Boxer TV abonnemang och bredband via fiber

Jämför tv abonnemang från Boxer – Pris från 199 kr/mån.

Boxer-tv
TV Standard
5
Prova på period
Nej
Tv-Kanaler
27
Bindingstid
12 mån
Från
199,- kr/mån
TV Standard
Brett utbud av TV, film och serier. Viaplay Film & Serier ingår!
TV, film och serier + Tele2 Play+ och Viaplay ingår! - Priset gäller i 12 mån, därefter 299 kr/mån. Detta är en annonslänk.
Boxer-tv
TV Flexibel
5
Prova på period
Nej
Tv-Kanaler
61
Bindingstid
12 mån
Från
249,- kr/mån
TV Flexibel
Vårt standardutbud plus åtta valfria favoritkanaler.
Viaplay Medium ingår!
Streamingpaketen Tele2 Play + Viaplay Medium - Priset gäller i 12 mån, därefter 399 kr/mån. Detta är en annonslänk.
Boxer-tv
Premium
5
Prova på period
Nej
Tv-Kanaler
80
Bindingstid
24 mån
Från
499,- kr/mån
TV Premium
Alla våra TV-kanaler
Viaplay Total med Premier League ingår
Streamingpaketen Tele2 Play + Viaplay Total - Priset gäller i 24 mån, därefter 799 kr/mån. Detta är en annonslänk.

 

Boxer TV 2024 | Brett urval av innehållsrika TV paket

När man talar om TV-abonnemang är det främst Boxer som de flesta kommer att tänka på. De distribuerar samt administrerar kanaler som sänder abonnemangs-TV med 70+ kanaler som ligger och väntar på dig. Enkelt förklarat kan du teckna ett abonnemang hos Boxer TV för att få tillgång till ett brett urval av kanaler samt streamingtjänster med bara några knapptryck.

Boxer grundades redan år 1999 och har därför många år på nacken. Det här för med sig både erfarenhet och expertis, så du kan förvänta dig gynnsamma abonnemang till rimliga priser när du vänder dig till Boxer TV. Med detta sagt, vad är det mer specifikt som Boxer kan erbjuda just dig?

 

Boxer TV 2024 | Brett urval av innehållsrika TV paket

 

De olika Boxer TV paketen

För att du ska kunna lägga vantarna på ett skräddarsytt kanalutbud som passar dig likt handen i handsken finns det tre olika Boxer TV paket som du kan välja mellan.

Både priset och utbudet varierar beroende på vilket paket du har, så säkerställ att du får Boxer kanaler som intresserar dig genom att teckna ett fördelaktigt abonnemang. De tre paketen som finns tillgängliga är TV Standard, TV Flexibel samt TV Premium.

TV-standard

Som namnet antyder är detta ett standardpaket som brukar passa de flesta, och det är även det billigaste Boxer abonnemanget. Här ingår ett stort antal kanaler såsom SVT1, SVT2, 3, 4, 5, 6, SVT BARN, Kunskapskanalen, TLC, National Geographic och många fler därtill.

Utöver kanalerna har du tillgång till streamingtjänster såsom Viaplay och Tele2 Play. Vare sig du föredrar filmer, serier, dokumentärer eller någonting helt annat finns det underhållning för alla åldrar.

 

TV Flexibel

Nästa Boxer TV paket kallas inte flexibel för intet. Utöver standardkanalerna får du även chansen att välja ut åtta ytterligare kanaler bland 35+ alternativ. MTV, Animal Planet, CNN, Cartoon Network, Sportkanalen, History Channel och TV4 Fakta är bara några få exempel.

Som om detta inte vore nog har du möjligheten att använda streamingtjänsterna Viaplay samt Tele2 Play.

 

TV Premium

Sist på listan har vi ett Boxer TV paket som verkligen står ut i mängden. TV Premium är ett enormt paket med allt du kan tänkas vilja ha. Få tillgång till en hel uppsjö av underhållande kanaler för både barn och vuxna.

