil app: Ja - Matchmaking: Ja - Stor kontaktförmedling online. Detta är en annonslänk.
4.6
Gratis version
Ja
Premium
3 mån: 199 kr / mån
Medlemmar
-
Målgrup
50+
Äldre beprövad dejtingsajt.
Gratis inskrivning
Chat: Ja - Mobil app: Ja - Matchmaking: Ja - Detta är en annonslänk.
singles50
4.7
Gratis version
Ja
Premium
3 mån: 479 kr / mån
Medlemmar
766.000
Målgrup
50+
Bra könsbalans: ♀57% ♂ 43%
Anonymt, pålitligt och säkert
Chat: Ja - Mobil app: Ja - Videosamtal: Ja. Detta är en annonslänk.

 

Om Dating 2024

Det finns numera otaliga webbplatser som ägnar sig åt dejting. Oavsett om du letar efter en ny vän eller följeslagare kan du hitta hjälp här.

Men du kan också hitta mer seriösa dejtingmetoder här. Det kan vara om du känner dig ensam och vill hitta en pojkvän eller kanske en framtida man eller kvinna. Eller om du bara behöver några vänner att sitta och ha trevligt med, se en film eller bara äta middag tillsammans.

Om du är trött på att leva ensam och vill hitta någon att bilda familj med. Ja, kanske gifta sig med den enda. Så här har du en bra möjlighet att hitta hjälp för detta på nätet genom dejtingsajter.

Naturligtvis är det en djungel att navigera bland alla alternativ på nätet. Det finns många dejtingsajter som hjälper dig att hitta en ny flickvän. Ett bra sätt att hitta de bästa och mest använda webbplatserna är att titta på recensioner på nätet, varav de flesta finns på Trustpilot och i recensioner på Google.

Därför har vi gjort den här guiden så att du kan se var det är bäst att försöka hitta den bästa dejten. Naturligtvis bör du alltid använda ditt sunda förnuft och bara gå på dejter som tilltalar dig och din personlighet.

Det är inga problem att registrera sig på flera olika tjänster, eftersom många låter dig skapa en gratis profil. Det är därför gratis för dig att gå med på flera webbplatser.

När du har hittat den tjänst som passar dig bäst kan du köpa tillgång till Pro-åtkomst som ger dig många fler alternativ.

 

Gratis dejtingsidor

Det finns många gratis dejtingsidor att välja mellan, men hur bra är de egentligen? Här är några fördelar och nackdelar med gratis dejtingsidor:

 

Fördelar:

Gratis dejtingsidor är, som namnet antyder, gratis att använda. Du behöver inte betala någon månadsavgift eller andra avgifter för att använda tjänsten.
Du kan testa tjänsten utan att behöva göra några åtaganden. Du kan registrera dig på en gratis dejtingsida och prova den utan att behöva binda dig till någon form av abonnemang.

Nackdelar:

Gratis dejtingsidor kan ha färre funktioner än betalda dejtingsidor. Många gratis dejtingsidor har begränsade funktioner, såsom begränsade meddelanden eller begränsad sökfunktionalitet.
Gratis dejtingsidor kan ha en större andel falska profiler. Eftersom gratis dejtingsidor inte har några inkomster från abonnemang kan de ha svårt att investera i verktyg för att upptäcka och ta bort falska profiler.

 

Myter om dejtingsidor

Det finns många myter om dejtingsidor, men vad är sant och vad är bara en myt? Här är några vanliga myter om dejtingsidor och fakta om varje myt:

 • Myten: Alla på dejtingsidor är desperata och har svårt att hitta en partner på annat sätt.Fakta: Det är inte sant att alla på dejtingsidor är desperata och har svårt att hitta en partner på annat sätt. Många använder dejtingsidor som ett komplement till andra sätt att träffa nya människor, såsom att gå på krogen eller att få introduktioner genom vänner.
 • Myten: Alla på dejtingsidor ljuger om sig själva.Fakta: Det är inte sant att alla på dejtingsidor ljuger om sig själva. Medan det kan finnas personer som ljuger i sin dejtingprofil, så är det inte alla som gör det. Du kan minska risken för att träffa på personer som ljuger genom att vara ärlig i din egen profil och att vara uppmärksam på eventuella varningstecken när du pratar med någon på dejtingsidan.
 • Myten: Du kan inte hitta en seriös relation på en dejtingsida.Fakta: Det är inte sant att du inte kan hitta en seriös relation på en dejtingsida. Många människor hittar sin livspartner på en dejtingsajt, så det är fullt möjligt att hitta en seriös relation på en dejtingsajt.
 • Myten: Dejtingsidor är för unga människor.

