Samla lån och krediter – Låna upp till 600 000 kr

Sambla
4.8
Lånebelopp
5.000 - 600.000 kr
Ränta
3,06% - 29,99%
Åldersgräns
23 år
Avbetalningsperiod
12 - 240 mån.
Spara pengar med lägre ränta
Upp till 40 långivare
Exempel: Räntan är rörlig och sätts individuellt. För ett annuitetslån på 375000 kr med 12 års löptid, nominell ränta 6.94 % och 0 kr i uppläggnings-/aviavgift blir den effektiva räntan 7.17 %. Totalt belopp att betala: 553600 kr. Månadskostnad: 3844 kr fördelat på 144 betalningstillfällen. Uppdaterat 2020-09-09. Sambla arbetar med 40 kreditgivare. Din ansökan kommer att skickas till de kreditgivare som bäst matchar din profil. Återbetalningstid 1-20 år. Maximala räntan är 29,99%. Räntespann mellan: 3,06% - 29,99%. Detta är en annonslänk.

OM SAMBLA

Sambla har sedan starten 2014 haft som filosofi att jämföra bankers och lånegivares erbjudanden så att alla, oavsett vem du är och vad du gör, alltid ska få det bästa möjliga lånet. Idag består Sambla av 140 medarbetare som älskar att göra skillnad på riktigt. Från kontoren i Stockholm, Lund och Oslo har Sambla hjälpt över 140 000 kunder i Sverige och Norge. Med ett betyg på över 9 av 10 på Trustpilot har kunderna vist att de är nöjda med villkoren på de lån Sambla förmedlar.

Med Sambla får man erbjudanden från flera olika långivare. Sedan väljer man, tillsammans med en av Samblas personliga rådgivare, det bud som passar en bäst.

Att använda sig av Sambla är helt kostnadsfritt. När man lånar via Sambla tas endast en kreditupplysning. Sambla förmedlar privatlån upp till 600 000 kr. Eftersom det är privatlån så behöver man aldrig sätta någon egendom i pant när du lånar.

Som det nämns i Sambla blogginlägget är Sambla en av de bästa och enklaste låneförmedlarna på marknaden. Detta innebär att de flesta som söker efter ett lån på nätet kan hitta ett passande lån för sig hos Sambla. Detta sker genom att du anger dina önskemål och sedan jämför deras olika erbjudanden. På så vis kan du snabbt och enkelt hitta det billigaste lånet för din situation.

Det finns många fördelar med att använda Sambla, men det finns även några nackdelar. Den största fördelen är att du slipper leta upp olika banker och långivare, eftersom du bara behöver göra ett samtal till dem eller fylla i ett onlineformulär. Det tar bara några minuter och du har ditt lån beviljat. Den största nackdelen är att de inte erbjuder noll ränta eller andra speciella erbjudanden som andra långivare kan göra. Det är således viktigt att man jämför långivarnas olika erbjudanden innan man bestämmer sig.

 

Sambla – en bra och enkel låneförmedlare

När det gäller lån så är det inte alltid lätt att veta vad som är bäst för dig. Det kan ta tid att undersöka olika erbjudanden och jämföra dem med varandra. Men sambla erbjuder en enkel lösning för detta problem – de hjälper dig att få rätt lån till rätt pris. Läs den här artikeln för att ta reda på mer om hur Sambla fungerar!

Sambla är en låneförmedlare som har som mål att hjälpa dig att hitta det bästa lånet för din situation. De erbjuder ett brett utbud av lån från olika banker och kreditinstitut, med olika räntor och villkor. Allt du behöver göra är att fylla i din ansökan på deras hemsida och de skickar dina uppgifter till relevanta banker som är beredda att ge dig ett lån. Inom några minuter får du svar på om du har beviljats ett lån, vilket sparar dig mycket tid och besvär.

 

Så här ansöker du hos Sambla direkt på internet.

Förutom att Sambla är helt gratis för låntagaren och tar endast ett par minuter att ansöka om lånelöfte direkt på nätet, så finns det flera andra fördelar med denna låneförmedlare. Lånet beviljas snabbt, oftast inom 24 timmar, och du kan ansöka om hur mycket du vill upp till 500 000 kronor. Räntan är fast under hela lånets löptid och det finns ingen uppsägningstid – du kan alltså när som helst avsluta ditt abonnemang hos Sambla utan extra kostnad.

För att ansöka om lånelöfte direkt på nätet hos Sambla, behöver du först skapa ett konto. Gå därefter in på startsidan och klicka på länken ”Ansök om lånelöfte”. Fyll sedan i dina person- och ekonomiska uppgifter och skicka in din ansökan.

Sambla kommer nu att jämföra olika banker och finansbolag för att hitta den bästa låneerbjudandet för dig. Du får sedan en besked från Sambla angående din ansökan och det är bara att godkänna lånevillkoren. När detta är gjort skickar banken pengarna till ditt bankkonto inom 24 timmar.