Titta på dina favoritserier, filmer och dokumentärer eller skifta till en av de många sportkanalerna. Som kronan på verket får du Tele2-streamingpaketet ”Film, Serier & Sport Premium” tillsammans med Viaplay Total med underhållning för allas smaker. Det här är ett Boxer TV paket som du inte vill gå miste om.

 

De olika Boxer TV paketen

 

Lägg till ytterligare innehåll

Kan du inte få nog av spännande filmer och serier? Glöm då inte att Boxer TV även gör det möjligt för dig att köpa till C More. Även här har du tre olika paket att välja mellan: C More Standard, C More Stor samt C More Premium. Det första paketet innehåller både filmer och serier för barn och vuxna, och du streamar utan några reklampauser.

Om du är intresserad av sport är det just C More Stor som gäller. Utöver filmer och serier för alla åldrar får du också tillgång till sportinnehåll såsom hockey, fotboll, basket, golf samt mycket mer därtill. Givetvis slipper du även här att stå ut med reklampauser.

Det riktigt exklusiva paketet är C More Premium med filmer och serier för alla i familjen, men även ett imponerande sportutbud. Förvänta dig allting från Hockeyallsvenskan, SHL, Serie A samt La Liga. Som grädden på moset måste vi även så klart nämna att det fortfarande inte finns några reklampauser som du behöver ta dig igenom!

 

Bindningstid när du tecknar ett Boxer TV abonnemang

För att ta ett välgrundat beslut gällande vilket Boxer TV abonnemang som blir bäst för dig är det en god idé att ha bindningstiderna i åtanke. De flesta TV abonnemang kommer med en viss bindningstid, och Boxer TV följer den här trenden, men vilket paket du väljer kan påverka denna bindningstid.

Vid val av TV Standard är det en 12 månaders bindningstid som gäller och detsamma gäller för TV Flexibel. Om du å andra sidan vänder dig till TV Premium kan du förvänta dig en 24 månaders bindningstid. Värt att veta är att alla dessa Boxer TV paket har en billigare startavgift än ordinarie pris som varar i ett till två år beroende på vilket paket du väljer.

 

Installation av digitalboxen

En fråga som bör besvaras innan du kastar dig in i ett erbjudande är: Hur fungerar det egentligen med en Boxer abonnemang antenn? Värt att veta är att ingen parabol måste monteras på bostaden för att dra nytta av Boxer TV paketen. Istället är det inte mer än en ordinär TV-antenn som krävs, och givetvis ska boxen anslutas.

Efter dess att din box är ansluten till TV-apparaten ska antennsladden kopplas in i boxen. Därefter för du in programkortet i boxen, slår på både box samt TV och tar dig till installationsmenyn. Du kommer att motta en instruktionsmanual för att garantera att allt går rätt till.

 

Boxer i mobilen

Du behöver inte enbart ta del av dina favoritserier, filmer och underhållning i allmänhet via Boxer TV. Det är nämligen fullt möjligt att få tillgång till innehåll via Boxer Play, en applikation i mobilen. Med fler än 100 000 nedladdningar är det säkert att påstå att kunder uppskattar det som Boxer Play har att bjuda på, och du kan ladda ner appen till antingen iPhone eller Android.

Med detta sagt, vad kan du förvänta dig av Boxer Play? Jo, här finner du innehåll för alla åldrar med både moderna samt klassiska filmer och serier. Två strömmar är tillgängliga på samma gång och du kan streama utan någon bindningstid. Om du redan har tecknat ett Boxer TV abonnemang får du givetvis tillgång till alla dina kanaler, så du kan se Boxer Play som en kostnadsfri bonus. För individen som hellre tittar på mobilen än tv-apparaten är det här en oslagbar lösning!

