Chilimobil | Fri surf, samtal och SMS utan några bindningstider

För att se till så att du kan använda din mobil på ett så fördelaktigt sätt som möjligt är det viktigt att du har ett lämpligt mobilabonnemang. Det är här som Chilimobil kommer in i bilden. Den här mobiloperatören är mycket uppskattad och omtyckt landet över tack vare ett antal skäl: bland annat avsaknaden av bindningstider tillsammans med korta uppsägningstider.

Nedan kommer vi att ta en närmare titt på vad Chilimobil kan erbjuda dig som privatperson, men även vilka specifika abonnemang som finns tillgängliga. Vi ska dessutom kika närmare på den fria surfen, hastigheten, kundsupporten och allt annat som du kan tänkas vilja veta kring Chilimobil.

Chili mobil
4.7
Data
Fria
Samtal
Fria
Bindingstid
0 mån
Pris mån.
129 kr
Sänk din mobilräkning
Köp till extra data SIM till din Laptop eller iPad
Beställ
Upp till 1 Mbit/s - Fria samtal, sms och mms. 8 GB EU - Upp till 1Mbit/s - Detta är en annonslänk.
Chili mobil
4.7
Data
Fria
Samtal
Fria
Bindingstid
0 mån
Pris mån.
249 kr
Viaplay F&S ingår 3 mån
Nu med 5G
Max 1 mån uppsägningstid
Beställ
249kr/mån i 2 mån - Upp till 100 Mbit/s - Fria samtal, sms och mms. 25 GB EU - Detta är en annonslänk.

Abonnemang hos Chilimobil

Både som privatperson och företag har du hos Chilimobil ett brett urval av mobilabonnemang att välja mellan. Föredrar du alternativet som är billigast, standard, har extra hög fart eller en variant där Viaplay ingår? Oavsett vad finns det ett mobilabonnemang som passar dig likt handen i handsken. Nedan ska vi ta en titt på de olika abonnemangen som du som privatperson kan teckna hos Chilimobil.

Billigast

Om du eftersöker ett budgetvänligt mobilabonnemang kostar detta 65 kr i månaden under tre månaders tid för att därefter övergå till 129 kr per månad. Du får fri surf med en hastighet på upp till 1 Mbit/s, och du kan dessutom förvänta dig kostnadsfria samtal, SMS samt MMS. Som om detta inte vore nog ingår Viaplay F&S under två månader, och du slipper att oroa dig för bindningstider. Uppsägningstiden ligger enbart på en månad.

Bra val

Nästa abonnemang kan beskrivas som standardutbudet, och detta abonnemang är även det mest populära valet. Du får fri surf med en hastighet på upp till 10 Mbit/s. Abonnemanget kostar 149 kr i månaden under tre månaders tid och övergår därefter till 299 kr i månaden. Du får gratis samtal, SMS och MMS tillsammans med två månaders Viaplay S&F. Det är heller ingen bindningstid som gäller.

Hög fart

Sist men inte minst har vi Chilimobil abonnemanget med fri surf upp till 100 Mbit/s. Här är det snabba puckar som gäller, och du får dessutom tillgång till fria samtal, SMS och MMS. Viaplay F&S ingår i två månader och det finns ingen bindningstid. Abonnemanget kostar 175 kr per månad i tre månader, och därefter är det 349 kr i månaden som gäller. Glöm inte att du kan köpa till Viaplay om du alltid vill ha tillgång till den här streamingtjänsten.

Chili mobil

De olika hastigheterna

Du kan förvänta dig Chilimobil fri surf i alla lägen. Med andra ord finns det inga surfpotter där du sparar, skickar, delar eller fyller på med surf. Chilimobil väljer istället att göra det så enkelt som möjligt för dig genom att inkludera fri surf i alla sina mobilabonnemang. Vilken Chilimobil hastighet du kommer att kunna ta del av beror på vad du själv väljer, och vi ska lite snabbt kika på de olika nivåerna.

