allente TV är en ny leverantör av tv, streaming och bredband på den nordiska marknaden.

Företaget är en sammanslagning av de välkända varumärkena Viasat och Canal Digital.

allente erbjuder tv-paket med linjära tv-kanaler och streamingtjänster.

Titta på det du älskar, precis som du vill.

Just nu: 100 kr rabatt i 3 månader!

Allente TV sverige
Stream Basic
4.9
Prova på period
Nej
Tv-Kanaler
15
Bindingstid
Ingen bindningstid
Från
249,- kr/mån
Allente Stream
Viaplay Film & Serier
Streamingtjänster Viaplay - 15 tv-kanaler - Samla allt hos Allente för 249 kr/mån. Detta är en annonslänk.

 

allente TV Sverige 2024

allente ägs till 50 % av Telenor Group och Nent Group.

När du får TV via allente får du tillgång till TV var du än befinner dig.

Du kan streama via din mobil eller surfplatta när du är på språng.

Strömma direktsänd tv och se alla program live eller titta på dem senare när det passar dig.

Du kan också ta med dig ditt tv-abonnemang till stugan eller till andra ställen där du semestrar.

 

Om du väljer att uppgradera till det största TV-paketet får du tillgång till de flesta och bästa sporterna i hela världen.

Inklusive det svenska landslagets fotbollsmatcher. Alla de bästa sporterna levereras till dig via Viaplay Total, här får du tillgång till all sport som visas på Viaplay-kanalerna.

Du får alla Formel 1-tävlingar, inklusive testkörningar och kval.

Dessutom får du tillgång till deras serier och filmer som uppdateras regelbundet.

Du får också den populära Paramount+

De levererar spännande serier som Dexter New Blood och Yellowstone med Kevin Costner.

Ladda ner allente-appen för Apple TV från Apple Play Store

 

Allente är en sammanslagning av tv-jättarna Viasat och Canal Digital.

Allente är en sammanslagning av tv-jättarna Viasat och Canal Digital. Vi levererar tv, streaming och bredband till över en miljon kunder i Norden.

Genom att kombinera storleken och kraften från Viasat och Canal Digital kan vi erbjuda dig en ännu bättre upplevelse. En upplevelse som består av ett fantastiskt utbud av underhållning levererat med oslagbar ljud- och bildkvalitet – direkt till din tv, surfplatta, mobil eller dator. Underhållning har en unik förmåga att skapa gemenskap och föra människor samman, ​och den vetskapen drivs vi av.

 

 

allente kanalpaket

Allente TV-paket är ett populärt tv-paket från Allente, ett svenskt företag som erbjuder tv-tjänster till privatpersoner och företag. Paketet innehåller ett stort utbud av populära kanaler, både svenska och internationella, och erbjuder möjlighet att anpassa sitt tv-utbud efter personliga preferenser.

Med Allente TV-paket får man tillgång till en mängd olika kanaler inom olika genrer, såsom nyheter, sport, film, serier, barnprogram och mycket mer. Man kan även välja att lägga till extra kanalpaket för att få ännu bredare utbud. Allente erbjuder även möjlighet att spela in program och att se tv på flera olika enheter, så att man alltid kan ha tillgång till sina favoritprogram när man vill.

Allente TV-paket är en prisvärd lösning för den som vill ha ett brett utbud av tv-kanaler och möjlighet att anpassa sitt tv-tittande efter personliga preferenser. Företaget erbjuder dessutom bra kundservice och enkel installation av tv-utrustningen. Om du är intresserad av att teckna ett Allente TV-paket kan du enkelt göra det genom att kontakta företaget och få mer information.

Basic

Allente TV-paket Basic är ett tv-paket från Allente som erbjuder en grundläggande uppsättning tv-kanaler till ett rimligt pris. Paketet innehåller en mängd populära kanaler såsom TV4, Kanal 5 och SVT1, vilket ger tittaren tillgång till en bred mix av nyheter, underhållning och sport. Det finns också ett antal barnkanaler och en del dokumentärkanaler.

Med Allente TV-paket Basic får man också tillgång till en stor mängd olika on-demand-innehåll, vilket gör det möjligt att titta på sina favoritprogram när man själv vill. Dessutom kan man enkelt spela upp innehåll från sin dator eller mobiltelefon direkt på tv:n med Allentes enkla anslutningslösning.

