Vimla mobil | Lågprislösningen med skräddarsydda mobilabonnemang

Är du på jakt efter ett nytt mobilabonnemang? I så fall är Vimla ett av de mest prisvärda alternativen med förbluffande låga priser som sällan skådas inom världen av mobiltelefoni. Vimla mobil används flitigt av individer landet runt, och de har till och med blivit utsedda till årets mobiloperatör fem år i rad.

Det är inte för intet som Vimla mobil har en sådan glad kundbas. Med utmärkt täckning, avsaknad av bindningstider, rabatt när du tipsar samt surf som sparas har Vimla mycket att skryta med. Allt om hur Vimla täckning fungerar och hur deras mobilabonnemang ser ut kan du läsa nedan!

 

Vimla
4.7
Data
3 GB
Samtal
Fria
Bindingstid
0 mån
Pris mån.
11 kr
Noll bindningstid
Rabatt när du tipsar
Telenors nät
Beställ
11 kr/mån i 3 månader därefter 110 kr/mån - Fria mess/samtal. Detta är en annonslänk.
Vimla
4.7
Data
100 GB
Samtal
Fria
Bindingstid
0 mån
Pris mån.
39 kr
Fria samtal & mess
Spara surf forever
Noll bindningstid
Beställ
39 kr/mån i 3 månader därefter 390 kr/mån - Fria mess/samtal. Detta är en annonslänk.

 

Vem äger Vimla?

Vimla är som sagt en mobiloperatör, men visste du att de är en del av operatören Telenor? Du har säkerligen hört talas om dem tidigare, och de erbjuder en lång rad skräddarsydda lösningar utefter kundernas behov.

Det som Vimla dock är utomordentligt duktiga på är att förse sina kunder med lågprislösningar så att du kan få tag på ett gynnsamt mobilabonnemang utan att betala skjortan för det. Det är med andra ord rikligt med surf, fria SMS samt fria samtal som gäller när du vänder dig till Vimla.

 

Vimla Mobil

 

Vimlas mobilabonnemang

När du tecknar ett mobilabonnemang hos Vimla mobil har du chansen att välja exakt den mängden surf som du behöver. Det billigaste abonnemanget förser dig med 3 GB surf för endast 100 kr i månaden, men det finns även 6 GB, 10 GB, 20 GB, 50 GB samt 100 GB. Om du inte är helt säker på vad som blir passande för just dig kan det vara en god idé att börja på omkring 6 GB – och därefter uppgradera eller nedgradera mängden surf via Mitt Vimla eller appen.

En stor fördel med Vimla är att du sparar den surfen som du inte använder dig av. Om du exempelvis har 6 GB abonnemanget och bara använder dig av 4 GB surf har du sparat på dig 2 GB extra till den kommande månaden. Det är dessutom helt fria samtal och SMS som gäller när du väljer Vimla mobil, och som om detta inte vore nog finns det inga bindningstider att oroa dig för.

 

Billigare abonnemang för studenter och seniorer

Det är en bra dag att antingen vara student, under 18 år eller över 55 år gammal: då får du nämligen tillgång till billigare mobilabonnemang hos Vimla mobil. Som student kan du exempelvis få 18 GB surf för 160 kr i månaden. Jämför detta med ordinariepriset på 230 kr i månaden för 20 GB surf. Detsamma gäller om du är yngre än 18 år gammal.

Vimla mobilabonnemang pensionär kan du dra nytta av om du är äldre än 55 år gammal. Ett rekommenderat paket är abonnemanget med 10 GB surf som inte kostar mer än 150 kr i månaden. Som pensionär kan du därför skatta dig lycklig och få tillgång till Vimla mobil till ett billigare pris. Värt att veta är att Vimla mobil fungerar på i princip alla mobiler förutom vissa 2G-telefoner som är tillverkade före 2013 och som inte har stöd för nya operatörer. De flesta kan med andra ord njuta av mobilabonnemangen hos Vimla!