 

Varför använda Sambla?

En låneförmedlare jämför olika långivares erbjudanden och hjälper dig på traven. Detta gör det enklare för dig att hitta ett lån som passar just dina behov och förutsättningar. Sambla är en av Sveriges största låneförmedlare och har hjälpt tusentals personer att få bättre villkor på sina bolån.

Sambla hjälper dig att jämföra låneerbjudanden och ger dig kostnadsfria råd från deras finansiella rådgivare. Tjänsten är helt gratis och är en trygg och säker väg fram till ett bättre bolån. Förmedlingen tar inte ut någon avgift från dig som kund, utan alla provisioner betalas av bankerna som erbjuder lånen. Uppgifterna du anger behandlas konfidentiellt och Sambla respekterar din integritet.

 

Fördelar

Sambla är en mycket bra och enkel låneförmedlare. Du får snabbt och enkelt jämförelsetjänsten, så att du vet exakt vad det kommer att kosta dig att ta lånet. Sedan kan du ansöka direkt hos Sambla, och få pengarna utbetalda inom några dagar.

Det finns många fördelar med att använda Sambla som sin låneförmedlare. Dels är tjänsten helt gratis, och dels tar Sambla endast en liten provision från de banker som du väljer att ansöka hos. Detta gör det mycket billigare för dig att ta ett lån via Sambla, jämfört med om du hade gått direkt till banken.

Samblas tjänst är mycket användarvänlig, och du kan enkelt jämföra olika banker och deras erbjudanden.

 

Nackdelar

En av de stora nackdelarna med Sambla är att det tar relativt lång tid för pengarna att komma in på kontot. Det tar oftast mellan 1-3 dagar innan du har pengarna tillgängliga, och detta kan vara ett problem om du behöver pengarna snabbt. Vidare så har Sambla en viss avgift för sina tjänster, och detta kan göra att det totala lånebeloppet blir dyrare.

 

Grundkrav till den som ansöker hos Sambla:

För att få låna pengar av Sambla måste du:
– Vara minst 18 år
– Ha ett fast arbete
– Ha en inkomst på minst 80 000 kronor per år
– Bo i Sverige

 

Du kan låna hos Sambla med betalningsanmärkningar

Ja, du kan låna hos Sambla även om du har betalningsanmärkningar. De tar ett helhetsgrepp när de värderar dig som kund och tar hänsyn till din ekonomiska situation och kreditvärdighet. Det är dock viktigt att notera att det kan finnas andra begränsningar och åtgärder som införs beroende på ditt specifika fall, eftersom alla lån är individuella.

Sambla är ett svenskt företag som erbjuder lån och rådgivning till personer med betalningsanmärkningar. Företaget har tagit fram en plattform där kunder kan ansöka om lån utan att behöva besöka ett bankkontor eller fylla i onödiga blanketter. Kunderna kan få tillgång till information om vilka banker som erbjuder bästa villkor för deras specifika situation, samt se vilken ränta de kan erhålla.

 

Detta är Sambla:

  • Låna upp till 600 000 kr
  • Effektiv ränta 3,01–29,27 %Över 40 olika långivare
  • Endast en kreditupplysning
  • Du binder dig inte till något och det är helt gratis.

 

Grundkrav:

  • Du måste vara minst 18 år.
  • Ha en månadsinkomst på minst 8400 kr.
  • Varit folkbokförd i Sverige i minst 1 år.
  • Inte ha haft något skuldsaldo hos Kronofogden de senaste 6 månaderna.

 

Samla dyra lån och krediter

Sänk dina lånekostnader.

Hur kan jag spara pengar?

Sambla kan hjälpa dig att spara pengar genom att jämföra lån åt dig. Du ansöker enkelt, kostnadsfritt via Samblas hemsida och anger vilka lån och krediter du har i dagsläget.

Sambla ser sen över din låneansökan och undersöker vilka banker och långivare som kan ge dig bättre ränta och villkor.

Samblas kunder sparar i snitt 17 500 kr genom att samla sina lån

Sambla är en av de låneförmedlare som samarbetar med flest banker och långivare i Sverige.

Exempel: Räntan är rörlig och sätts individuellt. Annuitetslån 150 000 kr, 12 år, nom. ränta 6.4%, start-/aviavg. 0 kr ger eff. ränta 6.59%. Totalkostnad: 215 282 kr eller 1 495 kr/månad (144 avbet.). Återbet. tid 1-20 år. Eff. ränta 3,01%-29,95%.

 

Sambla Trustpilot recensioner

Trustpilot recensioner 4.8/5

 

Adress – Kundtjänst

Sambla Group AB

Adress: Strandvägen 5B, 114 51 Stockholm

Besök webbplatsen

Telefon: 0770 22 0 180

E-post: kundtjanst@sambla.se

Organisationsnummer: 556974-8378

 

Sambla

 

Alla låneförmedlare