Northmill kontokredit – Låna upp till 50 000 kr utan säkerhet!

northmill bank
4.7
Lånebelopp
1.000 - 50.000 kr
Ränta
9,22% - 32,74%
Åldersgräns
20 år
Avbetalningsperiod
5 - 72 mån
Uttag dygnet runt
Betala endast vid uttag
Flexibel användning
Exempel: Vid kredit om 25 000 kr till 13,9 % årsränta (rörlig) under fem år med 60 återbetalningar, en uttagsavgift om 195 kr samt en administrativ månadsavgift om 19 kr blir månadsbeloppet 604 kr (totalt 36 237 kr) och den effektiva räntan 16,88 %. Detta är en annonslänk.

 

Northmill kontokredit – En flexibel buffert för extra trygghet

Med en kreditgräns upp till 50 000 kronor kan Northmills kontokredit användas som en flexibel buffert, där du endast lånar det du behöver och bara betalar för det du utnyttjar.

Kontokrediten fungerar ungefär som ett kreditkort, fast utan ett fysiskt kort. Till ett förmånligt pris lånar privatpersoner helt enkelt utefter sina behov. Ansökningsprocessen är helt digital och lånebesked ges direkt.

Northmill är en bank för alla som ger människor verktygen att göra bättre ekonomiska val. Vi har hjälpt över 200 000 kunder och idag är vi 150 medarbetare i tre länder. Northmill Bank AB grundades 2006 och står under tillsyn av Finansinspektionen och omfattas av lagen (2004:297) om bank- och finansieringsrörelse.

 

  • Över 200 000 kunder
  • Öppet varje dag
  • Verksamma sedan 2006

 

Northmill kontokredit

 

För den med Utmanande Kreditförhållanden

För individer som stött på hinder i att få traditionella lån på grund av strikta krav, framträder Northmill som en lösning. Speciellt för de som inte har en deklarerad inkomst på grund av sjukskrivning, föräldraledighet eller arbetslöshet.

Även de med betalningsanmärkningar har möjlighet att beviljas kredit hos Northmill, under rätt förutsättningar, vilket öppnar upp för nya ekonomiska möjligheter.

 

Vid Behov av Kostnadseffektiva Lån

I jakten på ett billigt SMS-lån, där låg ränta och avsaknaden av uppläggningsavgifter är av yttersta vikt, utmärker sig Northmills kontokredit. Genom sin konkurrenskraftiga räntestruktur och brist på dolda avgifter, erbjuder Northmill en av marknadens mest fördelaktiga lånemöjligheter.

Detta gör Northmills kontokredit till ett optimalt val för de som prioriterar en låg lånekostnad och önskar undvika de höga kostnaderna associerade med traditionella snabblån.

 

Anpassningsbarhet och Överkomlighet

Northmills kontokredit är skräddarsydd för att möta de unika behoven hos en bred skara låntagare. Genom att erbjuda en kreditlösning som är både anpassningsbar och ekonomiskt överkomlig, tillgodoser Northmill kundernas önskan om en flexibel finansiell buffert.

Oavsett om du behöver snabb tillgång till kapital för att täcka oväntade utgifter eller söker en mer hållbar finansieringslösning, är Northmills kontokredit designad för att underlätta din ekonomiska planering.

 

Northmill står som en pålitlig partner

Northmill står som en pålitlig partner i din ekonomiska resa, genom att erbjuda en tjänst som kombinerar låg kostnad med hög tillgänglighet. Med Northmills kontokredit får du inte bara tillgång till medel när du behöver det som mest, utan du får även en partner som förstår de finansiella utmaningarna i dagens samhälle och strävar efter att erbjuda lösningar som gynnar kundens långsiktiga ekonomiska välbefinnande.

I tider av ekonomisk osäkerhet och behov av flexibla lånemöjligheter, representerar Northmills kontokredit en säker hamn. Den erbjuder en pragmatisk lösning för de som står inför ekonomiska utmaningar, samtidigt som den levererar ett ekonomiskt fördelaktigt alternativ för kostnadsmedvetna låntagare.

 

Låna upp till 50 000 kr utan säkerhet!

Med en kreditgräns upp till 50 000 kronor kan vår kontokredit användas som en flexibel buffert om du vill låna pengar. Du lånar endast det du behöver och bara betalar för det du utnyttjar.

  • Individuell kreditprövning
  • Preliminärt besked direkt
  • Flexibel återbetalning
  • Individuell räntesättning 4,9 % – 19,9 % (Effektiv ränta 6,7 % – 25,6 %)

Prisexempel: Vid kredit om 50 000 kr till 12,9 % årsränta (rörlig) under ett år med 12 återbetalningar, en uttagsavgift om 195 kr samt en administrativ månadsavgift om 19 kr blir totalt belopp att återbetala 53 999 kr (4 500 kr per månad) och den effektiva räntan 15,4 %.

 

Kontokredit

En kontokredit representerar en modern och flexibel lösning för dig som söker ekonomisk frihet och behöver en omedelbar tillgång till extra medel. Den tillåter dig att ansöka om upp till 50 000 kr och betalar endast för det belopp du faktiskt använder, vilket skapar en dynamisk och anpassningsbar ekonomisk resurs.

 

Ansökningsprocessen

Ansökningen är helt kostnadsfri och designad för att vara enkel och användarvänlig. Med några få klick kan du skicka in din ansökan och snabbt få tillgång till den önskade krediten. Det är en transparent process där du direkt får en översikt av de minimala månatliga återbetalningarna baserat på en exemplarisk ränta.

 

Tillgänglighet och Användarvänlighet

Med möjligheten att göra uttag dygnet runt, direkt till ditt bank- eller Northmill-konto, erbjuder vi en oupphörlig tillgänglighet som möter dina behov när som helst. Den stora fördelen är att du endast betalar för utnyttjandet av din kredit, vilket innebär att det inte tillkommer några kostnader förrän du faktiskt tar ut pengar.

 

Flexibilitet och Kontroll

Vår kontokredit ger dig fullständig kontroll över dina finanser med flexibla uttagsmöjligheter upp till det maximala beloppet på 50 000 kr. Du beslutar själv över storleken på dina uttag och kan därmed anpassa användningen efter dina aktuella behov, allt för en optimerad ekonomisk förvaltning.

 

Digital Hantering

Hela processen, från ansökan till hantering av din kontokredit, sker digitalt via vår intuitiva app. Detta erbjuder en smidig och användarvänlig upplevelse som även kan kopplas till ditt Northmill-konto för en ännu bättre helhetsupplevelse.

 

Trustpilot recensioner

Trustpilot recensioner 4.7/5

 

Adress – Kundtjänst

Northmill Bank AB
Adress: 378 Strandvägen 5B, 114 51 Stockholm

Besök webbplatsen

Telefon: 08 4000 70 40

E-post: kundtjanst@sambla.se

Organisationsnummer: 556709-4866

 

northmill bank

 

Alla låneförmedlare