Hallon Mobil | Prisvärda mobilabonnemang för privatpersoner och företag

Hallon mobil är ett mycket populärt val inom världen av mobiloperatörer. De vet var skåpet ska stå när det kommer till mobilabonnemang som blir passande för både enskilda privatpersoner och företag. Studenter, pensionärer och de under 18 års ålder får dessutom tillgång till särskilda förmåner: mer surf för pengarna, helt enkelt.

Med detta sagt, vad är det som Hallon mobil kan erbjuda just dig och vilket förträffligt Hallon erbjudande har du chansen att lägga vantarna på? Nedan finner du allt och lite till kring Hallon mobil abonnemang så att du kan ta ett välgrundat beslut gällande vilken mobiloperatör du vill använda.

Vimla
4.7
Data
3 GB
Samtal
Fria
Bindingstid
0 mån
Pris mån.
11 kr
Noll bindningstid
Rabatt när du tipsar
Telenors nät
Beställ
11 kr/mån i 3 månader därefter 110 kr/mån - Fria mess/samtal. Detta är en annonslänk.
comviq
4.9
Data
2 GB
Samtal
Fria
Bindingstid
0 mån
Pris mån.
115 kr
Ingen bindningstid
Grym täckning
Fria samtal & SMS
Beställ
Just nu! Skaffa 100 GB och få 100 kr rabatt varje månad i 6 mån. Detta är en annonslänk.
Chili mobil
4.7
Data
Fria
Samtal
Fria
Bindingstid
0 mån
Pris mån.
129 kr
Sänk din mobilräkning
Köp till extra data SIM till din Laptop eller iPad
Beställ
Upp till 1 Mbit/s - Fria samtal, sms och mms. 8 GB EU - Upp till 1Mbit/s - Detta är en annonslänk.
tellus mobil se
4.6
Data
5 GB
Samtal
Fria
Bindingstid
0 mån
Pris mån.
25 kr
Surfa som hemma i EU
Fria samtal, sms, mms
Behåll nummer
Beställ
25 kr första månaden, därefter 145 kr/mån - Ingen uppsägningstid - Ingen bindningstid. Detta är en annonslänk.

 

Mobilabonnemangen hos Hallon

Först och främst ska vi ta en titt på de olika mobilabonnemangen. Du väljer själv mängden surf som intresserar dig: 4 GB, 8 GB, 25 GB, 50 GB eller 100 GB. Det förstnämnda kostar enbart 99 kr i månaden medan det sistnämnda abonnemanget ligger på 349 kr i månaden. Det är inte dåligt, det!

Hur mycket surf är då egentligen tillräckligt? För att få ett hum om vilket Hallon mobil abonnemang som blir bäst för dig kan det vara värt att veta hur 8 GB surf låter dig streama musik i cirka 16 timmar samt streama en fyra timmar lång video. Det är dock inte bara mycket surf till låga priser som lockar svenskarna till Hallon mobil, utan det är även ett måste att kika på de olika villkoren som du kan förvänta dig.

 

De uppskattade villkoren hos Hallon mobil

När du tecknar ett mobilabonnemang hos Hallon finns det ett flertal imponerande Hallon villkor. Både fria samtal och SMS ingår i alla de olika abonnemangen, och det finns heller ingen bindningstid. Om du vill pausa eller avsluta ditt Hallon mobil abonnemang ligger uppsägningstiden därför enbart på en månad. Surfen som du inte använder sparas även varje månad, så du förlorar ingenting på att inte dra nytta av all din surf. Då har du istället mer surf över till nästa månad!

 

hallon

 

Täckning och utlandssurf

Hallon drar nytta av mobilnätet från mobiloperatören Tre. Med sina miljardsatsningar på att bygga ut nätet märker du omedelbart hur snabbt det går att surfa på dina villkor. Ditt geografiska läge kan dock självfallet påverka täckningen, men tack vare att Hallons uppsägningstid enbart ligger på en månad kan du alltid prova på deras tjänster innan du bestämmer dig.

Det är även bra att veta att surfen inte bara gäller i Sverige. Du kan även surfa med Hallons mobilabonnemang inom andra länder i EU/EES, och även då gäller de fria SMS:en och samtalen. Tänk dock på att samtal till utlandet från Sverige kommer att kosta, men om du ringer till Sverige från utlandet är det kostnadsfritt.

