Advisa erbjuder lån upp till 600 000 kr.

Erbjudande från flera banker med endast en kreditupplysning.

Helt kostnadsfritt utan förbindelse

advisa
4.7
Lånebelopp
5.000 - 600.000 kr
Ränta
3,06% - 29,99%
Åldersgräns
18 år
Avbetalningsperiod
12 - 240 mån
40 långivare
Endast 1 kreditupplysning hos UC
Räntan är rörlig och sätts individuellt. För ett annuitetslån på 310000 kr med 12 års löptid, nominell ränta 6.94 % och 0 kr i uppläggnings-/aviavgift blir den effektiva räntan 7.17 %. Totalt belopp att betala: 457643 kr. Månadskostnad: 3178 kr fördelat. Detta är en annonslänk.

 

Så här ansöker du hos Advisa direkt på internet

Letar du efter ett lätt sätt att ansöka hos Advisa direkt på internet? Vi har din guide till att ansöka online! Lär dig steg för steg hur du skickar in en ansökan och får bekräftelse samma dag. Upptäck alla fördelarna med att göra din kreditansökan digitalt i dagens digitala värld!

För att underlätta processen för dig har vi sammanställt hela ansökningsförfarandet i denna blogg. Genom att följa de steg som beskrivs nedan kan du börja ansöka om hur enkelt som helst direkt på internet!
Så här börjar du: Välj vilken typ av lån du är intresserad av, det kan vara ett privatlån, ett snabblån eller något annat. Ange dina personuppgifter och de uppgifter som krävs för att slutföra ansökan.

Bifoga dokument som styrker att de uppgifter du har angett är korrekta. Fyll sedan i den omfattande ansökningsblanketten och skicka in den direkt till Advisa. När din ansökan har godkänts får du bekräftelse samma dag!

 

Advisa privatlån

 

Advisa privatlån

När du ansöker om ett privatlån hos Advisa direkt på internet, fyller du i en ansökan som tar en kreditprövning. Detta innebär att Advisa tittar på din ekonomiska historik och dina inkomster. Sedan gör de en bedömning av hur mycket du kan låna utan att det skapar en ekonomisk risk för dem.

Det finns flera olika sorters privatlån, och Advisa erbjuder både billiga och dyrare alternativ. De Billigaste lånen är de som har lägst ränta, och de dyrare alternativen är de som har högre räntor. Du väljer själv vilketalternativ som passar dig bäst, och det är helt upp till dig att avgöra hur mycket du vill låna.

En av fördelarna med att ansöka om ett privatlån hos Advisa direkt på internet är att det är snabbt och enkelt. Du behöver inte träffa en bankrådgivare eller vänta på att få besked. Du får svar direkt på din ansökan, och du kan börja använda lånet direkt.

Ett annat stort plus med Advisa är att du kan låna upp till 500 000 kronor. Det gör att det är möjligt att finansiera större projekt, och Advisa erbjuder också olika betalningsplaner som kan hjälpa dig att sprida ut dina utgifter över tid.

 

Låna hos Advisa

Advisa är en av Sveriges största aktörer inom privatlån och kreditkort. På deras webbplats kan du ansöka om ett lån direkt på internet. Du fyller i dina personuppgifter och väljer det belopp du vill låna, och sedan får du snabbt svar på din ansökan. Advisa tar en avgift för att administrera lånet, och det är alltid gratis att ansöka om ett lån hos dem.
Du kan också se vilka räntor Advisa erbjuder, samt läsa om deras villkor och fördelar. Om du har frågor eller behöver hjälp med att ansöka om ett lån, kan du alltid kontakta deras kundservice som finns tillgänglig dygnet runt.

Därför är Advisa ett bra alternativ om du är ute efter att låna pengar. Med enkla ansökningsprocesser och konkurrenskraftiga räntor kan du ofta få bättre villkor med Advisas lån än vad du skulle ha kunnat hitta någon annanstans.

 

Varför använda Advisa?

Advisa är en av Sveriges största jämförelsetjänster för lån, kreditkort och försäkringar. Vi har hjälpt tusentals svenskar att spara pengar genom att jämföra olika erbjudanden och välja det bästa alternativet.

Det finns många fördelar med att använda Advisa:

– Du kan jämföra flera olika erbjudanden samtidigt och hitta det bästa alternativet för just dig.

– Vi har ett stort utbud av olika lån, kreditkort och försäkringar, så du kan enkelt hitta det du söker.

– Vår tjänst är helt gratis att använda, så du behöver inte betala något extra för att få tillgång till den.

 

Om Advisa

Advisa är en internetbank som erbjuder sina kunder möjligheten att ansöka om lån direkt på nätet. Detta gör det möjligt för kunderna att spara tid och pengar jämfört med traditionella banklån.