 

Tipsrabatten

Vill du se till så att ditt Vimla mobil abonnemang blir ännu billigare? Dra då nytta av deras tipsrabatt. Vad det här går ut på är att du rekommenderar Vimla mobil till dina vänner för att på så vis motta en rabatt på ditt eget Vimla mobil abonnemang. Varje gång du tipsar får både du och din vän 10 kr rabatt varje månad så länge mobilabonnemangen förblir aktiva. Genom att tipsa tillräckligt många personer är det därför fullt möjligt att nå en punkt där du inte betalar någonting alls!

Du hittar fliken Tipsning när du går in på Mitt Vimla, och härifrån får du tag på en länk som du kan ge till din vän. Det enda hen sedan behöver göra är att klicka på länken och teckna sitt Vimla mobil abonnemang därifrån. Sedan är allt klappat och klart: nu har det blivit 10 kr billigare för er båda!

 

Filter som stoppar oönskade samtal

En av de störigaste aspekterna av att ha en mobil är de oönskade samtalen från dolda nummer samt försäljare som arbetar inom telemarketing. Lyckligtvis nog är det här ingenting som du behöver oroa dig för så länge du har ett Vimla telefonnummer. Med abonnemanget hos Vimla mobil ingår ett så kallat Vimla Filter som du laddar ner via App Store eller Google Play.

Här kan du själv bestämma vilka kontakter som ska kunna ringa dig, och resten ändras till pushnotiser. Du hör alltså enbart inkommande samtal från personer som du faktiskt vill prata med medan resterande samtal dyker upp som en notis i mobilen. Riktigt smidigt och effektivt, helt enkelt.

 

Håll koll på abonnemanget i Vimla-applikationen

Vimla mobil erbjuder en nedladdningsbar applikation som du inte vill gå miste om. Med hjälp av appen blir det nämligen enklare än någonsin att hålla koll på ditt mobilabonnemang. I den här appen kan du bland annat anpassa din samtalsnivå, datanivå, pausa eller avsluta ditt abonnemang samt tipsa vänner för att få din tipsrabatt.

Inte nog med det: du kan även justera flera andra inställningar såsom vilken betalmetod du använder. Håll koll på din dataförbrukning och hur mycket data du har sparat på dig varje månad. Ändra abonnemangsuppgifter, slå av din röstbrevlåda, avaktivera utlandssamtal och mycket mer via den smidiga Vimla-appen.

 

Vimla

 

Kundsupporten hos Vimla mobil

Det är inga svårigheter att få dina frågor och funderingar besvarade hos Vimla mobil. På Vimlas forum kan du ställa frågor som sedan besvaras av antingen kundtjänsten eller andra Vimla-användare. Du kan även skicka ett mejl till Vimla som vanligtvis besvaras inom fem dagar.

Om du har ett brådskande ärende som du måste ta itu med omedelbart kan du vända dig till live chatten. Den har öppet på vardagar 09:00 – 16:30. Sist men inte minst kan du kontakta Vimla genom att skicka ett meddelande till deras Facebooksida. Med många kontaktalternativ hittar du säkerligen en lösning som passar dig perfekt.

 

FAQ – Frågor och svar.

Vad är Vimla Mobil?

Vimla Mobil är en svensk mobiloperatör som erbjuder enkla och flexibla mobilabonnemang.

Var kan jag köpa ett abonnemang från Vimla Mobil?

Du kan köpa ett abonnemang från Vimla Mobil på deras hemsida eller i en butik som säljer mobilabonnemang.

Erbjuder Vimla Mobil mobiltelefoner?

Ja, Vimla Mobil erbjuder ett urval av mobiltelefoner att köpa tillsammans med ett abonnemang. Du kan se deras utbud på deras hemsida.

Har Vimla Mobil bra täckning i Sverige?

Ja, Vimla Mobil har bra täckning i de flesta delar av Sverige. Du kan kontrollera deras täckningskarta på deras hemsida för att se om det finns bra täckning i ditt område.

 

Hitta billiga mobilabonnemang