VitaePro – för muskler & leder. Prova till 50 % och var med i utlottning av fina priser!

Obehag i muskler och leder? – Sveriges mest sålda kosttillskott 8 år i rad.

VitaePro Specialerbjudande: Endast 169 kr för första paketet + porto. Du får en gåva på köpet.

vitaepro

Specialerbjudande på VitaePro – 50% rabatt !

Om VitaePro

Nyhet! Kosttillskottet för dina muskler och leder firar 20 år med fina vinster!

Vitaepro innehåller ingredienser av högsta kvalitet med väldokumenterade effekter. Under 20 år har VitaePro har hjälp tusentals människor att bibehålla välfungerande muskler och leder och minskat tröskeln till rörelse. Detta firar VitaePro genom ett stort jubileumslotteri med massor av fina vinster till aktiva kunder.  Kosttillskottet rekommenderas av många användare, så många som 9 av 10 aktiva kunder uppgav att de upplevde en effekt på muskler och leder efter att de började med VitaePro*.

Jubileumslotteri: Bli kund idag – prova VitaePro till 50% rabatt och var med i utlottningen av exklusiva vinster!

Nu kan du testa VitaePro till 50% rabatt – endast 169 kr för de första 6 veckorna, var samtidigt med i vårt stora jubileumslotteri. VitaePro levereras direkt hem till din brevlåda. Enkelt och smidigt!

Specialerbjudande för dina muskler och leder – prova VitaePro till halva priset redan idag – var med i jubileumslotteriet!

PROVA NU TILL HALVA PRISET – Endast 169 kr

 

VitaePro innehåller ingredienser med effekt på:

 • Leder – Boswellia serrata bidrar till att hålla lederna bekväma

 • Muskler – Vitamin D som bidrar till att bibehålla normal muskelfunktion

 • Hjärta – Omega 3-fettsyrorna DHA och EPA bidrar till hjärtats normala funktion (vid intag av 250 mg DHA/EPA dagligen)

 • Energinivå – Vitamin B₁₂ och C bidrar till att minska trötthet och utmattning

 • Immunsystem – Selen, vitamin B₁₂, C och D bidrar till att bibehålla immunsystemets normala funktion.

 • Blodcirkulation – Olivoljapolyfenoler bidrar till att skydda blodfetter mot oxidativ stress. Den gynnsamma effekten uppnås vid ett intag av 5 mg hydroxityrosol, motsvarande 20 g olivolja eller 1 kapsel VitaePro.

 • Skyddar cellerna – Antioxidanterna selen, vitamin C och E bidrar till att skydda cellerna mot oxidativ stress

 

Känner du dig begränsad av kroppen? Då borde du testa denna nyhet redan idag!

Vill du undvika att begränsas av ömma muskler och leder och istället fortsätta kunna göra det du tycker om? Då kan kosttillskottet VitaePro vara ett alternativ för dig! VitaePro har fått en ny formulering för lederna och innehåller nu ännu mer av den ledbeskyddande ingrediensen Boswellia serrata, som bidrar till att hålla lederna bekväma. VitaePro innehåller även den nya ingrediensen mangan som bidrar till normalt bildande av bindväv, vilket återfinns i bland annat lederna.

VitaePro är framtaget för ett liv i rörelse och innehåller flera väldokumenterade ingredienser, med EU-godkända hälsopåståenden för flera viktiga funktioner i kroppen.

 

5 skäl att testa NYA VitaePro – Sveriges mest sålda kosttillskott

 

 • Ny formulering för dina leder

VitaePro innehåller nu ännu mer Boswellia serrata som bidrar till att hålla lederna bekväma och den nya ingrediensen mangan som bidrar till normal bildning av bindväv, som bland annat återfinns i lederna. Med den nya versionen av VitaePro tar du helt enkelt väl hand om dina leder.

 

 • Det självklara valet för muskler och leder

VitaePro har genom åren hjälpt tusentals människor till ett mer aktivt liv och har för många blivit det självklara valet för leder och muskler. I den senaste kundundersökningen uppgav hela 9 av 10 användare att de upplevde en effekt på muskler och leder efter att de började med VitaePro*.

 

 • Enkelt och tryggt – 50 % rabatt och ingen bindningstid

Du får hela 50% rabatt på första paketet, endast 169 kr för 6 veckors förbrukning av VitaePro (ordinarie pris 318 kr). VitaePro levereras direkt hem till din brevlåda var 6:e vecka, så att du inte behöver tänka på att beställa på nytt när kapslarna börjar ta slut. Givetvis är abonnemanget helt befriat från uppsägnings- och bindningstid. Enkelt, tryggt och smidigt!

 

 • Ingredienser som är bra för immunsystemet och minskar trötthet

Genom att ta en kapsel VitaePro om dagen får du i dig flertalet antioxidanter och vitaminer som hjälper till att upprätthålla ett normalt immunsystem samt minska trötthet och utmattning. VitaePro innehåller bland annat vitamin B12 och C som bidrar till att minska trötthet och utmattning. Vitamin B12, C, D och selen i VitaePro bidrar till att bibehålla immunsystemets normala funktion.

 

 • 20 år på marknaden och Sveriges mest sålda kosttillskott

VitaePro har funnits i 20 år och har ända sedan 2013 har varit Sveriges mest sålda kosttillskott, det är något vi är mycket stolta över. Därför jobbar vi ständigt med att utvecklas för att kunna erbjuda en produkt av högsta kvalitet och den bästa servicen. Vi vill att fler ska kunna leva ett aktivt liv!