 

Dejting för singelföräldrar

Dejting kan vara svårt för singelföräldrar, men det finns många dejtingsidor som riktar sig specifikt till singelföräldrar. Här är några fördelar och nackdelar med att dejta som singelföräldrar:

Fördelar:

Du kan träffa andra singelföräldrar som förstår din situation. Dejtingsidor för singelföräldrar kan hjälpa dig att träffa andra personer som också är singelföräldrar och som förstår de utmaningar och bekymmer som du kan ha som singelföräldrar.

Du kan anpassa din dejting efter din vardag. Många singelföräldrar har en hektisk vardag, men med dejtingsidor för singelföräldrar kan du planera din dejting efter din vardag och hitta personer som är villiga att anpassa sig efter din situation.

Nackdelar:

Du kan känna dig skyldig över att lämna dina barn. Om du har barn kan det vara svårt att lämna dem för att träffa någon, och du kan känna dig skyldig över att lägga tid på dejting istället för att vara med dina barn.
Du kan ha svårt att hitta tid för dejting. Som singelföräldrar kan du ha mycket att göra med skola, jobb och barnvård, och det kan vara svårt att hitta tid för dejting också.

 

Den tysta minoriteten

De flesta människor tycker inte att det är svårt att inleda en konversation med nya främlingar.

När de befinner sig i en större samling är det inget problem för dem att hitta någon att prata med och inleda en längre och djupare konversation.

Tyvärr finns det en stor minoritet av människor som har svårt att ta kontakt.

Många som inte känner sig bekväma bland främlingar. Dessa personer kan lätt bli socialt isolerade och har svårt att umgås med andra än familjen.

När de lämnar sina vänner från både grundskolan och gymnasiet är deras sociala krets nästan noll.

Detta kan ändras. De kan hitta en pojkvän eller vän på nätet. Det spelar egentligen ingen roll om de väljer kärlek eller vänskap.

Internet är ett bra sätt för dem att lära känna ”främlingar” bättre, samtidigt som de kan känna sig trygga i sitt eget hem.

Genom att använda Internet undviker de den pinsamma fasen med att ta kontakt.

Där du måste komma på något smart att säga till att börja med och vänta med spänning på den andra personens svar.

Råd för att hitta en flickvän eller pojkvän på nätet

 

Mötesplatsen för seniorer

Mötesplatsen för seniorer är en dejtingsida som riktar sig specifikt till personer över 50 år. Här är några fördelar och nackdelar med att dejta på Mötesplatsen för seniorer:

Fördelar:

Du kan träffa personer som är i samma livsfas som du. Mötesplatsen för seniorer är en dejtingsida som riktar sig till personer över 50 år, vilket innebär att du kan träffa personer som är i samma livsfas som du.
Du kan träffa personer med liknande intressen. Mötesplatsen för seniorer har en mängd olika intressegrupper, så du kan enkelt träffa personer som delar dina intressen.

Nackdelar:

Mötesplatsen för seniorer kan vara mindre populär än andra dejtingsidor. Eftersom Mötesplatsen för seniorer riktar sig till en specifik åldersgrupp kan det vara svårare att hitta personer att dejta jämfört med andra, mer allmänt inriktade dejtingsidor.
Mötesplatsen för seniorer kan ha en högre månadsavgift än andra dejtingsidor. Mötesplatsen för seniorer kan ha en högre månadsavgift än vissa andra dejtingsidor, vilket kan vara en nackdel för vissa personer.

Sammendrag: Mötesplatsen för seniorer är en dejtingsida som riktar sig till personer över 50 år. Fördelarna inkluderar att du kan träffa personer i samma livsfas och med liknande intressen, men nackdelarna inkluderar att Mötesplatsen för seniorer kan vara mindre populär och ha en högre månadsavgift än vissa andra dejtingsidor.

 

Det bästa rådet för att hitta en partner eller vän på nätet är ärlighet.

Du kommer inte långt om du ljuger. För det första kommer lögner alltid att upptäckas.

För det andra, om du vill skapa en långsiktig kontakt med en annan person vill du att den ska gilla dig för den du är, inte för den du ”inte är”.

Det betyder inte att man inte kan försköna sanningen. Självklart kan du det. De flesta människor kan också skilja mellan att ljuga och att framhäva sanningen.

 

Kan du hitta en pojkvän eller vän på nätet?

Om du har tålamod och är öppen för möjligheten är det helt klart möjligt att hitta en pojkvän eller flickvän på nätet.

