Flygforsening – få upp till 6.000 kr. i ersättning

flyforsening-se

 

Flygforsening

Flygforsening hjälper flygresenärer att få den kompensation de har rätt tilll från flygbolag. Varje år hjälper vi tusentals personer när deras flyg är försenat, avbokat eller överbokat.

Vårt företag var ett av de första i Skandinavien, och under de 5 år vi har funnits har vi även blivit det största.

För resenärer kan striden med flygbolag bli både lång och förvirrande. Vi känner till alla steg för att få kompensation och vi vidtar rättsliga åtgärder när flygbolaget vägrar betala. Vi tar till alla medel för din rätt till kompensation.

Vi samarbetar med några av de bästa advokaterna i området. Detta är en orsak till varför vi vinner fler än 97 % av våra fall.

Vi tar 25% + moms av kompensationsbeloppet i ärendekostnader, och skulle vi, mot all förmodan, inte klara av att få din kompensation är vår tjänst helt gratis. Ingen vinst – inga kostnader!

 

Flygforsening-se: Din Allierade vid Flygförseningar

Flygresa är en del av vårt dagliga liv, men ibland kan förseningar inträffa på grund av olika anledningar. I dessa situationer är det bra att ha en stark partner som Flygforsening.se vid din sida. Företaget har etablerat sig som en pålitlig plattform för att hjälpa passagerare att kräva ersättning för försenade, inställda eller överbokade flyg.

Flygforsening.se är specialiserad på att hjälpa passagerare att få den ersättning de har rätt till enligt EU-lagstiftning. När flyget är försenat mer än tre timmar, inställt eller överbokat, kan du ha rätt till upp till 600 euro i ersättning. Flygforsening.se tar hand om hela processen för att kräva ersättning, från att utvärdera ditt ärende till att ta upp det med flygbolaget.

Vad som särskiljer Flygforsening.se från andra aktörer på marknaden är deras ”No win, no fee”-policy. Om de inte lyckas få ersättning till dig, tar de ingen avgift. Det innebär att du kan anlita dem utan risk och utan att behöva oroa dig för några förskottskostnader. Detta demonstrerar företagets engagemang för att tillhandahålla rättvis och effektiv service för sina kunder.

Dessutom har Flygforsening.se en lättanvänd onlineplattform. Du kan snabbt och enkelt lägga in din kravinformation direkt på deras hemsida. Plattformen är designad för att göra processen så smidig som möjligt för dig.

Flygforsening.se förstår att varje situation är unik. Därför erbjuder de personlig service och skräddarsydda lösningar för varje enskilt ärende. Deras team av erfarna juridiska experter arbetar hårt för att säkerställa att du får den ersättning du förtjänar.

Så nästa gång du upplever en flygförsening, kom ihåg att du inte är ensam. Med Flygforsening.se vid din sida, kan du vara säker på att få den bästa möjliga hjälpen att kräva den ersättning du har rätt till. Använd Flygforsening.se – din pålitliga partner vid flygförseningar.

 

Är ditt flyg inställt och har du svårt att få tag i resebyrån?

Vi hjälper dig att få pengarna i retur.

Om ditt flyg är inställt eller försenat mer än 5 timmar har du rätt till att få hela resan återbetald inom 14 dagar från datumet resan blev avbeställt. Flygföresening står klara att hjälpa dig med din kompensation för resan. De är störst i Skandinavien och har existerat sedan 2012.

De samarbetar med några av dem bästa advokaterna inom detta område och vinner mer än 99% av alla deras domstolsärenden. Flygföresening går hela vägen för dig och dina rättigheter.

 

Trustpilot recensioner

Trustpilot recensioner 4.6/5

 

Adress – Kundtjänst

Flygförsening
Adress: Flygförsening.se, Postia 1049, 214 13 Malmö, Sverige

E-post: kontakt@flygforsening.se

 

Telefon: +46 812410088
Mån – fre: 10.00–12.00

Momsnummer: DK-32561950

 

Resor och semester