Bank Norwegian – låna från 5.000 – 600.000 kr.

Banknorwegian


Lånebelopp
5.000 - 600.000 kr

Effektiv ränta

6,16% - 28,44%

Åldersgräns

23 år

Löptid

12 - 180 mån

Snabb ansökan - Ansökan är inte bindande - Direkt utbetalning - Inbakad reseförsäkring


Exempel: Räntan är individuell f n 5,99% - 23,99% och villkoren bestäms efter kreditprövning. Vid ett lån på 65 000 kr upplagt på 5 år med exempelräntan 10,99% (effektiv ränta på 12,50 %), blir det totala beloppet att betala 86 436 kr, vilket motsvarar 1 441 kr/mån.

 

Hur kan Bank Norwegian hjälpa dig?

På Bank Norwegian kan du ta ett konsumtionslån eller ett konsolideringslån på mellan 5 000 och 600 000 SEK. Detta ger dig möjlighet att få ett stort belopp till ditt förfogande som du betalar tillbaka under en period på mellan 12 och 180 månader.

Det finns alltså inget krav på att du ska betala tillbaka din skuld under en oöverskådligt kort period.

Konsumtionslån

Med ett konsumtionslån kan du låna pengar för exakt det ändamål som du har tänkt dig. Det innebär att du inte behöver uppge dina kreditplaner när du tar lånet. Du är inte heller skyldig att ställa säkerheter, till exempel din bil eller ditt hem.

Ett konsolideringslån är, som namnet antyder, ett lån som samlar dina skulder på ett ställe. Om du har skulder från flera olika källor kan det vara förvirrande att hålla reda på dem alla. Därför kan ett konsoliderings lån hjälpa dig med detta. Det kan vara fördelaktigt att ta ett konsoliderings lån eftersom det kan ge dig en lägre månadsränta. Samtidigt kan det ge dig en längre återbetalningstid. Det kan också göra det lättare för dig att ta dig ur skulderna.

Är du i en situation där du för närvarande saknar ett ekonomiskt bidrag? Behöver du renovera köket eller ha råd med en ny bil? Orsakerna kan vara många, men behovet är detsamma. Detta problem kan dock lätt lösas. Du kan ta ett konsumentlån på upp till 600 000 svenska kronor. Bank Norwegian frågar inte vad pengarna ska användas till och kräver inte heller någon säkerhet.

Banknorwegian sverige logo

Hur tar jag ett konsumentlån från Bank Norwegian?

Det är enkelt att ta ett konsumentlån från Bank Norwegian. Ansökningsförfarandet är enkelt med dig som kund i åtanke. Du kan enkelt dela upp processen i tre enkla steg:

Först fyller du i personlig information samt kontakt- och bankuppgifter för dig själv och eventuella medsökande. Här måste du också ange det belopp du vill låna.

Sedan loggar du in med BankID och skickar in ansökan.

Du får ett svar på din ansökan och dina pengar. Du får ett omedelbart svar på din ansökan och dina pengar strax därefter.

Processen är både snabb och enkel att fylla i och skicka in. Och hela processen kan enkelt göras via en mobiltelefon.

Vilka krav ställer Norwegian Bank på sina kunder?

Norwegian Bank har naturligtvis också vissa regler som du som kund förväntas följa. Det finns också vissa krav som du måste uppfylla för att överhuvudtaget få ta ett lån hos Bank Norwegian.

Först och främst är det ett krav att du har BankID som kund, eftersom det är omöjligt att slutföra processen utan det. Detta beror på att Norwegian Bank behöver en digital signatur från dig som bevis på att du har undertecknat låneavtalet.

BankID ger dessutom Bank Norwegian tillgång till din skatteinformation, t.ex. årsredovisningar, vilket kan hjälpa dem att göra en korrekt bedömning av din ansökan.

BankID

Det är också ett krav att du ska vara minst 23 år gammal för att ansöka om ett lån från Norwegian Bank, men om du ansöker om ett lån är du inte bunden av detta. Du är bunden till lånet först när du har undertecknat låneavtalet. Detta görs via BankID.