Hastighetsnivåerna

Om du använder din mobil för att handla, surfa, betala eller utföra liknande ärenden kan det räcka med 1 Mbit/s. Bläddra bland dina sociala medier och få ut mycket till ett riktigt billigt pris. Om du även vid åtskilda tillfällen streamar via mobilen eller använder facetime kan 10 Mbit/s istället vara att rekommendera.

En riktigt imponerande hastighet får du när du väljer 100 Mbit/s. Här klarar mobilen av att dela surf mellan flera enheter samtidigt som du streamar filmer eller serier. Om du verkligen är ute efter hastighet kommer du därför att uppskatta den här nivån. Som ett extra tillägg kan du välja att även få tillgång till Viaplay som kronan på verket.

Sist men inte minst har vi Full Fart nivån. Som namnet antyder får du här den absolut högsta hastigheten och ett Chilimobil nät som aldrig sviker dig. Ladda ner enorma filer, titta på högupplösta filmer eller spela spel med snygg grafik. Allt och mycket mer blir tillgängligt via Fullt Fart nivån.

MittChili-applikationen till din mobil

Vill du enkelt kunna hålla koll på ditt Chilimobil abonnemang? Då gäller det bara att ladda ner MittChili-applikationen till din mobil. Här blir det lätt som en plätt att hålla koll på din dataförbrukning, betala dina fakturor, göra ändringar gällande betalsätt eller abonnemang samt mycket mer därtill. Verifiera din identitet med BankID för att smidigt börja använda MittChili redan idag!

Dra nytta av Chili Kompisar

Vill du se till så att ditt mobilabonnemang blir ännu billigare än det redan är? Då gör Chili Kompisar under. Det här konceptet går ut på att du värvar dina kompisar och i gengäld inte behöver betala lika mycket för ditt abonnemang. Genom att rekommendera Chilimobil till en vän får både du och din kompis 20 kr rabatt per månad så länge ni båda fortsätter att vara Chilimobil-kunder. Om du värvar tillräckligt många vänner betyder det att du till slut inte betalar någonting alls för ditt mobilabonnemang. Bättre än så kan det knappast bli!

När din vän tecknar sitt abonnemang hos Chilimobil anger hen ditt mobilnummer vid beställningen, och det är detta som leder till att du får din rabatt. Om det skulle vara så att kompisen har glömt att fylla i ditt nummer kan hen registrera det i efterhand inom en månad via MittChili-appen.

Chili mobil

Kundsupport som hjälper dig i alla lägen

Sist men inte minst är det viktigt att kika på Chilimobil chatt & support. Då de erbjuder en digital operatör finns det inte någon telefonsupport, men du kan nå deras chatt under vardagar mellan 08:00 och 17:00. Även via Facebook Messenger kan du få hjälp av kundtjänsten och slutligen har de en mejladress som du kan vända dig till. Smidig Chilimobil kontakt är därför inte långt borta.

När allt kommer till kritan har Chilimobil många gynnsamma mobilabonnemang att bjuda på till både privatpersoner samt företag. Det är en stor fördel att det inte finns någon bindningstid, och du väljer dessutom själv vilken hastighetsnivå du föredrar. Inte undra på att Chilimobil är en sådan populär mobiloperatör här i Sverige.

 

FAQ – Frågor och svar.

Vad är Chilimobil?

Chilimobil är en svensk mobiloperatör som erbjuder mobiltelefontjänster.

Vad erbjuder Chilimobil för mobilabonnemang?

Chilimobil erbjuder olika typer av mobilabonnemang med olika villkor och priser.

Var kan man teckna ett abonnemang med Chilimobil?

Man kan teckna ett abonnemang med Chilimobil på deras hemsida eller genom att kontakta deras kundtjänst.

Har Chilimobil bra täckning i Sverige?

Ja, Chilimobil har bra täckning i de flesta delar av Sverige. Du kan kontrollera deras täckningskarta på deras hemsida för att se om det finns bra täckning i ditt område.

 

Hitta billiga mobilabonnemang