 

Fiber från Boxer

Boxer är en av Sveriges ledande fiberleverantörer och erbjuder fiberbredband för både privat- och företagskunder. Genom att använda fiberteknik kan Boxer erbjuda hög hastighet och en stabil uppkoppling, vilket gör att du kan surfa, streama och spela online utan avbrott.

En av fördelarna med fiber från Boxer är att du kan välja mellan olika abonnemang med olika hastigheter och priser. Du kan välja mellan abonnemang med hastigheter på upp till 1 Gbit/s, vilket gör att du kan surfa, streama och spela online på hög hastighet. Boxer erbjuder också olika tilläggstjänster, så som bredbandstelefoni och tv-paket, så att du kan få allt du behöver i ett och samma abonnemang.

Boxer har ett stort nätverk av fiber i Sverige, vilket innebär att du kan få fiberbredband oavsett var du bor. Boxer har även ett brett utbud av digitala tjänster, så som e-post, lagring och backup, vilket gör att du kan hålla kontakten och samarbeta med dina kollegor och vänner online.

Om du är intresserad av att få fiber från Boxer kan du enkelt ansöka om abonnemang online eller kontakta Boxer för att få mer information och rådgivning. Boxer har också en kundservice som du kan kontakta om du har frågor eller behöver hjälp med ditt abonnemang.

 

Boxer är en välkänd leverantör av digitala tv lösningar i Sverige

Boxer är en välkänd leverantör av digitala tv lösningar i Sverige. Fler än 70 olika kanaler i sitt utbud

Boxers främsta uppgift är att sälja TV-abonnemang och bredband. Inom detta ryms ett flertal uppgifter som alla utgör stommen i vår verksamhet. Boxer ingår sedan oktober 2016 i Com Hem Group.

1999 startade de digitala sändningarna i nätet och 2007 ersatte de helt de analoga. Boxers verksamhet innebär att vi marknadsför, distribuerar och administrerar kanaler som sänder abonnemangs-TV, det vill säga kanaler som sänds kodade och som tittarna abonnerar på. I dagsläget har vi cirka 70 kanaler i vårt utbud. Dessutom sänds flera kanaler okodade, fria att tas emot utan abonnemang.

Det markbaserade TV-nätet sköts i Sverige av Teracom som Boxer köper sändningskapacitet av. Kraven på driftsäkerhet i utsändningarna är givetvis mycket höga, och dessa krav är det Teracoms uppgift att uppfylla.

 

Boxer TV kanaler

Vi har avtal med de programbolag vars kanaler vi har i våra abonnemang. I avtalen regleras bland annat kanalens ersättning, eftersom en stor del av de abonnemangsintäkter Boxer får, används för att finansiera TV-kanalernas verksamhet och innehåll. Även de TV-kanaler som sänder reklam finansieras till stor del genom operatörer som Boxer.

Vår uppgift är, i konkurrens med andra TV-operatörer, att marknadsföra och sälja våra kanalpaket. För att marknadsföra oss använder vi reklamfilm i TV, annonsering i kvälls- och populärpress och annonser på tavlor eller i direktreklam, kompletterat med säljbroschyrer och butiksmaterial samt onlineannonsering. Ofta förekommer erbjudanden från Boxer i reklamutskick och annonser från hemelektronikbranschen.

Från att ha sålt flest abonnemang via våra återförsäljare är nu vår populäraste försäljningskanal vår egen hemsida. Det är en utmaning att i text och bild, utan någon fysisk säljare, förklara hur digital-TV i allmänhet och Boxer i synnerhet fungerar. Vi strävar efter att vara så tydliga och lättförståeliga som möjligt, och redovisar alla kostnader tydligt.