Allente erbjuder även möjligheten att lägga till extra kanaler eller tjänster till sitt tv-paket, om man vill ha ännu mer att välja bland. Det går också att teckna ett komplett bredbandspaket från Allente för att få en smidig och kostnadseffektiv lösning för både tv och internet.

 

Standard

Allente TV-paket med Standard TV-kanaler innehåller en mängd olika kanaler för alla smaker. Med detta paket får du tillgång till populära kanaler som SVT1 och SVT2, TV3 och TV4, samt Kanal 5 och TV6. Du får också tillgång till kanaler för barn, såsom Barnkanalen och Kunskapskanalen, samt en rad olika sportkanaler och nyhetskanaler.

Med Allente TV-paket Standard TV-kanaler kan du enkelt komma åt alla dina favoritprogram när du vill. Du kan använda en TV-box eller en app för att titta på TV-kanalerna i din dator, surfplatta eller smartphone. På så sätt kan du ta med dig dina favoritprogram överallt och aldrig missa en enda avsnitt av dina favoritserier.

Så om du vill ha tillgång till ett brett utbud av TV-kanaler för hela familjen, är Allente TV-paket Standard TV-kanaler ett utmärkt val. Du får en mängd olika kanaler för alla åldrar och intressen, och kan enkelt komma åt dem när du vill. Välj Allente TV-paket Standard TV-kanaler idag och börja titta på dina favoritprogram redan imorgon!

 

Large

Allente TV-paket Large TV kanaler är ett TV-paket från Allente som erbjuder ett stort utbud av populära TV-kanaler. Paketet innehåller kanaler som SVT1, SVT2, TV3, TV4, Kanal 5 och många fler. Det ger dig möjlighet att se dina favoritprogram och filmer, både live och på efterfrågan. Du kan också använda Allentes TV-app för att se TV på din dator, surfplatta eller smartphone.

Med Allente TV-paket Large TV kanaler får du tillgång till ett stort utbud av sport, nyheter, serier, barnprogram, dokumentärer och mycket mer. Du kan också välja att lägga till extra kanaler som C More och Viasat. Det finns också möjlighet att lägga till en HD-box för att få ännu bättre bildkvalitet.

Allente erbjuder en enkel och smidig installation av ditt TV-paket. Deras kundtjänst står redo att hjälpa dig om du har några frågor eller behöver hjälp med att komma igång.

Med Allente TV-paket Large TV kanaler kan du njuta av en mängd olika TV-program och filmer när det passar dig. Beställ det nu och börja njuta av ditt nya TV-paket så snart som möjligt!

 

Premium

Allentes största och mest kompletta tv-paket fullmatat med premiumsport, underhållning och streaming i världsklass! Här får du full tillgång till den bästa svenska och internationella sporten, de senaste filmerna och de mest uppsnackade serierna.

Över 60 tv-kanaler, discovery+ Total, Viaplay Sport, Film & Serier och Paramount+ ingår. Det innebär t.ex. att du får Allsvenskan från discovery+ och Premier League från Viaplay i samma tv-paket. Just nu dessutom till halva priset nästa säsong.

Allentes tv-paket Premium (Play)

Just nu får du över 60 tv-kanaler, streamingtjänsterna Viaplay, discovery+
och Paramount+ för 349 kr/mån i ett helt år (ordinarie pris 789 kr/mån).

Dessutom
ingår hjälp med installation, box och utrustning.

 

Allente Stream med Viaplay Total

Allente Stream tillsammans med Viaplay Total representerar en banbrytande lösning för alla sportentusiaster och underhållningssökande individer. Denna kraftfulla kombination erbjuder en oöverträffad tillgång till en värld av premiuminnehåll, från hjärtklappande vintersport och den hänförande spänningen i Premier League till den adrenalinfyllda världen av NHL, den högoktaniga Formel 1 och den prestigefyllda golfen.

Oavsett din passion, ger Allente Stream med Viaplay Total dig möjligheten att följa dina favoriter, live eller i efterhand, med absolut frihet och flexibilitet.

 

Revolutionerande Sportupplevelser

Upplev varje mål, varje puck, varje vinnande putt som om du vore på plats. Med Allente Stream och Viaplay Total transporterar du arenans magi direkt till ditt vardagsrum, din mobil eller din surfplatta. Varje avgörande ögonblick, varje spännande vändning, tillgängligt när du vill, var du än är.

 

Exklusivt Innehåll

Få tillgång till exklusivt innehåll som sätter dig i förarsätet för varje stort evenemang. Med Viaplay Total, en del av Allente Stream, får du inte bara live-sändningar utan även analyser, intervjuer och bakom kulisserna-material som tar din upplevelse till nya höjder.

