Comviq mobilabonnemang med bra priser och hög tillgänglighet – välj det abonnemang som passar dig bäst

Allt du behöver veta om kontantkort och abonnemang – låga priser, fri surf eller massor med fördelar?

 

comviq
4.9
Data
2 GB
Samtal
Fria
Bindingstid
0 mån
Pris mån.
115 kr
Ingen bindningstid
Grym täckning
Fria samtal & SMS
Beställ
Just nu! Skaffa 100 GB och få 100 kr rabatt varje månad i 6 mån. Detta är en annonslänk.
comviq
4.9
Data
100 GB
Samtal
Fria
Bindingstid
0 mån
Pris mån.
295 kr
5G ingår
Spara surfen
1000 utlandsminuter
Beställ
Just nu! Skaffa 100 GB och få 100 kr rabatt varje månad i 6 mån. Detta är en annonslänk.

 

Comviq Mobilabonnemang för individer i alla åldrar

Comviq slog upp sina portar som ett självständigt företag vid namn Comvik. Det var först 1997 då namnet byttes till det nuvarande Comviq, och i dagsläget agerar de som ett varumärke för Tele2:s mobiltelefoni.

I skrivande stund är de en av de främsta mobiloperatörerna här i landet, och via den här operatören kan du bland annat teckna ett mobilabonnemang och skaffa ett Comviq kontantkort. Håll även utkik efter Comviq månedens mobil för bra erbjudanden som du inte vill gå miste om. Nedan kommer vi att ta en närmare titt på vad Comviq mobil är, vad operatören erbjuder och vad du kan förvänta dig av deras abonnemang.

comviq mobilabonnemang

Olika Comviq mobilabonnemang

Oberoende av vilket Comviq mobilabonnemang du satsar på kommer du att få tillgång till fria samtal, SMS och MMS. Du kan även dra nytta av så mycket som 15 GB surf utanför Sverige så länge det är inom EU/EES. En stor fördel med att välja Comviq är att det inte finns några uppsägnings- eller bindningstider, så det är fritt fram att avsluta abonnemanget vid vilken tidpunkt som helst om du känner att det inte är passande för dig.

Standard mobilabonnemang

När du väljer abonnemang är det främst Comviq mobildata som du kikar på. Med andra ord väljer du hur mycket surf som blir lämpligt för dig. För enbart 125 kronor i månaden får du 4 GB surf, men det finns även alternativ med 8 GB, 15 GB, 30 GB och 100 GB där den sistnämnda kostar 375 kronor i månaden. Tänk på att antalet utlandsminuter du kan ringa beror på vilket abonnemang du väljer, så läs igenom villkoren noga innan du väljer din favorit.

Abonnemang för studenter och minderåriga

Är du student eller yngre än 18 år gammal? Då är det din turdag, för mobilabonnemangen hos Comviq blir billigare för dig. Hos Comviq har de så kallade studentabonnemang som gör det möjligt för dig att spara pengar. Istället för att 100 GB surf kostar dig 375 kronor kostar det via studentabonnemanget så lite som 325 kronor i månaden. Glöm alltså inte att kika under fliken ”studentabonnemang” om du antingen är minderårig eller student.

Abonnemang för dig över 55 år

Även individer som är äldre än 55 år gamla kan skatta sig lyckliga. Om detta stämmer in på dig får du nämligen tillgång till ”seniorabonnemang”. Vad sägs exempelvis om fria samtal och SMS, 500 utlandsminuter, surf som sparas och 5G för enbart 275 kronor i månaden? Det är sannerligen inte dåligt! Du kan alltid hos Comviq tanka ditt kontantkort eller köpa mer surf om det senare behövs.

Generöst familjepris

Genom att antingen bjuda in din familj eller vänner till ett Comviq mobilabonnemang blir det billigare för varje enskild individ. Här är det ingen bindningstid som gäller, men 30 GB surf åt alla tillsammans med fria SMS, MMS och samtal. Så länge du skaffar ett huvudabonnemang för 275 kronor i månaden kommer vännerna eller familjen som du bjuder in enbart att behöva betala 145 kronor i månaden. Det här är särskilt smidigt för familjer med barn eller vängrupper som vill teckna ett mobilabonnemang tillsammans.

Spara din oanvända surf

Inte nog med att du får tillgång till rikligt med surf när du väljer Comviq: du kommer också att kunna spara den surfen som du inte har använt dig av. Det här sker helt automatiskt, så surfen som du inte använder en månad kommer att flytta över som extra surf den kommande månaden. Om du exempelvis har 20 GB surf per månad och bara använder 15 GB läggs resterande 5 GB på nästa månads surf.

Ha dock i åtanke att du enbart kan spara så mycket surf som ditt mobilabonnemang hos Comviq består av. Om du alltså har ett 20 GB abonnemang kan du spara högst 20 GB extra för att använda under kommande månader för totalt 40 GB.

Att surfa och ringa utomlands

I de flesta av mobilabonnemangen hos Comviq ingår det så kallad EU-surf. Du kan alltså surfa fritt inom EU, vilket givetvis är en stor fördel om du till exempel ger dig av på en utlandsresa. Utanför EU surfar du till ett fast pris genom att köpa ett visst surfpaket hos Comviq.

Hur gäller det då med att ringa och skicka SMS utanför Sverige? Inom EU/EES är det möjligt att både få tillgång till gratis samtal och SMS. Tänk på att det finns vissa abonnemang som inte täcker fria samtal och SMS. Utanför EU/EES kan du inte ringa kostnadsfritt om du har Senior Mini, Fastpris Student eller Fastpris Mini. Då gäller det att uppgradera ditt abonnemang för att kunna ringa och skicka SMS utanför EU/EES. Ta hänsyn till detta när du väljer ett passande mobilabonnemang för dig.

comviq

Comviq mobilapplikation

Det är inte bara via webbläsaren på din dator som du kan få tillgång till Comviq. De har dessutom en kostnadsfri mobilapplikation som du kan ladda ner via antingen Appstore eller Google Play. Med hjälp av appen får du smidigt reda på allt och lite till om din mobil och ditt nuvarande abonnemang. Du kan även justera inställningar samt genomföra köp i appen. Du kan exempelvis få en översikt av dina fakturor och betala den här månadens faktura via appen. Du kan också ta reda på hur mycket surf du har kvar samt köpa ytterligare surf om det behövs.

Samtidigt kan du hålla koll på kontantkortet, se vad saldot ligger på och tanka ditt kort. Om du funderar på att teckna ett abonnemang hos Comviq kan det därför vara väl värt att ladda ner deras applikation för att ta reda på mer. När allt är sagt och gjort är Comviq en av de främsta mobiloperatörerna i Sverige, och det är inte för intet. De bjuder på en lång rad generösa mobilabonnemang som du inte vill gå miste om. Ta en tur över till Comviqs hemsida och se om någon av abonnemangen passar just dig.

 

FAQ – Frågor och svar.

Vad är Comviq mobilabonnemang?

Comviq mobilabonnemang är ett abonnemang för mobiltelefoni som erbjuds av mobiloperatören Comviq.

Hur fungerar Comviq mobilabonnemang?

Comviq mobilabonnemang fungerar genom att du väljer ett abonnemang och sedan använder din mobiltelefon för att ringa, skicka textmeddelanden och använda data.

Vad ingår i Comviq mobilabonnemangs tjänster?

Comviq mobilabonnemangs tjänster inkluderar tillgång till mobiltelefoni, textmeddelanden och data, samt olika förmåner och tjänster som fri surf, frihetspaket, personlig rådgivning och försäkringar.

 

 

Hitta billiga mobilabonnemang