 

Mer för pengarna om du är student eller pensionär

Då har vi kikat på abonnemang, villkor och erbjudanden till ordinarie pris, men kanske blir hela kalaset ännu billigare för dig. Om du är student, under 18 års ålder eller pensionär kan du nämligen förvänta dig mer för pengarna. Studenter, barn och ungdomar får bland annat tillgång till 8 GB surf för 99 kr i månaden. Jämför detta med ordinarie pris på 149 kr i månaden. Självklart ingår även här de olika fördelaktiga villkoren såsom fria samtal och SMS, inga bindningstider och möjligheten att spara oanvänd surf.

För dig som är äldre än 55 år gammal kan du också dra nytta av mer surf till lägre priser. Vad sägs exempelvis om 3 GB för bara 89 kr i månaden eller 8 GB för 119 kr i månaden? Surfa både inom Sverige och i länder inom EU/EES, få tillgång till kostnadsfria samtal och SMS, undvik bindningstider och spara oanvänd surf.

 

Hallon för företag

Hallon erbjuder inte bara sina tjänster till privatpersoner, utan även företag kan dra nytta av deras mobilabonnemang. Genom att välja Hallon Företag finns det inga bindningstider att oroa dig för, och du kommer också att kunna njuta av obegränsat med samtal och SMS. Surfen som du inte använder sparas så att du kan använda den under de kommande månaderna. Du förlorar därför ingenting på att inte använda all din surf varje månad.

När du tecknar ett Hallon Företag abonnemang kan du välja mellan 6 GB, 25 GB, 50 GB och 100 GB surf. Det förstnämnda erbjudandet kostar 99 kr i månaden medan det sistnämnda ligger på 249 kr i månaden. Oavsett vad du väljer är det sannerligen en bra deal för rikligt med surf. Många företag, exempelvis Styrkebyrån och Ross, vittnar om att Hallon mobil har resulterat i en stor mängd insparade slantar varje månad.

 

Hallon-applikationen

För att hantera ditt mobilabonnemang kan du vända dig till Hallon Mina Sidor, men visste du att det även finns en applikation som du kan ladda ner till din mobil? Med en händig Hallon app får du en smidig översikt av ditt abonnemang och kan därtill tillämpa de förändringarna som du föredrar. Du kan exempelvis köpa mer surf, hålla koll på dina betalningar samt kontrollera mängden surf som du har kvar under den här månaden.

Appen har även ytterligare funktioner, i princip allt som har att göra med surf, betalningar, SIM-kort, kontantkort, mobilsvar, abonnemang, telefonnummer samt kostnadskontroll. Det rekommenderas därför att ladda ner Hallon-applikationen om du har ett Hallon mobil abonnemang. På så vis blir det lätt som en plätt att både få en överblick samt att sköta ditt abonnemang.

 

hallon

 

Kundsupporten hos Hallon mobil

Det är mycket enkelt att nå Hallon kundtjänst tack vare introduktionen av deras AI-chattbot vid namn Berry. Den här chattboten är tillgänglig dygnet runt för att besvara alla dina frågor. För att få hjälp från äkta människor kan du ställa en fråga i forumet eller chatta med kundtjänsten under vardagar 09:00 – 16:00.

Om ärendet är mindre brådskande finner du också ett kontaktformulär som du kan fylla i hos Hallon mobil. Som en sista kontaktmetod har du möjligheten att skicka brev till dem: gammal hederlig post, helt enkelt. Det kan därför påstås att det inte är några svårigheter att hitta svar på alla frågor och funderingar som du må ha.

 

FAQ – Frågor och svar.

Vad är Hallon Mobil?

Hallon Mobil är en svensk mobiloperatör som erbjuder billiga och enkla mobilabonnemang.

Var kan jag köpa ett abonnemang från Hallon Mobil?

Du kan köpa ett abonnemang från Hallon Mobil på deras hemsida eller i en butik som säljer mobilabonnemang.

Erbjuder Hallon Mobil mobiltelefoner?

Ja, Hallon Mobil erbjuder ett urval av mobiltelefoner att köpa tillsammans med ett abonnemang. Du kan se deras utbud på deras hemsida.

Har Hallon Mobil bra täckning i Sverige?

Ja, Hallon Mobil har bra täckning i de flesta delar av Sverige. Du kan kontrollera deras täckningskarta på deras hemsida för att se om det finns bra täckning i ditt område.

 

Hitta billiga mobilabonnemang