Har ingen betalningshistorik. Detta beror helt enkelt på att det är mindre troligt att personer som är registrerade i skuldregistret kommer att kunna betala tillbaka sina lån i tid och regelbundet.

Om du vill ansöka om ett lån via Bank Norwegian kan du välja att gå med flera andra sökande. Detta kan göra det lättare att få ett mer gynnsamt kreditbetyg.

 

Denna bedömning avgör hur lånets ränta och andra kostnader kommer att se ut.

 • Privatlån genom Bank Norwegian.
 • Låna mellan 5000 och 600 000 kr till vad du vill. Våra lån kräver ingen säkerhet och vi frågar inte vad du ska använda pengarna till.
 • Du får ett erbjudande på en gång och hela ansökningsprocessen kan fullföras på internet. Vem kan få lån?
 • För att bli beviljad ett blancolån hos Bank Norwegian gäller följande minimikrav:
 • Inga betalningsanmärkningar
 • Minst 23 års ålder
 • Folkbokförd i Sverige de senaste 36 månaderna
Förutom dessa krav, gör vi även en automatisk kreditvärdering innan vi kan ge dig ett låneerbjudande. Räntan sätts individuellt (från 8,99% nom.).

Vem är Bank Norwegian?

Bank Norwegian är en nät bank som betjänar privatkunder. Bank Norwegian AS ägs av moderbolaget Norwegian Finans Holding ASA. Som bolagets förvaltningsbolag är Norwegian Finans Holding endast ansvarigt för förvaltningen av aktierna i Bank Norwegian.

Bank Norwegian har ett starkt intresse för kundernas välbefinnande och skriver med deras egna ord: “Du kan alltid vara säker på att du som kund hos oss får några av marknadens bästa villkor!”

Vill du ta en närmare titt på vilka fördelar banken kan erbjuda dig som låntagare i deras bank? Sedan kan du kontakta deras kundtjänst via hemsidan genom att fylla i ett kort formulär, och du kan förvänta dig ett snabbt svar på dina frågor.

 

 • Låna pengar Bank Norwegian – Hur mycket du kan få betalt
 • Från 5000 till 600.000 skr.
 • Återbetalning under: upp till 180 månader

 

 1. Du måste vara minst 23 år gammal.
 2. Du måste ha ordning på din ekonomi
 3. Inte ha någon betalningshistorik

 

Här kan du låna pengar online. Det finns konsumentlån, konsoliderings lån och finansieringslösningar för kreditkort.

Här kan du få hjälp med att skapa mer handlingsutrymme i din ekonomi. Du har också alltid möjlighet att öka ditt lån om du behöver mer pengar.

 

Relaterade ämnen:

Lendo

 

Bank Norwegian fördelar

Bank Norwegian är en av de mest populära onlinebankerna i Sverige, och det finns många fördelar med att använda sig av tjänsterna hos Bank Norwegian. Här är några av de största fördelarna:

 1. Inga kontoförsäljningar: Bank Norwegian säljer inte sina kunder på olika produkter och tjänster, utan fokuserar på att ge bra rådgivning och en enkel och smidig banktjänst.
 2. Låga avgifter: Bank Norwegian har låga avgifter på sina tjänster, vilket gör att det är billigt att använda banken.
 3. Enkel bankhantering: Med Bank Norwegian kan du enkelt hantera dina bankärenden via internet eller app, vilket gör det lätt att kolla saldo, göra överföringar och betala räkningar.
 4. Bra räntor: Bank Norwegian erbjuder bra räntor på sina sparprodukter, vilket gör att du kan få en bra avkastning på dina pengar.
 5. God kundservice: Bank Norwegian har en bra kundservice som du kan nå via telefon eller chatt, och de hjälper dig gärna med dina frågor och funderingar.

Sammanfattningsvis är Bank Norwegian en bra och enkel bank att använda, med låga avgifter och bra räntor på sparprodukter.

