Karma Mobil priser: jämför med andra mobiloperatörer och välj det abonnemang som passar dig bäst

Så här fungerar Karma Mobil: allt du behöver veta om abonnemang och tjänster.

Vimla
4.7
Data
3 GB
Samtal
Fria
Bindingstid
0 mån
Pris mån.
11 kr
Noll bindningstid
Rabatt när du tipsar
Telenors nät
Beställ
11 kr/mån i 3 månader därefter 110 kr/mån - Fria mess/samtal. Detta är en annonslänk.
comviq
4.9
Data
2 GB
Samtal
Fria
Bindingstid
0 mån
Pris mån.
115 kr
Ingen bindningstid
Grym täckning
Fria samtal & SMS
Beställ
Just nu! Skaffa 100 GB och få 100 kr rabatt varje månad i 6 mån. Detta är en annonslänk.
Chili mobil
4.7
Data
Fria
Samtal
Fria
Bindingstid
0 mån
Pris mån.
129 kr
Sänk din mobilräkning
Köp till extra data SIM till din Laptop eller iPad
Beställ
Upp till 1 Mbit/s - Fria samtal, sms och mms. 8 GB EU - Upp till 1Mbit/s - Detta är en annonslänk.
tellus mobil se
4.6
Data
5 GB
Samtal
Fria
Bindingstid
0 mån
Pris mån.
25 kr
Surfa som hemma i EU
Fria samtal, sms, mms
Behåll nummer
Beställ
25 kr första månaden, därefter 145 kr/mån - Ingen uppsägningstid - Ingen bindningstid. Detta är en annonslänk.

 

Karma Mobil 2024 | Mobiloperatör för mogna användare

Karma är en mobiloperatör som riktar sitt fokus på en lite äldre åldersgrupp för att erbjuda professionell service till mogna användare. Till skillnad från många andra mobiloperatörer som vänder sig till yngre individer med hjälp av slang och ungdomligt prat vill Karma sträcka ut en hjälpande hand till äldre användare. Detta lyckas de med genom att se till så att deras tjänster underlättar för de som är nya inom den digitala världen.

Nedan kommer vi att kika mer på vad Karma mobil är, vilka sorts abonnemang de har samt vilka tjänster de erbjuder i allmänhet. Är det lätt att få tag på kundtjänsten? Hur ser det ut om du vill ringa utomlands? Dessa frågor och fler kommer att besvaras här.

 

karma mobil

 

De olika mobilabonnemangen

Karma mobil drar nytta av Telenors nät för att förse sina kunder med de olika mobiltjänsterna. Med detta i åtanke kan du få tillgång till deras abonnemang oberoende av var du bor här i vårt avlånga land. Det finns dock ett antal olika Karma mobil abonnemang att välja mellan, så satsa på det alternativet som blir lämpligt för dig. Nedan kan du läsa mer om några av valmöjligheterna.

Mobilabonnemang för dig under 55 år

Personer som är yngre än 55 år gamla har fem olika sorters abonnemang att välja mellan där mängden surf varierar. Du får antingen 10 GB, 15 GB, 25 GB, 40 GB eller 100 GB. Den förstnämnda kostar 159 kronor i månaden, och utöver 10 GB surf får du fria samtal och SMS/MMS, 5 GB EU-surf samt ingen bindningstid som du behöver oroa dig för.

Det största Max-abonnemanget hos Karma mobil kostar 349 kronor i månaden och ger dig 100 GB surf, fria samtal, fria SMS/MMS och 30 GB EU-surf. Självfallet behöver du inte heller här oroa dig för någon bindningstid. Du säger upp abonnemanget när du själv känner för det.

Mobilabonnemang för dig över 55 år

Om du är äldre än 55 år blir erbjudandena ännu bättre för dig. Istället för 10 GB surf för 159 kronor i månaden kostar det istället 139 kronor i månaden så länge du är över 55 år gammal. Självfallet finns det dock fler abonnemang än så att välja mellan hos Karma mobil. 5 GB surf med fria samtal, SMS och MMS utan bindningstid och 5 GB EU-surf kostar inte mer än 99 kronor i månaden.