 

BOXER Play blir TELE2 Play

Genom att övergå från Boxer Play till Tele2 Play tar Boxer, välrenommerat för sin breda tv-service, ett avgörande steg in i framtiden. Denna övergång, effektuerad den 30 mars 2022, innebär en väsentlig uppgradering och expansion av den tillgängliga underhållningen. Som resultat får Boxer-kunder tillgång till Tele2s omfattande playtjänst. Denna tjänst är tillgänglig både via webbläsaren på datorer och genom Boxers senaste digitalbox, vilket erbjuder en mer sammanhängande och rik mediaupplevelse.

Förutom den förbättrade tillgängligheten genom webben och TV:n, utmärker sig Tele2 Play med sin appkompatibilitet. Appen kan enkelt laddas ner från App Store eller Google Play, vilket möjliggör för användare att strömma innehåll fritt på alla sina enheter. Denna egenskap betonar den ökade flexibiliteten och gör att användare kan ta del av sitt favoritinnehåll när de vill, var de än befinner sig.

Tele2 Plays plattform erbjuder en rikedom av innehåll som spänner över flera genrer och intressen, inklusive live-sport, populära tv-serier, dokumentärer och underhållning för barn. Det är en tjänst som svarar mot de moderna konsumenternas efterfrågan på en mångsidig och tillgänglig medieupplevelse. Med övergången till Tele2 Play tar Boxer ett viktigt steg mot att förse sina kunder med en mer fördjupad och belönande underhållningslösning, redo att möta den digitala tidsålderns alla utmaningar.

 

Enad under Tele2 Play

Med denna omvandling, blir Tele2 Plays playtjänst den nya hemvisten för Boxers tidigare erbjudanden. Detta innebär att kunder med ett Boxer-konto nu får tillgång till ett rikt utbud av innehåll direkt via Tele2 Plays plattform.

Användare kan enkelt navigera genom diverse kanaler och program, allt från dramaserier och dokumentärer till live-sport och barnprogram, via webbläsaren på datorn eller direkt på TV:n med Boxers senaste digitalbox.

 

Tillgänglighet och Kompatibilitet

Ett av de mest framstående fördelarna med denna övergång är den ökade tillgängligheten. Tele2 Play-appen, tillgänglig för nedladdning från både App Store och Google Play, ger användarna friheten att njuta av sitt favoritinnehåll när som helst och var som helst.

Denna sömlösa integration mellan olika enheter säkerställer att du aldrig behöver missa ett ögonblick av underhållning, oavsett om du är hemma, på språng eller på semester.

 

En Framtidsinriktad Lösning

Förändringen till Tele2 Play återspeglar en framåtblickande vision för att möta de växande behoven hos moderna tittare. Med fokus på användarvänlighet, mångsidighet och kvalitetsinnehåll, är Tele2 Play inte bara en streamingtjänst; det är en helhetslösning för digital underhållning som omdefinierar sättet vi upplever media idag.

Övergången från Boxer Play till Tele2 Play symboliserar en betydande utveckling inom den digitala medievärlden, där flexibilitet, tillgänglighet och kvalitet står i centrum.

Genom att utnyttja den senaste teknologin och sträva efter att tillgodose användarnas önskemål har Tele2 lyckats skapa en plattform som inte bara möter utan överträffar förväntningarna. Den här utvecklingen banar väg för en ny era av underhållning, där gränserna mellan traditionell tv och digital streaming suddas ut, och tittarna ges makten att skräddarsy sin underhållningsupplevelse.

Recensioner: Trustpilot

1.2/5 på Trustpilot – Betyg från över 10.500 användare.

 

Allente kontakt: adress, e-post, telefon och öppettider.

Ägare: Tele2 Sverige AB.
Organisationsnummer: 556267-5164
Kontaktadress: Tele2 Sverige AB, 106 66 Stockholm
E-post: Ingen kundservice via e-post.
Kundtjänst tel: 0771-21 10 00
Öppettider för kundtjänst: Vardagar 8 – 19, Helger: 9-15.00

 

Boxer TV Recensioner: Trustpilot

 

 

TV paket & TV abonnemang.