 

-50% rabatt på Sveriges mest sålda kosttillskott! 

VitaePro har varit Sveriges mest sålda kosttillskott* sedan 2013 och det är ingen slump. Under 20 år har produkten hjälpt tusentals människor till ett mer aktivt liv. Effektiva ingredienser av högsta kvalitet har alltid stått i fokus och tack vare den nya formuleringen har VitaePro nu blivit ännu mer skräddarsydd för leder.

Vill du undvika onödiga obehag i leder och muskler och kunna vara mer aktiv, då kan NYA VitaePro vara ett alternativ för dig!

Läs mer och beställ VitaePro du också!

 

5 anledningar att prova nya VitaePro:

 

 • Undvik onödigt obehag i muskler och leder
 • Ingredienser som är bra för immunsystemet och bidrar till att minska trötthet
 • Rekommenderas av många användare
 • Produkten levereras direkt hem, givetvis utan bindnings- eller uppsägningstid
 • Introduktionspris: – 50% rabatt på första paketet, endast 169 kr!

 

VitaePro har varit Sveriges mest sålda kosttillskott

 

Abonnemanget är givetvis helt utan bindnings- eller uppsägningstid.

Du kan alltid ringa vår kundservice, så hjälper de dig att anpassa abonnemanget utefter dina behov.

Erbjudandet gäller endast nya kunder.

Till ditt specialerbjudande på VitaePro

*Enligt Svensk Egenvårds och Euromonitor Internationals årliga försäljningsstatistik 2013 – 2020

** Resultatet är baserat på en kundundersökning genomförd 2020. N=1138 aktiva kunder.

Kosttillskottet För Den Aktiva Individen

I dagens snabba samhälle är hälsa och välmående av yttersta vikt. Allt fler vänder sig till kosttillskott som ett sätt att komplettera sin dagliga kost. Vitaepro framstår som ett av dessa framstående kosttillskott, speciellt ämnat för den aktiva individen.

Vad gör Vitaepro så speciellt? Svaret ligger i dess unika sammansättning, riktad mot våra muskler och leder. För dem som letar efter ett kosttillskott som kan erbjuda stöd i dessa specifika områden kan det vara värt att prova Vitaepro. Många som har testat produkten rapporterar om förbättrade känslor av smidighet och komfort i rörelse.

Ett kosttillskott som Vitaepro erbjuder inte bara generella hälsofördelar, men även en specifik inriktning på muskel- och ledhälsa. Denna inriktning är särskilt värdefull för idrottare, äldre individer, eller de som regelbundet belastar sina leder och muskler.

Samtidigt är det väsentligt att betona vikten av en balanserad kost och regelbunden motion. Medan kosttillskott kan erbjuda extra stöd, bör de ses som ett komplement snarare än en ersättning för god kosthållning och fysisk aktivitet.

 

FAQ – Frågor och svar.

Hur kan jag kontakta Vitaepros kundtjänst?

Du kan kontakta Vitaepros kundtjänst via e-post eller genom att fylla i ett kontaktformulär på deras hemsida. Du kan också ringa till deras kundtjänsttelefonnummer om du föredrar att prata med någon direkt.

Kan jag få hjälp med att hitta rätt produkt hos Vitaepro?

Ja, Vitaepros kundtjänst kan hjälpa dig att hitta rätt produkt för dina behov. Du kan ställa frågor om produkterna och få rekommendationer om vilka produkter som kan passa dig bäst.

Vad händer om jag inte är nöjd med en produkt från Vitaepro?

Om du inte är nöjd med en produkt från Vitaepro kan du kontakta deras kundtjänst för att lösa problemet. De kan erbjuda en återbetalning eller en ersättningsprodukt, beroende på situationen.

 

Vitaepro recensioner

Det finns en mängd olika recensioner av Vitaepros produkter på internet. Många av dessa recensioner är positiva och hyllar produkterna för deras höga kvalitet och bra smak. Många användare har också uppskattat företagets fokus på att använda naturliga råvaror och deras strävan efter att vara transparenta i sin produktionsprocess.

Det finns också en del negativa recensioner av Vitaepros produkter. Vissa användare har klagat på att produkterna inte har den önskade effekten, medan andra har upplevt problem med leverans eller kundtjänst.

Vitaepro är ett kosttillskott- och hälsoproduktföretag som erbjuder en mängd olika produkter inom hälsa och träning. Många recensioner av Vitaepros produkter är positiva, men det finns också en del negativa recensioner.

 

Trustpilot recensioner

Trustpilot recensioner 4.1/5

 

Kundtjänst

Vitaepro Kundtjänst är till för att hjälpa kunder med frågor eller problem relaterade till Vitaepro-produkter. Kundtjänstpersonalen är utbildade att ge såväl teknisk support som allmän information om produkterna.

De kan nås via telefon, e-post eller genom att fylla i ett kontaktformulär på företagets hemsida. För att få snabbare hjälp är det bra att ha information som kundnummer och produktnummer tillgängligt när man kontaktar kundtjänst.

Vitaepro Kundtjänst strävar efter att ge snabb och kompetent service för att hjälpa kunderna med sina behov.

 

Vitaepro recensioner

 

Info – postadress & E-post

VitaeLab
Postadress: Box 4018, 461 04 Trollhättan

Besöksadress: Nohabgatan 14, plan 3, 461 53 Trollhättan

Besök webbplatsen

E-post: info@vitaelab.se

Org.nr: 556750-1928

Telefon: 0771 – 21 07 00
Mån –  fre: 08.30–16.30

 

Hälsoöversikt