 

Flexibilitet och Tillgänglighet

I en värld där valfrihet och tillgänglighet är avgörande, står Allente Stream med Viaplay Total som en pionjär. Oavsett om du föredrar att se dina favoriter live eller i efterhand, erbjuder denna tjänst flexibiliteten att anpassa din underhållningsupplevelse efter ditt livsschema.

 

Enkel Användarupplevelse

Glöm komplicerade system och otaliga abonnemang. Allente Stream med Viaplay Total är designat för enkelhet och användarvänlighet, vilket gör det enklare än någonsin att dyka in i sportens och underhållningens värld.

 

Investeringsvärt Underhållningsalternativ

För den ekonomiskt medvetna konsumenten representerar Allente Stream med Viaplay Total en värdefull investering. Du får inte bara tillgång till premium sport- och underhållningsinnehåll, utan också en upplevelse som är skräddarsydd för att maximera värdet av varje investerad krona.

I sammanfattning, Allente Stream med Viaplay Total är inte bara en streamingtjänst – det är en dörr till en värld av obegränsad sport och underhållning. För alla som värdesätter spänning, kvalitet och flexibilitet, erbjuder denna tjänst en oöverträffad upplevelse som tar din passion till nya nivåer. Dyk in i en värld där dina favoritsporter och -evenemang är bara ett klick bort, redo att upplevas på dina villkor.

 

Fördelar med Allente

Allente är ett svenskt företag som erbjuder tv-tjänster till privatpersoner och företag. Företaget har blivit mycket populärt på grund av sitt stora utbud av kanaler och möjligheten att anpassa sitt tv-paket efter personliga preferenser. Här är några av de största fördelarna med att välja Allente som tv-leverantör.

  1. Stort utbud av kanaler: Med Allente får du tillgång till ett stort utbud av kanaler inom olika genrer, såsom nyheter, sport, film, serier, barnprogram och mycket mer. Du kan även välja att lägga till extra kanalpaket för att få ännu bredare utbud.
  2. Möjlighet att anpassa tv-paketet: Allente erbjuder möjlighet att anpassa ditt tv-paket efter dina personliga preferenser. Du kan välja vilka kanaler du vill ha och lägga till extra kanalpaket om du önskar. På så sätt kan du skapa det perfekta tv-utbudet för dig och din familj.
  3. Effektiv kommunikation: Allente ger användarna möjlighet att kommunicera på ett snabbt och enkelt sätt. Detta gör det möjligt att hålla kontakten med vänner och familj, samt att föra affärsdiskussioner på ett mer effektivt sätt.
  4. Ökad produktivitet: Genom att använda Allente kan användarna utföra sina dagliga uppgifter på ett mer effektivt sätt. Detta gör det möjligt att spara tid och kraft, vilket kan öka produktiviteten på jobbet eller i hemmet.
  5. Enkel användning: Allente är mycket enkel att använda, även för personer som inte har mycket erfarenhet av teknologi. Detta gör det lätt att komma igång och börja använda tekniken, utan att behöva lägga ner för mycket tid på att lära sig hur den fungerar.

 

FAQ – Frågor och svar.

Vad erbjuder Allente TV-paketet?

Allente TV-paketet erbjuder ett stort utbud av populära kanaler, både svenska och internationella, och möjlighet att anpassa sitt tv-utbud efter personliga preferenser.

Kan jag lägga till extra kanaler till Allente TV-paketet?

Ja, det går att lägga till extra kanalpaket för att få ännu bredare utbud med Allente TV-paketet.

Erbjuder Allente möjlighet att spela in tv-program?

Ja, med Allente TV-paketet har du möjlighet att spela in dina favoritprogram så att du kan se dem när det passar dig.

 

Recensioner: Trustpilot

2,4/5 på Trustpilot – Betyg från över 1000 användare.

 

Allente kontakt: adress, e-post, telefon och öppettider.

Ägare: Telenor Group och Nent Group.
Organisationsnummer: 559218-1308
Kontaktadress: Västra Järnvägsgatan 15, 111 64 Stockholm Allente Sverige AB
E-post: kundservice@allente.se
Kundtjänst tel: 0770 27 27 00
Öppettider för kundtjänst: Vardagar 9 – 20, Helger: 9-18.00
Teknikfrågor: Vardagar 8 – 19, Helger 10 – 19.

 

Allente TV sverige

 

Jämför streamingtjänster