Advisa grundades 2003 av Stefan Holmén och Marcus Jansson, två entreprenörer från Stockholm. Sedan dess har vi vuxit snabbt och etablerat oss som en av de ledande aktörerna inom online-lån i Sverige. Vi är idag cirka 50 anställda på huvudkontoret i Stockholm.

Förutom låneerbjudanden till privatpersoner erbjuder vi även flera andra finansiella tjänster såsom faktura-, inkasso- och betaltjänster.

 

ADVISA – Sänk din ränta

Advisa har på kort tid etablerat sig som en av Sveriges ledande aktörer inom lån. Genom att samla ett trettiotal banker och låneinstitut under ett och samma tak, tvingar vi bankerna att erbjuda bästa möjliga villkor till alla kunder.

Efter ansökan om lån görs endast en kreditupplysning. Därefter får kunden erbjudande från flertalet banker. För att du som kund ska kunna göra rätt val erbjuder vi personlig rådgivning, kostnadsfritt!

 

Advisas kunderbjudande

 

Advisas kunderbjudande:

  • Helt kostnadsfritt utan förbindelse
  • Erbjudande från flera banker med endast en kreditupplysning
  • Personlig rådgivning för val av rätt lån

 

Varför Advisa?

Advisa är ett av Sveriges snabbast växande företag i Sverige

Vi erbjuder ett av de mest attraktiva affiliate programmen inom finans, ekonomi och lån tack vare vår höga ersättning från första lead.

Eksempel: Räntan är rörlig och sätts individuellt. För ett annuitetslån på 310000 kr med 12 års löptid, nominell ränta 6.94 % och 0 kr i uppläggnings-/aviavgift blir den effektiva räntan 7.17 %. Totalt belopp att betala: 457643 kr. Månadskostnad: 3178 kr fördelat på 144 betalningstillfällen. Uppdaterat 2020-09-09. Advisa arbetar med 36 kreditgivare. Din ansökan kommer att skickas till de kreditgivare som bäst matchar din profil. Återbetalningstid 1-20 år. Maximala räntan är 29,99%. Räntespann mellan: 3,06% – 29,99% (Uppdaterat januari 2021).

 

Advisa recension

När du ansöker hos Advisa får du direkt tillgång till vårt online-låneformulär. Där fyller du i dina personuppgifter och väljer det lånebelopp och den återbetalningsplan som passar dig bäst. När du skickat in formuläret kommer vi att göra en kreditprövning och om allt ser bra ut beviljas lånet. Pengarna finns sedan tillgängliga på ditt konto inom några minuter.

 

Advisa Fördelar

En av de stora fördelarna med att ansöka om lån hos Advisa direkt på internet är att det är mycket enkelt och smidigt. Du slipper att behöva gå till banken eller låneinstitutet för att ansöka, utan kan göra det helt enkelt online. Dessutom tar det oftast bara några minuter att fylla i formuläret och du får snabbt svar på din ansökan.

Advisa erbjuder även en flexibel återbetalningsplan, vilket innebär att du kan välja hur lång tid du vill ha på dig att betala tillbaka ditt lån. Detta passar dig som kanske inte har möjlighet att betala tillbaka ett vanligt banklån inom en kortare tidsperiod.

 

Advisa Nackdelar

Advisa är en onlinekreditgivare som erbjuder lån mellan 5.000 kr och 600 000 kr. Lånen har en återbetalningstid på upp till 120 månader. Advisa ger direktlån, det vill säga att du får pengarna utbetalda direkt till ditt bankkonto när du ansöker och blir beviljad ett lån.

Det finns nackdelar med att ta ett lån hos Advisa, som du bör tänka på innan du ansöker:

-Risken för övertagande: Vid betalningssvårigheter kan det leda till att Advisa tar över ditt lån, vilket innebär att de första inbetalningarna görs till Advisa istället för din bank. Detta kan leda till ytterligare räntekostnader och avgifter.
-Dyrt: Räntan på lånen hos Advisa är ofta mycket högre än vad du betalar på dina andra skulder.

 

Räntor och avgifter

Räntor och avgifter

När man ansöker om ett lån hos Advisa så får man individuell ränta. Räntan baseras på din ekonomiska situation och betalningshistorik. I de flesta fall är räntan på ett sms-lån högre än på ett vanligt banklån, detta för att det är ett mindre lån med kortare löptid.

Det är gratis att ansöka om lån hos Advisa, du betalar bara en avgift när du tar ut ditt lån. Denna avgift brukar vara mellan 50-100 kronor beroende på hur stort lånet är.

 

Advisa kundservice

Advisa kundservice:

På Advisa har vi en egen kundservice som du kan kontakta för alla frågor rörande ditt lån. Du når oss på telefonnummer 0770-17 50 50 eller via e-post info@advisa.se. Vi har öppet Måndag – Torsdag mellan 09.00 och 20.30, Fredag mellan 09:00 – 17:00, Lördag – Söndag mellan 12:00 – 16:00.

 

 

Advisa kundservice

 

Alla låneförmedlare