För dig som är ute efter så mycket surf som möjligt kan du vända dig till Max-abonnemanget för 299 kronor i månaden. Här får du 100 GB surf, fria samtal och SMS/MMS samt 30 GB EU-surf. Det billigaste alternativet är Mini där det kostar 49 kronor i månaden, och det här erbjudandet gynnar individer som sällan använder sig av surf.

 

Karma mobil utomlands

Är du på väg mot en trevlig utlandsresa och har funderingar kring hur detta påverkar ditt mobilabonnemang? Oroa dig inte! Karma mobil ser till så att du både får tillgång till fria samtal, SMS och surf även om du befinner dig i ett annat land inom EU/EES. När du tecknar ditt abonnemang bör du dock hålla koll på mängden EU-surf som erbjuds så att du väljer ett alternativ som blir passande för dig.

 

Värva en vän

Vill du att ditt mobilabonnemang hos Karma mobil ska bli billigare? Då har du möjligheten att värva en vän. Med andra ord behöver du inte betala lika mycket för ditt abonnemang om du bjuder in en vän till Karma mobil. Du får en 50 kronors tipsrabatt när din vän väl har tecknat sitt eget abonnemang tack vare din rekommendation.

För att få tillgång till rabatten tipsar du som sagt en vän om att teckna ett avtal hos Karma mobil. Därefter besöker du kompisfliken på Karma-hemsidan där du uppger ditt kundnummer tillsammans med din väns telefonnummer. Efter dess att din vän har haft sitt abonnemang i mer än en månad kommer du att se rabatten på nästa faktura som du mottar.

 

Karma mobil kundtjänst

Karma mobil har mycket att skryta om när det kommer till deras kundtjänst. Det finns en hel uppsjö av kontaktmetoder som du kan välja mellan, och de har dessutom en ”Vanliga frågor” sektion. Här finner du svar på flera vanliga frågor, så det kan mycket väl hända att just din fråga redan har besvarats.

Om du vill komma i kontakt med Karma mobil kan du bland annat använda deras chattfunktion eller skicka ett mejl. Chatten är öppen måndag till fredag medan mejl kan skickas alla dagar i veckan. Om du hellre vill ringa har de öppet måndag till fredag, och det finns också teknisk hjälp att få. Karma mobil kommer då att erbjuda hjälp via telefon eller via ett hembesök. När allt kommer till kritan finns det därför ett stort antal kontaktmetoder som du kan använda dig av om du har frågor att ställa till Karma mobil.

 

karma mobil abonnemang

 

Karma mobilapplikation

Sist men inte minst är det väl värt att lyfta fram mobilapplikationen som Karma mobil har. Du når nämligen inte enbart deras tjänster via din webbläsare på datorn, utan du kan också ladda ner deras app på antingen Appstore eller Google Play. Applikationen uppdateras regelbundet för att se till så att ännu fler funktioner läggs till och att du får en ännu bättre upplevelse när du använder deras mobiltjänster.

Vad kan du då egentligen göra med applikationen? Jo, här hanterar du ditt mobilabonnemang om du så föredrar. Du kan snabbt ta reda på hur mycket surf du har kvar, du kan köpa ytterligare surf, justera ditt abonnemang, boka tekniker, ha koll på nya erbjudanden som dyker upp samt mer därtill. För dig som är intresserad av att potentiellt teckna ett abonnemang hos Karma mobil kan du därför gynnas av att också ladda ner appen för en smidig översikt.

 

FAQ – Frågor och svar.

Vad är Karma Mobil?

Karma Mobil är en svensk mobiloperatör som erbjuder mobilabonnemang och tjänster för mobiltelefoni. Företaget har som mål att erbjuda hållbara och prisvärda lösningar för mobiltelefoni samt att bidra till en bättre värld genom sitt sociala ansvar.

Vem äger Karma Mobil?

Karma Mobil ägs av det svenska företaget Telia Company.

Kan jag använda Karma mobil utomlands?

Ja, det är möjligt att använda Karma mobil utomlands, men det kan variera beroende på vilket abonnemang du har och vilket land du reser till. Det kan vara en god idé att kontrollera med Karma Mobil vad som gäller för just ditt abonnemang och resmål innan du reser.

 

Hitta billiga mobilabonnemang