 

Bank Norwegian nackdelar

Som med alla banker finns det även nackdelar med att använda sig av Bank Norwegian. Här är några av de största nackdelarna:

 • Begränsad service: Eftersom Bank Norwegian är en onlinebank finns det ingen fysisk bankfilial där du kan gå för att få personlig rådgivning eller hjälp med dina bankärenden. Du kan dock nå kundservice via telefon eller chatt.
 • Begränsade betalningslösningar: Bank Norwegian erbjuder inte samma betalningslösningar som en traditionell bank, som exempelvis Swish.
 • Inga kontanter: Eftersom Bank Norwegian är en onlinebank kan du inte ta ut eller sätta in kontanter på ditt konto, utan du måste använda dig av andra metoder för att göra insättningar och uttag.
 • Behörighet krävs: För att öppna ett konto hos Bank Norwegian krävs att du har en fast inkomst och är behörig att ha ett bankkonto i Sverige.

Sammanfattningsvis finns det viss begränsningar att tänka på när du använder Bank Norwegian, som att du inte har tillgång till en fysisk bankfilial och att du inte kan hantera kontanter på samma sätt som hos en traditionell bank. Dessa begränsningar kan dock vara värda att tänka på om du föredrar att ha möjligheten att få personlig rådgivning eller om du ofta använder kontanter i din vardag.

 

Banknorwegian sverige logo

 

Recensioner

Bank Norwegian är en norsk bank som erbjuder privatpersoner olika typer av lån, kreditkort och sparkonton. Banken har fått många positiva recensioner från sina kunder, som uppskattar den enkla ansökningsprocessen och den snabba utbetalningen av lånen. Många kunder har också berömt bankens goda kundservice och snabba svar på eventuella frågor och funderingar.

Det som särskiljer Bank Norwegian från andra banker är att de erbjuder lån utan säkerhet, vilket innebär att du inte behöver lämna någon form av garanti för lånet. Detta gör det enklare för många människor att få lån, särskilt om de inte har någon fast egendom eller andra tillgångar som kan användas som säkerhet.

En annan fördel med Bank Norwegian är deras låga räntor. Detta gör att du kan spara pengar på ditt lån jämfört med vad du skulle betala hos andra banker. Banken har också rörliga räntor, vilket innebär att räntan kan ändras beroende på marknadsförhållandena.

Bank Norwegian är en av de mest populära internetbankerna i Sverige. Många väljer att använda denna bank på grund av dess enkla och användarvänliga gränssnitt, bra räntor och utmärkt kundservice.

En snabb titt på nätet visar att det finns många positiva recensioner om Bank Norwegian. Många kunder uppskattar bankens låga räntor på lån och krediter, samt dess snabba och smidiga processer för att ansöka om och få lån beviljade.

Vad gäller kundservice, så verkar det som att Bank Norwegian har en väldigt hög nivå av service och hjälpsamhet. Flera kunder har nämnt att de har haft bra erfarenheter av att kontakta bankens kundservice, och att de har fått snabb och professionell hjälp med sina frågor och problem.

 

FAQ – Frågor och svar.

Vilka typer av lån erbjuder Bank Norwegian?

Bank Norwegian erbjuder olika typer av lån, inklusive bostadslån, billån och privatlån.

Kan jag ansöka om ett lån hos Bank Norwegian online?

Ja, du kan enkelt ansöka om ett lån hos Bank Norwegian online genom att fylla i ansökningsformuläret på deras hemsida.

Erbjuder Bank Norwegian räntefria lån?

Ja, Bank Norwegian erbjuder ibland räntefria lån under vissa kampanjer och erbjudanden. Det är dock viktigt att du läser igenom villkoren för lånet noga innan du ansöker.

Trustpilot recensioner

Trustpilot recensioner 3.0/5

 

Kontaktuppgifter: adress, e-post, telefon och öppettider.

Företagsnamn: Bank Norwegian

Hemsida: Besök webbplatsen

Adress: Norwegian Air Shuttle ASA, Oksenøyveien 3, 1330 Fornebu.

E-post: Kontaktformulär

Telefon: 0770-45 77 66

Öppettider:

Vardagar: 8-16

Helg: Stängt

 

Alla låneförmedlare