Flygforsening – få upp till 6.000 kr. i ersättning

flyforsening-se

Gör anmälan

 

Flygforsening

Flygforsening hjälper flygresenärer att få den kompensation de har rätt tilll från flygbolag. Varje år hjälper vi tusentals personer när deras flyg är försenat, avbokat eller överbokat.

Vårt företag var ett av de första i Skandinavien, och under de 5 år vi har funnits har vi även blivit det största.

För resenärer kan striden med flygbolag bli både lång och förvirrande. Vi känner till alla steg för att få kompensation och vi vidtar rättsliga åtgärder när flygbolaget vägrar betala. Vi tar till alla medel för din rätt till kompensation.

Vi samarbetar med några av de bästa advokaterna i området. Detta är en orsak till varför vi vinner fler än 97 % av våra fall.

Vi tar 25% + moms av kompensationsbeloppet i ärendekostnader, och skulle vi, mot all förmodan, inte klara av att få din kompensation är vår tjänst helt gratis. Ingen vinst – inga kostnader!

 

Är ditt flyg inställt och har du svårt att få tag i resebyrån?

Vi hjälper dig att få pengarna i retur.

Om ditt flyg är inställt eller försenat mer än 5 timmar har du rätt till att få hela resan återbetald inom 14 dagar från datumet resan blev avbeställt. Flygföresening står klara att hjälpa dig med din kompensation för resan. De är störst i Skandinavien och har existerat sedan 2012.

De samarbetar med några av dem bästa advokaterna inom detta område och vinner mer än 99% av alla deras domstolsärenden. Flygföresening går hela vägen för dig och dina rättigheter.

 

Trustpilot recensioner

Trustpilot recensioner 4.6/5

 

Adress – Kundtjänst

Flygförsening
Adress: Flygförsening.se, Postia 1049, 214 13 Malmö, Sverige

E-post: kontakt@flygforsening.se

Besök webbplatsen

Telefon: +46 812410088
Mån – fre: 10.00–12.00

Momsnummer: DK-32561950

 

Resor och semester