Börja med att söka efter en vän och se om det utvecklas.

Om du är osäker på om du vill träffa någon, vänta tills du känner dig helt bekväm med situationen.

Och kom ihåg att ta hand om dig själv där ute.

 

Tips för en framgångsrik dejtingprofil

En framgångsrik dejtingprofil är en viktig del av att hitta rätt partner på en dejtingsajt. Här är några tips på hur du kan skapa en attraktiv och intressant dejtingprofil:

 1. Använd en aktuell och likvärdig profilbild. Välj en profilbild som visar vem du är och vad du gillar. Se till att bilden är aktuell och att du ser likvärdig ut på den.
 2. Var ärlig och personlig i din profilbeskrivning. Var inte rädd för att skriva om vem du är och vad du gillar. Var ärlig och personlig i din profilbeskrivning, det kan hjälpa andra att få en bättre uppfattning om vem du är och om du skulle passa som partner.
 3. Var specifik i vad du söker. Var specifik i vad du söker hos en partner, det kan hjälpa andra att få en bättre uppfattning om om du skulle passa som partner för dem.
 4. Var aktiv på dejtingsajten. Var aktiv på dejtingsajten genom att besöka andra profiler och skicka meddelanden. Det kan hjälpa dig att hitta rätt partner snabbare.
 5. Var inte rädd för att skilja dig från mängden. Var inte rädd för att skilja dig från mängden genom att vara lite annorlunda i din profil. Det kan hjälpa dig att sticka ut och attrahera den rätta personen.

 

Sammendrag: En attraktiv och intressant dejtingprofil kan hjälpa dig att hitta rätt partner på en dejtingsajt. Var ärlig och personlig i din profilbeskrivning, var specifik i vad du söker och var aktiv på dejtingsajten. Var inte rädd för att skilja dig från mängden genom att vara lite annorlunda i din profil.

 

Om C-date

c-date logo

Detta är plattformen för dig som är öppen för nya relationer utan förpliktelser. Är du singel eller har kanske redan en partner och längtar du efter att testa något nytt med mera spänning? Nu kan dina fantasier bli verklighet.

Söker du en att dejta under sommaren 100% diskret

Uppfyll dina fantasier under sommaren! C-date ger dig möjlighet att träffa likasinnade personer helt utan förpliktelser inför sommaren.

 

 • 100% garanterat diskret!
 • Gratis registrering!
 • Kontaktgaranti!

 

Pröva C-Date, dejtingsidan med utan måsten! Du bestämmer hur du vill dejta, om de är tillfälligt eller seriöst – hitta det som passar dig bäst.

 

Nu kan du få allt det du vill ha – klicka här och få gratis registrering hos C-date idag!

 

Elitsinglar

Elitsinglar

Elitsinglar representerar en helt ny form av matchmaking. Plattformen riktar sig främst till välutbildade singlar över 30 år som har lika höga privata ambitioner som de har professionella. Målet med Elitsinglar är att skapa en plattform med fokus på kvalitet, där medlemmar kan träffa en likasinnad partner för en långvarig relation.

Klicka här

 

Om 50PlusMatch

50 plusmatch logo

50PlusMatch är en dejtingsajt för alla aktiva personer över 50 år.

Användarna är 52% kvinnor och 48% män.

Det är möjligt att chatta direkt med andra användare och det finns en stor aktivitet på webbplatsen.

 

Söker du en partner? 50plusMatch hjälper dig!

 

Vill du ha någon att dela livet goda stunder med? Någon som finns där för dig och som är din bäste vän?

50plusMatch är den populära dejting-sidan för seriösa och aktiva personer.

Bli medlem idag och träffa intressanta och spännande 50-plussare, som alla är redo för att möta kärleken!

 

Prova 50plusMatch GRATIS här

 

FAQ – Frågor och svar.

Vilken ålder bör man vara för att börja dejta?

Det beror på personen och deras föräldrar, men vanligtvis är tonåren ett bra ålder för att börja dejta.

Vad är speed dating?

Speed dating är en form av dejting där personer träffas i en grupp för att ha korta, snabba möten med varandra för att se om de klickar.

Hur hittar man en bra dejt?

Det finns olika sätt att hitta en bra dejt, som att gå på krogen, delta i aktiviteter och händelser som man tycker om eller genom att använda online dejtingtjänster.

Är det okej att dejta flera personer samtidigt?

Det är helt upp till varje individ och deras relation med den person de dejtar. Vissa personer kan vara bekväma med att dejta flera personer samtidigt, medan andra föredrar att fokusera på en person i taget.